många och andra

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Jag har redan hunnit vara hos mamma i Stockholm en vecka, fylla 18 och börjat den förbaskade skolan igen.
Måste medge att det är skönt att vara myndig och kunna ta egna beslut utan föräldrarnas tillåtelse osv. Jag har haft en bra firad artonårsdag och mycket trevlig vecka hos mamsen. Skolan därimot tar imot sjukt mycket och var på möte idag med min mentor och en person till och vi kom fram till att jag ska försöka gå ut på praktik samtidigt som jag ska upp i prövning i de ämnena som jag inte har godkänt i. Under tiden ska jag söka jobb och hittar jag något så hoppar jag av och börjar jobba heltid i stället. Jag hoppas att jag har gjort ett bra val och att jag kan fullfölja dettta med gott samvete nu.

Jag har dessutom idag medans jag prommernerade till skolan kommit på att jag har låst ute mig från min lilla lägenhet (andra gången på mindre än en månad nu, skärpning Denise!) så därför sitter jag hemma hos pappa och dem och väntar på att papsen ska komma hem och ge mig min extra nyckel. haha inte så värst lyckat faktistkt.

Ska snart ut med min favvo en sväng och sedan ska jag sola, sååå skönt!
Nu ska jag kila,
adjöken!


RSS 2.0