humanghost

TJEBBBA!
Jag är hemma, eller jag har varit hemma sen 21.30! Vi har sett paradise hotel också! Inga speciella avsnitt tycker jag inte, inte värda att sitta och snacka här om i alla fall.
Dagen har varit toppen! Jag var först på Make Up Institute. SÖG! Förlåt, Jeanette (eleven som sminkade mig) men det bli så jävla långtråkigt i längden. Men jag är självklart glad att jag kunde vara till hjälp. I morgon blir det till att gå dit igen, men inte smink utan hår! AJAJAJ, tupering på G. Jag kommer gråta!
Efter jag var klar med sminket mötte jag upp lillempan på centralen och vi gick för en shoppingdag. Vi gick först och käkade sedan shoppade vi. Trevligt som fan var det! Hittade två XL linnen en i grisrosa och en i ljusgrå och ett par nya TAJTA helsvarta leggings i klädväg. Sedan gick vi runt i lite små affärer och jag köpte aniktsmask/scrub, rengöringskräm och hårinpackning från loréal paris, (repair serien) den ska tydligen hjälpa så jag tänkte ge den en chans. Efter det gick vi till min favoritaffär MAKE UP STORE. Jag gick loss på ny foundation, rouge, borstar och löspuder (som man tydligen ALLTID ska ha innan man lägger solpuder för att få ett matt och jämt resultat! (Jag som trodde jag hade ganska bra koll när det gäller smink och sånt) snopen blev jag när jag blev uppläxad i Make up store butiken. Jag hade ju märkt på sista tiden att det blir så jävla kladdigt av min foundation eftersom jag använder mig av mus "studio foundation" vilket är en kompakt heltäckade foundation som ligger inkladdadat i en liten concealerburk. Det är JÄVLIGT BRA men ganska svår att få till på kort tid. Man måste "jobba" in den ordentligt för att få bästa resultat. Iaf, den är ju kladdig som attans så jag frågade idag om det kanske var en bra grej att lägga löspuder över så det går lättare att applicera solpuder och rouge. Hon tittade nästan skämt på mig och sa att man ALLTID ska ha löspuder över en foundation!
Okej. Varsegoda en lektion i make up om ni var lite dumma som jag som inte fattade någonting. Hoppas att ni har nytta av det som skulle bli ett kort inlägg om min dag som sedan blev till en halv kilometer om sminkning. HAHA!!
Efter shoppingen åkte jag in till Hötorget och hämtade ut biobiljetterna till "har ni hört ryktet om morgans?" sedan mötte jag upp baby på centralen, vi åkte sedan vidare till gullmars för att möta upp lillasyster Elin som skulle med på bion.
Vi sprang till Kunghallarna för att hinna slänga i oss en pasta kyckling/pesto och en tallrik med kycklingfilé och friterade gulingar och cola såklart!
Filmen började 18.40, slutade 20.30 ungefär. Jag hade inte alls höga förväntningar på den, mer lite skeptisk faktikst. Men eftersom jag hade lovat syster min att bjuda på bio så fick hon välja film. Filmen var fakiskt riktigt rolig! Jag skrattade jävligt mycket kan jag lova! Värd att se!


SÅHÄR HET ÄR PRECIS JUST NU!

Nu ska jag hänga tvätt, ta av mig mitt vita spökanstikte (ansiktsmask) och sedan krypa ner brevid en sovandes pojkvän och titta på den tredje filmen vi hyrde igårkväll "Baksmällan". Vi hyrde också Transformers 2 och Min stora feta grekiska semester, SOM SÖG!
Får se om baksmällan med älsklingen i morgon! Om man vill se den!

GOD NATTTT!

HAPPY

Hi! Världens bästa dag på G! Nu ska jag föna min slitna hår och ta min rumpa in till Odenplan där jag ska sitta sminkmodell på make up intitute. Det är inte så jävla fancy som det låter. Om jag ska vara ärlig ville jag inte ens, men jag har svårt att säga nej. Men sitter där och blir sminkad av elever som går en makeup utbildning, sån som jag vill gå! Bara för att hjälpa dem!
Efter det ska jag möta upp Emma, ska bli så jävla kul. Jag har inte träffat människan sen 1830 känns det som. Vi ska strosa runt på en shoppingtur. Senare ikväll ska jag möta upp min pojkvän och lillasyster för lite bio! Jag är jävligt glad idag!

Nu måste jag sluta för jag måste försöka betala räkningarna innan jag kommer iväg och klär på mig.

Ha en grym löningsmåndag, för det ska jag ha!
PUSSs

HAHAHA


.

det är alltid likadant. det har hänt förut. jag vill inte att ska hända igen. ska jag ge upp. fryser. darrar. ont. varför...

fredagsmys

GOODDAY!
Jag är hemkommen från jobbet för en timma sen. När jag kom hem satte jag på en tvätt, städade, bäddade rent, vek tvätt och lite annat. Joel och älskling kom nyss hem. Dem ska vara här i kväll och spela tv spel. Jag å andra sidan ska hem till Jennie och dit kommer även Feli så alla tjejerna blir samlade. Ska bli så skönt och kul! Har inte träffat någon av dem sen innan jul. Jag har ju varit i Dalarna, jobbat som en gris och sen i Falköping. Jag ser fram i mot detta jätte mycket. Vi ska mysa, prata, pussas och filmtitta!

Nu ska jag ta ut min pepperoni pizza ut ugnen och äta tillsammans med bea, HUR GOTT SOM HELST!

Ha en grym fredagskväll! I morgon blir det jobb igen 15-20!


bjussar på den!!!

Huamig

Goddagens!
Nu är jag hemma. Jag har jobbat fram till 16.00, tog sedan en cigg med mina jobbarkompisar Eric och Nadja. Påvägen hem på bussen hoppar Sander och Joel på bussen och störde mig i mitt läsande, haha! Nej men det var en trevlig överraskning.
Nu sitter vi hemma hos mig och vi ska stax iväg till den nya grillen här i Krusboda. under tiden vi har varit hemma har jag packat upp min stora resväska, satt på en tvätt, fixat disken skurat en liten del av golvet med BANG som faktiskt fungerade äckligt bra!
Nenu ska vi nog bege oss, är hungrig som en flodhäst!

detta var mitt tidsfördriv igårnatt när jag inte kunde sova,
nu jävlaas dem med mig så jag måtste skynda mig!
PUSSS


Befrielse

JAG ÄR HEMMA!
Eller jag har varit hemma ett par timmar. Dock inte så många timmar som beräknat. Jag var nämnligen nära på att kirra en pistol och skjuta skallen av varenda peronalmedlem på SJ. Tåget var över en och en halv timma försenat!
Vi satt fast på varenda jävla stopp som tåget gjorde. Ni kan ju gissa om jag var förbannad! Jag pratade tillochmed med mig själv, satt och muttrade hur dumma i huvudet alla på SJ var. Resenärerna runt omkring tittade lite konstigt på mig sedan. Inte så underligt egentligen. FAN va förbannad jag var!
Äntligen framme på centralen var klockan 20.36 ungefär istället för 18.53 som beräknat. Jag konkade ut all min förbannat tunga packning ur tåget och kände hur mycket jag behövde en cigg (när man är förbannad, trött, irreterad och bär jävligt tunga och alledes för många saker samtidigt behöver man en ciggarett för att få lugna ner nerverna lite). Efter några bloss tog jag mig samman och började motstridit konka skiten till taxiområdet. Som tur var stod en taxivärd och kallade på en chafför direkt som kom och hjälpte mig med all packning och öste in det i bilen. Snabbt och smidit gick resan hem till Tyresö. Väl hemma släppte all sorts ilska och trötthet, jag fick världens leende på läpparna och tårögda ögon när jag såg min älskling ligga i sängen i mjukiskläder och titta på tv. Man kände den där lilla nervositet känslan som smög sakta upp över än när man inte sett någon på ett tag. Jag tror min parnter kände samma sak. Haha! Löjligt det låter, jag har varit borta i 5 dagar. Men det är länge för oss som ser varandra 24/7 och i princip bor tillsammans. Jag blev åtminstonde väldigt lycklig och gosade ner mig i hand nacke direkt. Vi har legat i sängen och tittat på massa roliga stunt program på MTV hela kvällen innan älsklingen slockande. Jag som har lyckats vända på dygnet under mina dagar i Falköping är inte trött någonstans trotts att klockan närmar sig 02.00 på natten och jag vet att jag ska jobba tidigt i morgon!
Jag har precis kollar alla fyra Paradise Hotel avsnitten från igår och idag på webben. Jag blev så jävla glad när Rami åkte ut, jag kunde inte sluta säga "YEEEES" för mig själv! HAHA! Så jävla klockrent, äcklet fick smaka på sin egen medicin!
Tittade för en liten stund sedan på Youcam bilderna (bilderna man tar med min inbygda webcam). Dom ligger i en avskild mapp ingömd i dokument eller något så man glömmer alltid bort att man har dem. Jag tittade i alla fall igenom dem nyss och hittade en massa söta bilder från julafton. Bilderna är ungefär 25 srycken och pryder alla Sanders minsta lillasyster Ida. Haha, hon och jag skulle ta ett fint julkort på julafton, vilket gick bra tills jag blev bortknuffad av lillen då hon ville ta bilder själv "en gång". Jo tjena!
Jag är med på två kort varav ett är suddigt! Gullig är hon i alla fall. Tänkte visa någon för er.


Jag lockade hennes blonda lilla kaluffs lite så hon såg lite extra fin ut på Julafton!

Detta är alltså den andra bilden jag fick vara med på!

Hon har de vackraste ögonen i världshistorien!

Lillpluttan med en fin inslagsram också!

Nu tänkte jag titta runt lite på andra bloggar och sen krypa ner brevid min gosiga pojkvän och få sova gott!

NATTINUTTAN!

ON MY WAY

Hejsan!
Idag är jag på glatt humör! Jag sitter just nu på tåget mot Stockholm. Jag har lite dåligt samvete eftersom jag försov mig så jag inte hann förbi min gamla skola idag. Men sånt händer, jag kommer ju fler gånger!
Jag tänkte även försöka få med mig mina närmaste till Stockholm en trip så dem får komma lite till storstan! haha.
Jag har sjukt mycket packning. Min stora tunga resväska, data väskan, handväskan samt min Snowboard och bootsen. Jag skulle aldrig klara av att ta hem allt kommunalt. Men detta är nu löst då min underbara morfar lägger ut åt en taxi tills mina cash rullar in igen. Tack morfar!
När jag kom in på tåget var det dock en besvikelse. Tåget har inte eluttag som det tåget jag åkte på till Falköping. Detta betyder att jag inte kan sitta och titta på film i fyra timmar så att tiden går snabbare utan jag får helt enkelt sitta vid dataorn tills den dör och sedan ta upp en utan böckerna som jag började läsa igårkväll! Boken baseras på en sann historia om en flicka som blir sexuellt utnyttjad och slagen under hela sin uppväxt och sedan vid vuxedn ålder förälskar sig i en snygg man och förhastar sig in i ett äktenskap. Det visar sig redan på smekmånaden att han inte var så underbar som han verkade.. Spännande va?
Det är en sån bok som man kan ligga och gråta floder till. Sjuka är att när man väl har läst klart den och har lite halvt uppsvällda ögon och tänker tillbaka verkligen inser att detta har hänt på riktigt. Det är faktikst sjukt!

Nu ska jag nörda lite på fejjan, kolla runt lite roliga bloggar, logga in på msn och göra allt så att man får tankarna på annat än att man sitter och tänker på hur länge det är kvar tills man är framme i Stockholm!

ADJÖKEN, SES HEMMA!
'
nu är det inte långt kvar innan jag ska krama och pussa sönder dig!

last night in the cave

TJENIS!
Har idag inte gjort mer än läst ut min bok jag började på igårkväll, ätit och suttit och gullat med lillasysterns nyinköpta kaninis!
Nu på kvällen vad jag iväg en sväng och hälsade på mina goda vänner Hannes och Sanne. Inte så mycket att göra här i lilla Falköping när alla har börjat skolan igen.
I morgon åker jag hem och det ska faktikst bli riktigt skönt. Jag har grymt mycket hemlängtan vilket är väldigt ovanligt för att vara mig.
Tänkte även göra ett snabbt besök på mig gamla skola, Ållebergsgymnasiet i morogn för att säga hej och hejdå till några vänner.
Jag fick även lite julklappar häromdagen av papsen och familjen. Fina tunikor, kofta, leggings, halsband och böcker. Jag tackar så mycket och är väldigt nöjd!

Nu har jag inte så mycket mer intressant att dela med mig av, är lite uttråkad och har inte hänt så mycket så jag ska nog avsluta här.
Ska ju sitta en hel evighet (3 och en halv timma) på tåget i morgon så har tid för att blogga lite då.



HEJDÅ!


bored

Jag är trött, godissugen, uttråkad och har hemlängtan och saknad av älsklingen så in ihelvete. FAN!
Ligger här i min lillasysters säng med datórn i knät och funderar på att sätta på någon film men innan dess pallra ner sitt otränade arsel till Pressbyrån och gå loss i godishyllorna!

HEJDÅ

me lovvar dig massa mycke... mmhhm!


Falköping dag 3

Goddagens!
Första gången på evighetger känns det som. När jag inte är hemma och jobbar så har man ju trótts allt lite tid att skriva!
Jag längtar hem så det gör ont, varför? Vet inte riktigt men det har nog mycket med att min älskling är hemma och väntar på mig att göra. Skulle helst vilja åka hem på en gång. Självklart har det varit superkul att komma hit, träffa pappa med familj, alla vännerna osv. Men 5 dagar känner jag nu blev lite för länge faktiskt!

Ne nu ska jag försöka komma in i duschen, sen ner till ica och tjacka en toothborste!
ADJÖ!
 
kommer väl antagligen skriva lite mer i mörn

RSS 2.0