blahablahej!

shenebre!
ligger i sängen med feber, still! Jobbigt som tusan. Idag har jag degat med min nersmittade pojkvän som är lika sjuk som jag. Haha Sanders mormor kom förbi igår och hon kallade det "pingpong"sjukdom. När man hela tiden smittar ner varandra. Tyckte jag lät lite roligt.
I alla fall. Vi har bara legat i soffan och degat och vid fem, sex tiden bestämde vi oss för att vi var hungriga. Ingen orkade laga mat så vi bestämde oss för att "gå ut" och käka. Jag har inte varit utanför huset på .. gud vet hur länge. Så jag kände att det skulle bli skönt, febern hade gått ner och vi hade bilen. Vi började åka och medans spekulerade vi om vart vi skulle äta och vad vi var sugna på. Vi kom fram till att vi åker in till stan och äter. Det blev en restaurang vid hötorget. När vi väl hade beställt maten och satt och väntade (som förövrigt tog riktigt lång tid) så kände jag genast att min feber hade kommit tillbaka. Vi åt upp satte oss i bilen, svängde förbi Time och hyrde film. Sander hyrde Änglar och Demoner och jag hyrde En shoppahollics bekännelser. Väl hemma och efter en lång, varm och behövande dusch hoppade jag ner i sängen frysandes och kokhet med laptopen och började titta på min film medans Sander tittade på sin i vardagsrummet.

Nu måste jag trycka i mig lite mer hostmedicin och ipren sen sova.
Hörs i morgon. Snälla håll tummarna att jag blir frisk snart! Jag hatar att vara sjuk!

PUSSS

Min 19 årsdag idag!

Hejtjolahoppsan!
Ligger i sängen och snorar ner mig, hostar ner mig, ontar ner mig och febrar ner mig. Låter bra va?
Tänkte sjunga för mig själv:
Jamå jag leva, Ja må jag leva.... hundrade år. HURRAHURRA!!

Haha ne, nu ska jag sluta fjanta mig. Men kroppen och är seg och sjuk medans min hjärna är pigg och glad som aldrig förr.
Nu ska ni få veta. Jag sov jätte dåligt inatt, sov som längst 10 minuter i sträck sen vaknade jag och fick trycka i mig mer mediciner och isglass, somnade om, Ja så höll det på!
Vid sex vaknade jag av babys alarm och jag kramade om honom. Han brukar alltid gå upp halv sju så jag visste att det var något lurt på gång. Han gick upp, på toa och sen in i vardagsrummet. Sedan hörde jag att någonting prasslade och sedan att han började sjunga för mig. Jag glömde helt bort hur sjuk och ont jag hade och blev så glad! Jag fick jätte fina presenter. Men jag tänker inte berätta vad jag fick. Däremot kan jag berätta att jag fick min rosa kopp och och skål från MATEUS som jag så gärna hade önskat mig, dem var inslagna jätte fint med massvis av NIS- GODIS och fina rosa snören . Tack så sjukt mycket älsklingen!
Enda sen i natt har folk ringt, smsat och skrivit på facebook där dem har grattat mig. Jag blir så glad. Jag behövde verkligen det, tack tack TACK! Ni är så snälla!
Nu tänkte jag unna mig själv lite nätshopping. Hittar jag något tänker jag köpa det bara för att jag mår skit och att jag inte har ätit på två dagar, plus att det är min födelsedag!

Ha världensbästa SJUGOSJUNDEOKTOBER!

fina paketet av älskling

såhär mumsigt såg det ut!

mitt hemliga paket! Stort va?

min frukost, lunch och middag!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Min älskling är påväg hem nu, han mådde inge bra (jag tror jag har smittat honom) :/

vidrig hosta och feber!

Hej.
Som ni har märkt har jag inte bloggat på ett tag. Beror på att jag ligger helt nerdrogad i sängen med feber och kräkfeflexhosta. Förjävligt. Är sängliggande och min pojkvän ska ha en fruktansvärt stort tack som springer runt och tar hand om mig som om jag vore en prinsessa. Läkarna sa att det var ett "allvarligt virus" vet inte riktigt vad han menade eftersom han pratade "doktorspråk".
I morgon är det min 19 årsdag och jag kommer inte vara kapabel till att röra mig i från sängen. Älsklingen jobbar och jag kan knappt prata i telefon utan att gå hemskt hostattacker. Blir till att ligga ensam i sängen och försöka sova, vilket jag inte har kunnat göra pga min hemska hosta. Fyfan!

Sander ligger redan och sover som en stock brevid mig, han hade en tuff dag på jobbet. Jag tänkte försöka joina honom i drömvärlden och jag ska väl be till någon att jag får sova en liten blund inatt i allfall.

tur att det inte var svininfluensan?

GODNATT!

AATJA!

Jag är så trött så jag sover redan..
Okej jag ska inte överdriva SÅÅÅ mycket men jag är äckligt jäklans trött i alla fall. Jag och älsklingen har precis tittat klart på Idol och jag tyckte att vi röstade helt rätt! Nicklas var svagast i hela gruppen. Bäst ikväll var helt klart Erik och Calle. Grymma!
Idag var det till att åka in till jobbet vid halv elva, jobba till 16 och sen lite strö shopping med mor min. Hittade en hel del (även en fin present till min pojkvän). Han blev glas, som tur var!
Efter shoppingen åkte jag och mamma hem till dem och käkade lite och jag norpade mammas locktång. När jag hade käkat upp min gudomliga Ceasarsallad från ICA, haha så tog jag bussen hem till Sander. Han plockade mig vid hållplatsen och jag kom precis i tid till Idol. Under tiden jag sett på Idol har jag lockat hela mitt löshår som tog mer än hela programmet (inför i morgon). Första gången JAG, DENISE! planerar och fixar i tid. Ett under för "blixten", som Hasse skulle sagt. Har även gett mina naglar var dem förtjänade. En rejäl finfixning och målning av mitt supperfina nya nagellack från O.P.I!
Nog om det, allt jag shoppade får ni bild och information om i morgon, orkar verkligen inte nu! I morgon är det jobb 10-15, därefter hjälpa mamma att handla inför kvällen och sen är det min födelsedagsmiddag men familjen som står på schemat. Jag fyller ju egentligen inte år förän på Tisdag men mamma tyckte det var mysigare att ta det på en lördag. Det ska serveras Oxfilé och massa gott vin (öl till sander och lossas pappa Hasse). Får hålla tummarna att jag klarar av köttet. Men det bästa med imorogn är nog i alla fall att jag får öppna mina paket från mamma och dem. UNDERBART! (haha, känner mig som 7 år igen).
Efter middagen har jag blivit bjuden på drink hos Jennies pojkvän Dennis där jag var förra helgen. Får se hur middagen slutar. Självklart ska jag ju gå vidare, men när är ju inte dirket planerat.

Hoppas ni har haft en underbar fredag och fortsätter att ha (för er som ska vara vakna). Nu tänkte jag krypa ner i sängen, läsa lite och sedan sussa.

NATTI!

snodde bilden från Google.se (orkar verkligen inte ladda upp mina bilder, sitter ju på sanders data)

Puss och Kram!

lycklig med smärta

GODDAGENS!
Ligger i sängen med datorn i famnen. Jag har inte tagit mig längre än fram och tillbaka till tvn idag. Jag vaknade upp med jordens jävla mensvärk och har inte ens orkat gå till köket för att ta något att käka. Detta visade sig gå ut över jobbet och jag tänkte inte ens på att gå till jobbet med min mage, i såfall skulle jag har lämnat magen hemma. Stackars älsklingen har åkt på halsfluss, så det dröjer väl inte så länge tills jag ligger och skriker med strektokopper i halsen. Vore ju verkligen bra tajming nu till min födelsedag, alla middagar, jobb och dessutom om nu mina älskade vänner (the lovely crew) ska komma till huvudstaden i morgon och över helgen. Nejtack här vill vi inte ha någon halsfluss. Som tur är fick Sander pencilin direkt så han slutar väl smitta väldigt snart?

I allafall. Igår efter luchen, tog jag och Feli en fika med Jennie och hennes vän Carro. Väl efter vi druckit upp vårat kaffe och tagit våran cigg utanför centrum var det dags att åka hem till flisan och slinga hennes hår.
Allt gick bra och felicia blev som tur väldigt nöjd. Bra det? Iofs var det JAG som slingade så det skulle ju inte kunnat bli annat än fantastiskt? RIGHT? haha.
Nu har jag lite planer eftersom Sander gick härifrån (tack och lov) haha nej skämtosido. Han är inne i stora huset och skulle spela tvspel med sin lillebror så tänkte jag släpa mig i till tvn och spela lite Guitarr Hero, skönt att man inte behöver anstränga annat än fingrarna och hjärnan (samt ögonen), men samtidigt ha väldigt roligt. Bra ju! Måste ju smygträna när inte Sander ser så han tror att jag är en ren naturbegåvning när jag väl visar honom.

Som sagt, nu ska jag sluta. Måste ju spara lite kraft på mina fingrar åt Guitarr Hero.
Ha en bra dag så hörs vi antagligen senare!

BTW, nu har jag sökt in till skolan så håll tummarna att jag (och Jennie såklart) blir antagna!

PUSSSS

tjejlunch

Tjenixen!
Hade inte ork att skriva igår, haha lat som jag är! Nu är jag hos mamma, fick skjuts av älsklingens lossas pappa i morse och har sovit ett par timmar. Ska strax möta upp tjejorna i centrum. Vi ska handla mat och hem för att laga och snacka skit. Mysigt!
Igår låg jag hemma och latade mig tills Sander kom och hämtade mig och vi åkte hem till hans Morbror Jonas samt fru Maria och deras bedårande små knottar Linn och Willmer. De bjöd på pizza och vin. Vi hade jätte trevligt. Runt 22 tiden fick vi skjuts av Jonas tillbaka hem till Sander och vi gick genast och la oss i sängen för att sova. Riktigt härlig kväll!

Nu har jag fakiskt lite brådis. Vi hörs ikväll när jag kommer hem! PUssssss

behövande sömn

Hejsansvejsan!
Jag sitter nu i soffan hos sander. Vaknade 14.30, så länge har jag inte sovit på över ett år. Vilket betyder att det var riktigt behövandes!
Sitter och strötittar på Smallville på sexan och väntar på att min gris ska komma hem. Han jobbar till fyra men kommer nog inte hem förän runt halv 6.
Natten bestog av mardröm efter mardröm, efter igår. Fyfan, var helt utan ord när jag vaknade och ville bara radera allt jag mindes av natten. Usch! Det värsta är att nästan allt var sant!

Idag hade jag bara tänkt att slappa, inte gå utanför dörren. Det är så jäkla skönt, jag förtjänar det!



nu börjar det bli spännande så jag ska avsluta. PUSSSSSS!


Fredagens bravader

Tjenis alla med eller utan penis!
Jag skulle ju som lovar berätta om min fredag. Väldigt kortfattat!

* Jobbade
* Hem för fix
* Fest hos Adam


Jätte trevlig kväll! Dessvärre hann jag inte se hela Idol men såg den på nätet igårkväll. Fyfan vad jag avgudar Reza och Erik tycker även om Rabih, han är ett litet minus pga att han inte kan "ta i" med sin röst men i fredags var det så jag fick rysningar när jag lyssnade på honom!
Jag tyckte sveriges befolkning röstade riktigt bra. Camilla och Nicklas är dem som är "svagast" av hela gruppen. Tycker att båda förtjänade att åka hem.

Jag har ju även glömt att berätta att för ett par veckor sen när jag var ute på krogen, blev igenkänd för min blogg! Hur kul var inte det? Kändes grymt. Fick därför extra dåligt samvete när jag inte uppdaterade ordentligt under helgen.


såhär såg jag alltså ut. Riktigt dålig kvatlité men den enda "helkroppsbilden".

ADIOSOO!

Min lördag kortfattat!

Lördagen var en bra kväll! Dagen bestog av jobb i dagen efter tillstånd, vilket jag inte relaterar till "bra" på mitt sätt (mer än att man tjänar några kronor).
Mer om kvällen! Jag skulle ha spenderat kvällen tillsammans med Sara men tänker inte gå in mer på det.
Efter jobbet mötte jag upp Sander, vi åkte till Brevik för att hjälpa hans mamma att snickra ihop en enkel "ramp" till åha över rören de håller på dra in till Sanders hus som är första steget till att vi får rinnande vatten (vilket vi inte har idag) HEJ LANDET! haha.
När Sussanne och Sander snickrat och jag tittat på (he he) åkte vi vidare och svängde förbi min farfar för att plocka posten och säga hej.
Direkt efter ett snabbstopp där bar det av till den välgända gården där både min mamma och grisens bästa vän, Joel bor. Även jag har bott där i ungefär 13 år, hos min mor.
Han plockade upp Joel och jag sa hejdå för att bli bjuden på middag hos mamma. Middag med syskonen Jimi och Elin, Mamma, Hasse samt Moster Eva med sambo Ronny.
Middagen var fýlld med revbenspjäll (för min del, grillad kycklingfilé) potatisgratäng, skratt och vinprovning. Goda röda viner min mosters sambo hade med sig.
Vid tiotiden möter jag upp Felicia för att sedan åka till Jennies pojkvän Dennis som tillsammans med sin storasyster hade en liten "fest".
Jag hade sjukt trevligt och var inte hemma hos en sovande älskling förän 04.45 ungefär. Vilket oftast säger sitt! Tack för en underbar kväll tjejer! (samt Dennis med flera).


händiga mor och son! KÄRLEK!

en taggad flisan

sexiga tjejorna

Jennies pojkvän Dennis och Annikas pojkvän Kim.

mitt vin var mumsigt

en sjuuukt tröttis som ska föreställa mig och en väldigt gömd Fleeechiaaa!

några jag inte kände var också där.

Nu ska jag sova! är för trött, berättar om min FRIIIDAY i morogn, är ju ledig! WOHOOOOOO!

pusss

ennu en natt utan sömn!

Hej älskade ni!
Jag veeeeet att jag är totalt sämst med uppdateringen men det beror ju endast på att jag är runt och flänger på jobb, fest, mys eller middagar. Inte så mycket ork och tid kvar till datan då.
Självklart ska jag informera er hur min helg har sett ut.
Men först vill jag tala om min dag IDAG! Jag måste dock avslöja att jag idag har känt många olika slags känslor. Första känslan var trötthet, andra lycka, tredje ångest, fjärde otrolig glädje, femte kärlek och sist men störst: sorg (samt lite förbannad). Jag har tyvärr inte lust med att gå in på detta mer ingående mer än att förklara med stolthet att de "bra" känslorna (lycka, glädje samt kärlek) står mina TROFASTA och underbara vänner, samt min älskade  pojkvän för. Tack till er! Jag älskar er!

Det är inte ofta man upplever så många olika känslor så stakt på mindre än ett dygn. Mycket ledsamt men framförallt glatt.

Nog om det. Dagen för att tråka ut er har faktiskt inte varit händelserik alls. Kortfattat, sammanfattat och inte så mycket mer så har min dag sett ut såhär:

11.30 - Vaknade, gick ner till älsklingen som redan var uppe.
13.30 - Städa och packa (har varit hos Sanders morföräldrar över helgen)
14.00 - Hoppa in i bilen, in till jobbet, åt lunch!
15.00-20.00 - Jobbade!
20.40 - BF kom och hämtade mig i Tyrresö Centrum, käkade donken, åkte hem till honom, sängen!

Händelserik dag va? haha...

För att göra slut på tråkigheterna så ska jag strax avsluta, men först.. EN GREJ!

Grejen är att jag, tillsammans med min söta vän Jennie ska börja plugga till våren. Bra va? Jag blev helt plötsligt RÅTAGGAD! Jag saknar fakiskt skolböcker och "klassen" grejen.
Vi har inte bestämt exakt vilka kurser och vilken "skola" men det ska vi prata mer om på Tisdag!

nåja, nu vet ni!

såhär såg jag ut i fredags i allfall!
Röda läppar, nya klänningen.. ja ni får höra mer om det sen.

ADIOOOSOOOO!

Btw, fick reda på att Foki vann priset för "årets blogg" på Blog Awards. Blev lite ledsen när jag fick beskedet eftersom jag hade hoppats på drop gorgeous KENZA! Menmen, hon är ju trotts alla ganska ball hon med.

okej, HEJ!

jobba, fika, mysa!

Godkväll gott folk!
Nu ligger jag i sängen och min grisen ligger redan och snarkar bredvid mig. Han somnar på TVÅ sekunder (utan att överdriva). Jag kom hem för ett tag sen. Jag har jobbat och direkt efter så tog jag en promenix till medis för att möta upp min gode vän Andreas. Vi tog en fika på Wayne's på Götgatan. Jag skulle köpa mig en chailatte men så hände det som INTE får hända, MEDJES EJ kommer upp på displayen och jag blir röd om kinderna och börjar direkt räkna i huvudet på var lönen har tagit vägen och vilket datum det är. Som tur va var ju min gode vän tätt bakom mig och hjälpte "en vän i nöd" tjejen som jobbade på fiket hade ju redan gjort min chai så det vore pinsamt om det inte gick att lösa. HAHA! Mycket trevligt hade vi ju iallafall garanterat! Efter skratt och roliga samtalsämnen beslöt vi oss för att börja lunka mot bilen. Han var snäll och körde hem mig enda hem till Sander och jag tackade så mycket för skjutsen och gick motvilligt upp för de branta backarna till huset.
När jag kliver innanför dörren och skriker med en alltför överdriven glad röst, -BABY, IM HOME!, är det enda jag får tillbaka -mmhmmm. Vilken DISS, men det tog min 2 sekunder att förstå varför han inte var så exalterad över att ha mig hemma igen, TV SPEL!
Nåväl, han slutada nästan direkt när jag kom och jag gick direkt in i köket för att göra lite mackor och koka té. Vi satte oss i soffan och tittade lite på Sverige- Albanien medans vi åt våran middag som då bestod av mackor och té. Liten bit in på andra halvlek bestämde vi oss för att gå in till sängen, jag låg och höll om honom lite, pussade på honom lite och sen var det dags för min tröttmössa att säga godnatt.

och här har ni mig, har tillbringat sista timmen med laptopen i famnen och kikat runt på bloggar  och lagt in bilder i datan. Hade tänkt att lägga mig och läsa en utav mina nya böcker som jag började på igårkväll. "Sanningen om diamanter" skriven av Nicole Richie. Början är bra men kommer inte ihåg allt pga att jag somnade med "boken i ansiktet".

Nenu ska jag avsluta och krypa ner ordentligt för att läsa.

Såhär ser jag ut med jobb-skjortan, byxorna ser man ju inte mycket utav! (alla i kassan har rosa bandet på sig) Bra va?

NATTINATTI, SUSSA SÖTTT!

working today

Morni'n!
Jag sitter i soffan och har precis druckit ett glas obo'y och ätit tv´å rostade mackor, riktigt gott! Jag vaknade för någon timma sen och ska strax börja röra mig mot bussen. Idag är det jobb som gäller, 15.00-19.15! Inte så farligt pass direkt, ganska skönt att göra någonting faktikst. Jag har varit ledig i så många dagar nu. Det blir lite långtråkigt i längden.

Nu ska jag sätta upp håret i en tofs och få lite smink på mig som jag inte har haft på flera dagar (en evighet känns det som).

Ni får ha det så bra så hörs vi ikväll!

CIAOOOO


tankar, bra eller dåligt?

Kan ni känna någongång, att ni inte riktigt räcker till? Jag tycker det är så jobbigt när man verkligen försöker och vill så hemskt mycket och framförallt kämpar så inihelvete men endå så räcker det inte. Man blir helt paff och stum, vet inte riktigt hur man ska reagera.
Som ni märker har jag en jobbig kväll (alla har väl sådna?) jag brukar aldrig skriva om det i bloggen eller tala om det för någon men jag antar att alla har kvällar då man tänker lite extra på onödiga saker och klagar lite på sig själv för att man har gjort något man kanske inte skulle ha gjort osv.
Jag vet att det jag pratar om ligger i släkten, framförallt inom mitt stjärntecken "skorpionen" som är väldigt kända för att tänka alldeles för mycket.
Jag kan nästan tycka att det är "farligt" att tänka för mycket när man egentligen inte behöver. Det är ju en helt annan sak om man ligger på kvällen och tänker på hur kul det var på jobbet idag eller hur glad och överraskande min pojkvän var idag eller hur snygga stövlar Kenza hade på den där bilden. Ni förstår? Jag menar att man kan definiera ordet tänka på så otroligt många olika sätt!
Jag har ju bott ensam i en egen liten läghenhet i ett år och har väldigt mycket dåligt erfarenhet därifån just med att ligga och tänka på onödiga och dåliga saker om kvällarna/nätterna. Det är jobbigt, jävligt jobbigt!
Men ett riktigt bra knep till någon som känner igen sig eller som kanske skulle hamna i samma situation är att ta fram en bra och glad bok som kan få en på bättre humör och framförallt som får än att tänka på annat. Just böcker får människor att sätta sig in i "rollen" på ett helt annat sätt än en film där du redan har allting framför dig. En bok memorerar och frantiserar du fram egna bilder och figurer vilket gör att du lätt glömmer allt annat du tänker på. Jag älskar att läsa och lägger mig hellre för att läsa än att titta på film när jag är ensam. Men om du absolut inte tycker om att läsa, är ju inte en rolig och bra film inte heller så dåligt för att få bort "onda" tankar för ett tag.

Jag vet inte varför jag fick rycket till att skriva ner massa djupa tankar i bloggen men jag kan tycka att det är riktigt skönt att skriva av mig ibland även om man inte riktigt kan lägga ner all sin energi och alla sina tankar närgående eftersom det oftast är lite för privata för en "folkmassa" som man oftast inte känner ska få ta del av.
Jag önskar bara att allting kunde lösa sig till det bättre på många olika håll någongång, så man verkligen känner att man får tillbaka för allt jobbigt man har gått igenom. Det är väl en ganska så egoistisk tanke egentligen. Men man kan ju inte råför att tänka den ibland. Inte jag i alla fall! 
Jag antar att enda sättet är att inte ge upp, att fortsätta kämpa och försöka hålla den lilla "glöden" som gör att man orkar, tänd!
Jag ska klara det, jag ska uppnå mitt mål!

Tänk positivt och kämpa även om det är svårt, man ska alltid tänka på de som har det sämre och sikta på ditt mål! Det ger dig en inblick till att du kanske inte har det så dåligt som du trott och att sikta till ditt mål ger dig styrkan till att fortsätta kämpa!

NU JÄVLAR SKA VI LYCKAS MED ALLT! RIGHT?

Sov gott! Ha en underbar tisdagsnatt!

metallica i surround

TJENIXEN!
Sitter nu i vardagsrummet med älskling och Joel. Guitarrhero metallica spelas på högsta volym i högtalarna runt omkring i rummet och båda är helt inne i det. Skit kul att se på! haha
Gissa om Sander var som ett barn på julafton när han kom hem och skulle få spela sina nya spel. haha!

här är bilderna:

såhär glad såg han ut! haha

hans nya spel.

mina tre pockets och min film, TACK ÄLSKLING!

nu ska jag forstätta titta lite och sen ska vi åka och käka!
PUSS

bokoman

Hejsansvéjsan!
Sitter just nu i det välstädade huset på Brevik. Jag har även idag varit ledig och har spenderat dagen till städning, tv-tittade, vikning av tvätt, diskning och städa min och babys garderob. (eller hans garderob med mina kläder i). Vid 14 tiden gick jag ner till brevlådan för att se om min och Sanders beställning från CDON.COM hade kommit. Oförväntat låg där ett hårt paker istället för en avi. Jag blev uppspelt och ringde sander direkt och övertalade honom att få öppna paketet innan han kom hem. Jag lyckades och öppnade det. Där i låg mina tre pocketböcker jag hade beställt. Däremot min film kommer till posten så Sander skulle hämta ut resten på Posten påväg hem från jobbet. Förutom min DVD-film så har han även beställt guitarrhero-metallica+ en gitarr till och ett nytt spel till PS3. Uncharted 2 tror jag att det hette.
En till rolig sak påtal om beställningar så beställde jag ju en klänning och ett armband från bubbleroom i förra veckan, fick ett sms i förmiddags där det stod att även det paketet hade kommit fram. Så förhoppningsvid kan jag övertala sander att vi kan åka och hämta det ikväll. Det bästa hade ju varit om han kunde hämtat ut det på en gång nu när han endå hämtar ut det andra. Dessvärre står bubbleroompaktet i mitt namn och han måste ha mitt leg och smskoden.
Jag älskar att beställa från internet, det blir mer som en present då. Gör inte ni det?

Nu hade jag tänkt att bara sitta och vänta, min baby lär dyka upp närsomhelst och då ska vi väl testa nya spelen antar jag. Han kommer ju aldrig kunna hålla sig. HAHA
Jag tar kort och visar grejerna tillsammans sen när han kommer hem så ni får se.

Nu ska jag nog koka Té, är hungrig, vaknade sent och sen började jag direkt med städningen osv. så jag har inte ens fått i mig en smula mat eller ätbart på hela dagen.. lika bra att vänta till middagen och äta ordentligt då istället.

Ha det så bra, vi hörs sen!
Puss


Jag och min älskade vän Jennie! Hennes blogg hittar ni HÄR

händelserik weekend

He lo!
Sitter hemma hos min mamma. Sander gick upp till Joel en snabbis. Vi blev precis klara med tvätten! Vi har tvättat i mammas tvättstuga sen 18.00! Vi ska snart dumpa in all tvätt i bilen och åka hem till Sander. Är så jäklarns trött!
Jag har druckit alkohol i två dagar irad. Känns som om hela kroppen sviker mig idag! Jag är inte van vid att dricka såhär längre. haha!

Min helg:

Fredag: Jobbade, förade hos Sanders grandies och sedan korgen med alla grabbarna. Sjukt bra kväll! Vi började och slutade på Metro. Sedan till slussen och missade bussen med några sekunder. Vi var trötta, lite runda om fötterna och frusna. Vi tog första bästa Taxi och åkte hem för att sova.

Lördag: Mys med älsklingen, luncha på Cactus, hem till sara för fix och förberdelser inför TJEJ-KVÄLLEN!, Tjejkväll med vin, prat, spel och skvaller. Riktigt bra!

Söndag: Vaknade hos Sara, frukost/lunch på MG med älsklingen, hem till älsklingen, städa, hem till mamma för att käka middag och tvätta upp alla miljarder klädesplagg vi samlat på oss i veckor. Skönt att äntligen ha allting rent!

Bilder från i Fredags på Metro:


Jag och Jullisen

Jag och älsklingen!

Nu kom Sander. Måste sluta nu och hjälpa till att bära ut allting till bilen. Ha en mysig söndagskväll!

CIAOOOIII!


friday night round

TJABBA, TJENA, TJENIXEN!
Sitter här och förar, ska strax ut med alla grabbarna till Harry B James! Sedan blir det nog Metro!
Kan inte skriva så mycket mer, vi får höras när jag kommer hem eller i morgon!

Ha en grym fredagskväll!

CIAOOOOO

äntilgen fredag!

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen 06.15! Hoppas ni andra fått sova lite längre. Äntligen är det fredag, som jag har längtat efter helgen! Nu har jag jätte brådis, jag ska vara hos tandis kl. 10.00 måste springa till bussen. Sen blir det till att köpa en chailatte och åka in till jobbet.
Vi hörs ikväll.

PUSSSS

Ungefär såhär kommer jag att se ut om en halvtimma! fifan!

CIAOOO


fifa+cola+duffy+U2

HEJ!
Här sitter jag i vardagsrummet och tittar på när Sander och hans två småbröder spelar Fifa 10 på PS3. Jag däremot är inte så närvarande, utan jag sitter vid min dator och stör killarna med att lyssna på Duffy och U2!
Jag har precis käkat hamburgare med pasta och kerre. Det var faktikst ganska gott även om jag inte brukar tycka om att bara käka kött.
Dricker även lite cola och sjunger med till duffys sköna röst. Låter dock inte lika bra när jag kommer med min ljuva stämma (som dock brukar låta okej annars) haha.

Jag ska inte göra ett skit ikväll precis som jag inte har gjort ett skit på hela dagen heller. Skönt endå!





Lite söta bilder som tog när BF kom hem!
CIAOO!

Nätshopping

Klickade just hem dessa:

Klänning från Brooker. 149:- (billigt och bra)
Ska ta bort bandet så det blir en tubtopsklänning.

Även detta armband fast i ljusrosa. Efter att jag hade beställt det så fanns det tydligen inte kvar på sidan!

Jag ska även berätta att jag har fruktansvärt tråkigt!

HAHA, HAA!

Hittade den här bilden från förrförra helgen. Utgång på Metro!

Visst var jag väl söt?

solig, tråkig torsdag

Goddagens gott folk!
Sitter halvliggandes i sängen med datorn i knäet! Är seg i kroppen trotts alla dessa timmars sömn. Jag vaknade 11.23 för andra tredje gången denna morgon och bestämde mig för att gå upp på riktigt.
Låg och tittade upp i taket ett par minuter tills jag kände att jag var fruktansvärt törstig och gick in i köket för att hämta ett glas juice.

Ja, klockan är exakt 13.19 just nu och jag har inte gjort alls mycket sen jag vaknade. Är fortfarande ute på Brevik och har varit här sen igår. Så jävla lat är jag!
Jag var inne i stora huset ett tag men det är nog allt jag har gjort förutom att sitta i sängen och blogg/titta andra bloggar.

Idag har jag inte ett skit inplanerat och jag känner inte för att göra ett skit heller. Imorogn ska jag upp med tuppen och åka till Tandläkaren :/ jag är livrädd för landläkare och ser absolut inte framimot besöket i morgon. Dessvärre är nog besöket hos vita monstret i morgon ganska så behövligt för det har "gåt hål" på en tand på nedre raden till höger för ett tag sen, när jag var så klantig att jag bestämde mig för att öppna alla flaskor med kappsyler med tänderna! Det gör faktikst ont!
Efter tandis ska jag in till jobbet direkt. Jag jobbar 12.00-16.00. Visserligen en riktigt skön tid att jobba!

Helgen är förövrigt planerad med tjejkrök och utgång! Om jag längtar!

Såhär fint ser det ut här uppe vid huset idag!

Jag, min älskling och min fina PJAMAS (?) (haha kan inte stava ordet) TRÖJA!

CIAOOO!

I forgot about Tuesday!

TJA!
I tisdags var jag ledig och jag shoppade lite. Tänkte bara visa vad jag fick hem i brevlådan och vad jag stöshoppade på stan.


Fick hem mitt efterlängtade halsband som jag hade beställt från mittnamnhalsband.se.

Köpte en länk + smycken att hänga i den på Glitter. Måste tyvärr avråda er från att göra likadant. Alla smycken har ramlat av nu (två dagar efter) utom ett. Är jävligt förbannad!


Fick hem min nya Parfym från Paul Smith som jag hade beställt från bellme.se. Luktar ljvligt!

JAG VET. Bilden är katastrof. Men ni ser ju i alla fall vad det föreställer.
Köpte nagelacksborttagning, slingmedel till håret (som jag redan har använt, hade även 2 paket) och pads till att ta bort nagellacken med.
Fick två stycken nya, jätte fina nagellack av Sanders mormor/mamma. Blev jätte glad!

Jag köpte även ett par "nödvantar" på HM för 19,50:-. Fula och aboslut inget att visa. haha

JOBB+TJEJORNA

Tjaba!
Jag var så fruktansvärt trött igår när jag kom hem så jag gick och la mig klockan 20.45! Inte varje dag direkt! Idag är jag iallafall grundligt utvilad och huvudet är rensat!

Igår jobbade jag och jag hade en riktigt bra dag. Efter gick jag till fots till Tajmahal på drottninggatan där jag köpte mig mitt önskvärda löshår. Dyrt med snygg kommer jag att bli!
Efter det åkte jag till Tyresö Centrum för att möta upp Felicia, Jennie och Sara på en fika med skvaller! Riktigt trevligt! Ungefär en och en halvtimma senare dök Sander upp och alla begav sig hemåt.
Väl hemma som jag berättade tidigare slocknade jag i sängen på en gång. HAHA!

JUSTE! Glömde ju även att berätta att jag köte värmeskydd till mitt hår från Tresemme. Det ska tydligen vara grymt bra. Så jag får lita på mina källor. Fick även med mig skyddande serum från sunsilk. Care and repair. Hoppas att mitt hår uppskattar det!

Sunsilk- 27:-  (billigt och bra) Kan det bli mycket bättre?)
Tresemme värmeskyddande spray- 79:-
Äkta löshår med clips- 780:-

NU MÅR JAG BRA! haha

Trött Söndag

Goddag!
Kom nyss ut hit till brevik, till den älskade stugan jag tillbringar min mesta tid i (förutom när jag jobbar). Igårkväll bjöd vi över poppe och julia för en filmkväll. Vi tittade lite på The mist och sedan zappade vi igenom några filmer. Efter ett tag blev det sällskapsspel som gällde först något intimt frågespel som Juliis hade med sig och sedan blev det utbytt till stora spelboken med massvis av olika spel. Rikitgt jäklarns kul var det!
Julia och Pontus åkte hem efter 03.00 och jag och baby gick och la oss. Fyfan!

Idag var det dags att jobba, ställde klockan på 11.00 och började jobbet 12.00 (trodde jag). Väl ordninggjort hoppade jag på bussen påväg in till jobbet. När jag kom fram hälsade jag på Emma (min kassakollega) och frågade efter kassaschemat (där man ser vilken kassa man ska sitta i och/eller om man är rastavlösare). Det som var lite finurligt var att jag inte stod med på schemat. Desperat och ganska stressad ringer jag till kassaledaren som idag var Malin och frågar varför jag inte står med. Hon ber mig komma in på kassakontoret så vi kan se efter i datorn där allas arbetsscheman ligger. Det roliga var att vi absolut inte kunde se någon Denise som skulle jobba idag utan att jag jobbade denna tid förra Söndagen. BRA DENISE!!
Jag har alltså lyckats skriva in i min mobil (har alla jobbtimmar osv i min kalender i mobilen) att jag skulle jobba idag istället för förra söndagen. Jag skämdes som ett fån och skrattade samtidigt, sedan var det ju bara att sätta blicken i marken och bege sig hemåt igen. HAHA! Gissa om min baby skrattade när jag ringde och berättade.

Nu är jag ju som sagt på Brevik. Efter jobbincidenten åkte jag tillbaka till babys mormor och morfar där vi hade varit över helgen. Vid 14 tiden kom Sanders pappa och plockade upp oss och han skjutsade min till Bollmoravallen och dom åkte vidare in till Söderstadion där dem skulle se Hammarby- Bromma Pojkarna. Jag gick i spöregnet till Sussanne (babys mamma) som stog vid Bollmioravallen och tittade på Douglas och William (sander syskon) som spelade fotbollscup. Vi stog där och blev blöta i 40 min sen var det dags att åka ut hit igen!
Skönt att vara hemma igen.

Nu ligger jag i sängen och huttrar. Ska strax fortsätta mitt The Hills maraton på MTV.se! Så sjukt bra! Är i slutet på fjärde säsongen nu. Väntar även på att baby ska komma hem från matchen.

Vi hörs sen!
PUSSSS


min älskade nörd

Glömde ju lägga ut bilden jag tog nyss på min spelandes lilla nerdie!

I love you!

Trendigt att skriva om trend!

Godmorgon!
Vilken underbar lördags morgon. Jag vaknade av att min älskling låg och pussa på mig. Hur underbart är inte det? Sedan hoppade jag in i duschen och nu ligger jag nere i soffan med ett stort duntäcke runt omkring mig och nördar lite framför min dator. Jag har precis slängt i mig en risifrutti och lyssnar på när baby sitter och spelar sina nya spel på sitt PS3. Riktig spelnörd. haha! Men han är så söt när man hör hur besviken har blir och när han slår hårt i bordet och svär lite extra högt. Då vet man att man inte ska lägga sig i.

Dagen är planerad såhär:

Nu-15.00, Mysa med baby, nörda framför datan, fixa mig!

15.00-18.00, Jobb

18.00- Tillsvidare, Träffa Sara och hitta på något roligt!

Nu är det mindre än en månad kvar tills min födelsedag och jag längtar så innerligt. Inte för att fylla år utan för att jag har pratat med min älskade Maryam som antagligen kommer upp hit till Stockholm då och firar den med mig.
FAN VAD JAG LÄÄNGTAR!

Jag har även gått runt och kikat på lite bloggar och jag har upptäckt att det fan är "trendigt att skriva om trend" är inte det ganska knäppt? Eller lite mer löjligt. Tycker jag!

Jag var förövrigt och ströshoppade lite igår innan jobbet. Fick bl.a med mig en topp, body butter, pärlörhängen (små och jätte söta), make up removers (servetter), deo och hårspray. Jag brukar alltid använda mig av Bjön Axéns eller Toni n guy men jag tycker dom är lite dyrare så jag provade Niveas nya hårsprays kollektion. Köpte ju även en upplaga av smink häromveckan som jag inte har visat er!  Letade även efter korta rosa uggs som jag ville ha. Men hittade ju inga alls.


Min nya topp från H&M, 199:-

Body Butter från The body shop, 189:-
Nivea Clening Wipes 49:-
Nivea hårspray 49,90:-
Nivea Deodorant, pearl beauty 49:-

Mitt älskade smink. Allting är relativt nytt. Eftersom jag inte har varit med och skrivit särkillt ofta så har jag inte kunnat visa er allt jag har köpt. Här är i allafall mitt älskade smink.
Jag måste bara berömma min nya Foundation. Jag var och köpte den förra veckan. Riktigt bra!
Från Lamcome 440:- Den är dyr men tro mig. Den är värd priset!

Nu ska jag börja klä på mig och pussa på älsklingen!
Hörs ikväll, ADIOOOSO!

Rosa månad!

Idag har jag jobbat och tittat på babys match utomhus tillsammans med jullisen och Sophie. FYFAN vad helsikes kallt det var. Typ minusgrader och jag överdriver inte. Jag satt med skinnjacka plus sander stora vinterjacka och oversizehalsduk och höll på att frysa ihjäl!
2-2 slutade matchen och en inte alls så glad älskling kom sedan. Nu sitter jag hemma hos babys mormor och morfar och ska nu börja skärpa mig med bloggandet igen. Fölåt igen!
Andra oktober idag och det känns skönt trotts kylan som väntar. Oktober har alltid varit en bra månad för mig eftersom det innebär FÖDELSEEDAG den 27 och höstlov samt halloween. Nu är det ju även en sk "rosa månad" då det är en speciell månad som inriktar sig på Bröstcancerfonden. Mycket bra!

Tiden går ju så fruktansvärt snabbt! 2009 har gått oändligt snabbt. Jag har inte hunnit med själv.

Nu täntke jag titta runt lite och kanske fixa lite med min bloggdesign. Det blir en lugn hemmakväll med baby ikväll och nanna tidigt. Är riktigt trött. Jobbar ju dessutom i morgon igen! USCH!

Hörs sen!


RSS 2.0