KÄRLEK


Juldagen

Goddag!
Sitter just nu i vardagsrummet. Alla andra sitter och spelar frågespel. Vi kom nyss in efter att ha åkt spark, gjort snögubbe och kastat massa snöbollar!
Riktigt mysigt. Jag har varit runt och tittat och fotat med min nya SONY 12,1 megapixelskamera som jag fick av min älskling igår. Jag är så glad!
Fick även den nya Hugo Boss parfymen med body lotion i samma doft, hemmastickade lovikavantar, pengar, en lott där jag vann 100 kr, ett spakit med en massa olika krämer och scrub och liknande, godisstrumpa, duschartiklar, m.m.
Sedan fick jag och Sander två gemensamma julklappar. En utav hans pappa med familj, vilket bestod av en hotellnatt på Sander 20 årsdag på Clarion hotel.
Den andra var av Sanders farmor vilket bestod av ett presentkort på Centralbadet för oss där vi kan få välja en valfri behandling tex, olika slags massager, manikyr, pedikyr, hot stone behandling m.m.
Tack alla för dessa jättefina julklappar, jag är mer än nöjd!
Nu ska vi fika och spela sällskapsspel. Riktig mysfaktor och jag lever som en gud just nu! Lugn och ro, god mat, massa fika, älsklingen och hans trevliga familj. TUMMEN UPP TILL TUSEN!


Sanders lillasyster Emma

hemmagjorda islyktan


Julefrid i juletid!

Godkväll!
Ligger i sängen brevid en sovandes älskling. Jag har haft världens mysigaste dag. Tråkigheterna kom nu på kvällen när jag upptäckte att jag inte mådde så speciellt bra. Jag har nog åkt på en rejäl urinvägsinfektion och febrig panna. Känner mig frussen och ständigt kissnödig.
I morgon ska jag i alla fall ut på en promenix i det nu snöklädda dalarna för att se mig omkring, hälsa på grannarnas hästar och fota lite med den nya kameran jag fått av världens bästa pojkvän.
Berätta om allt i morgon och lägger över bilder.
Nu ska jag väl lägga mig och sova på toalettstolen.!

Hoppas ni haft en toppendag.

GOD JUL!

done

Väntar på älsklingen. Har idag:

  • Skottat snö
  • Ätit Tacos från igår
  • Tittat på Projekt Runway
  • Myst i sängen
  • Träffat Jennie på våran vanliga "cigg och snackstund".

Ja ungefär allt jag har gjort idag. Händelserik dag med andra ord. Fast jag har även tävttat och hängt tvätt.



sad but true

Varför kan inte unga människor få leva klart ditt liv? Det är så JÄVLA orättvist! Jag fick tidigare idag reda på att en utav mina vänner, Johan Jonsson 21 år gammal inte överlevde krocken tillsammans med din mamma i deras bil påväg ner till Danmark. Hans mamma omkom omgående medans han hade legat och vårdats för livshotande skador. Detta är hemskt och väldigt overkligt. Vila i frid!
Jag måste också ägna väldigt många tankar till min närmaste vän nere i Falköping som var en utav Johans allra närmaste. Det är så fruktansvärt synd!
Är dessutom så less på människor som inte ens försöker, som ger upp och trycker på andra för att inte behöva genomgå något jobbigt själva. Trots att man har det tufft måste man ta hand om sina vänner och visa att man bryr sig! TA INTE ALLT FÖR GIVET! Tro inte alltid att allt ont som skrivs är riktat mot dig. Kom ihåg att vi älskar dig! Försök att vilja vara en del i allt istället för att stöta ut dig eller någon annan för att det inte är som förut. 


jag är ledsen, beviken, arg och trött. 

Tack. 


Seghhht

Jag fick helt plötsligt lust igen. HAHA
Tror inte och förväntar mig inte heller att någon läser min blogg längre. Ganska tråkigt med tanke på att läsarsiffran gick uppåt ett tag men jag har ju bara mig själv all skylla!
Men egentligen, varför ska jag blogga om jag inte känner för det? Det är ju inte direkt mitt jobb eller så!

Sitter uppe nu och har myst med bebbe, kollat PH (paradise hotel) och lite Ullared. HAHA första gången!
Måste fixa lite mejl och lite sånt nu så kan inte skriva så mycket mer. Jag vill ha en systemkamera! Någon som vill köpa den till mig?

hörs.


.

JAG VEEEET! JAG HAR VERKLIGEN INTE HAFT LUST, TID, ORK ELLER NÅGOT ANNAT HELLER FÖR DEN DELEN!
Jag är lite sån, men det kan man väl se som en bra grej ibland också.. att man är oförutsägbar. (eller något i den stilen). Jag vet inte vad jag snackar om just nu. Jag är trött, klockan är alldeles för mycket och det är lördagskväll (natt) och jag ska upp vid 8 i morgon bitti. Jag jobbar 11-18.00 i morgon. Känns ganska okej endå med tanke på OB tillägget på 100%. Mycket bra, cash money är alltid roligt! Dock är inte att tjäna dem fullt lika skoj.
Jag låg i sängen hade precis stängt av datorn, släckt lampan, pratat med Andreas och Louise i telefonen, sagt godnatt till älsklingen som redan halvsov vid min sida då jag kom på den brillianta ideén att jag ska åka till Falköping i helgen. Måste bli av med en tid bara, på fredag. Får se, kanske bara snackar i nattmössan men jag blev "råtaggad".
Nu måste jag runda av och verkligen sova om jag ska orka hålla ögonen öppna bakom den pipande streckkodsmaskinen i morgon. Har förövrigt bara tagit det lungt idag (igår också). Var på glöggfika med älsklingens familj och släkt, alltid lika trevligt! Efter det gjorde vi lite ointressanta saker och sedan raka vägen till svampen köpa onyttig påse, hem slänga sig i sängen och chilla gärnet. (gjorde även mitt rosa pepparkakshus), tänkte visa bilder på det i morgon. Träffade upp Feli och Jeni en liten stund för lite kvinnliga dialoger. Alla KVINNOR behöver en daglig dos av sådana dialoger. BRA FÖR HJÄRTAT (eller något).

GODNATT!

RSS 2.0