GANT ROWINGRACE 2010

Här kommer bilderna från i lördags. Har haft minst sagt fullt upp och datorn har jag inte ens tänkt på. Idag är jag sjuuukt uppspelt! Ska jobba på en premiär ikväll!

promenix på djurgården i fredags

innan alla gäster kom, faster och kollega från f12

cupcakes, to die for!

jag i sponsrade GANT kläder från topp till tå som även var obligatoriskt för oss alla från cateringen att bära!








Nu ska jag duscha, in till stan. Måste till friösren och slinga samt klippa mig och sedan köpa ett par skor till ikväll!

hööörs!

GANT EVENEMANG

Good morning!
Fick ingen sovmorgon idag heller. Jobbade monsterpass igår 08.00-20.00. Var inte så jätte pigg i can tell! Är precis kommen hem till mitt lilla rum i krusboda då älsklingens mamma körde mig hit i morse. Tänkte naaapa lite innan jag måste in till stan. Ska nämligen in till djurgårn och prova ut kläder inför i morgon då jag ska jobba på ett utav märket GANTS evenemang. Ska bli skit kul. Men ser mer fram imot tisdag, är riktigt uppspelt! Ska bli skit kul!
Vad jag ska göra avslöjar jag inte idag.

Är det inte hur bra som helst att vi äntligen har fått sommarväder? Jag är helt uppjagad över att kunna få bra vibbar av att gå ut på morgonen och inte frysa av sig minsta lilla värme man har i kroppen från nattens sömn under ett varmt duntäcke! Idag tänkte jag köra på årets premiärdag av sommarskor (öppna sandlarer). Måste tvätta mina vita älsklingsconverse eftersom jag måste ha dem på mig i morgon!
Nenu ska jag ta mig en tupplur, ska möta upp faster pisspia vid djurgårn kl. 13!


såhär gick jag till bussen i onsdags (3 km) med najda som sovit över hos mig och min kärlek! ENDÅ svettades vi som två feta grisar! sjuuuukt!

adjööö

Sabai song bilder

As i promised


lillebror och lillasyster


faster

pappa och agneta




Sabai song thaifood

Goodday folks!
Jag har legat och bara myst och pussat på älsklingen hela morgonen/förmiddagen. Nyss lagade han mat till mig och vi åt frukost/lunch.
Igår anlände min pappa med familj till Sthlm över dagen för att titta på en eventuell lägenhet på djurgården. Sjukt fin var den (utifrån i alla fall). Vi möttes upp allihoppa hemma hos faster Pia på kommendörsgatan på östermalm och pratade lite samt väntade in farfar. Som inte är blixten direkt!
Vi gick upp till Sabai Song som har så grymt jävla god thaimat. Helt otroligt gudomligt gott enligt mig. Vi åt allihoppa en god och tidig middag för att sedan åka runt djurgården och titta på deras eventuella lägenhet.

Nu ska jag hoppa in i bilen och åka in mot Tyresö. Sedan blir det ett kort pass på färsken 16-20.30! Bläää, vill verkligen inte jobba idag, har varit så mysigt.

måste dra, bilder kommer senare!

världens bästa mamma

TJENA!
Jag är lite extas för jag har kommit på den ultimata morsdagspresenten! Jag älskar min mamma mest av allt i hela världen och hon är världsbäst och ställer alltid upp för mig. Så därför kände jag att jag ville ge henne något alldeles extra fint i morsdagspresent. Nu när jag satt här vid datorn och väntade på att tvätten skulle bli klar kom jag på det!
Jag vet exakt vad jag ska ge till min bästaste mamma i present. Något hon verkligen förtjänar!


kan inte skriva vad det är eftersom min mor tittar in här ibland!

nu: tvätt, tvätt, tvätt och även lite tvätt!

sköna söndag

Goddagens!
Hur mår ni? Det är Söndag idag, den ultimata bakisdagen! Jag är lite bakis faktiskt, helt oväntat!
Jobbade igår 9-18 och sedan direkt hem till Joel för att platta håret och lägga lite make! Sen kom älsklingen och vi åkte in till stan. Martin hoppade på bussen och Nadja (kompis från jobbet) mötte vi upp istan. Vi åkte in till gamla stan för att gå in på Medusa. En rockbar i bra klass. Gillade den. Mysig och cool, spelade väldigt blandad rock. Även om jag är mer för lugna rockbalader eller godingar man känner igen så gick det an med lite slipknot efter ett tag. haha!
Vi gick alltså ut och tog "en öl" som sedan blev fler.. ja ni vet hur det funkar det där med EN öl! Efter nån timma dök även Jessica och Mörson upp. Vi hade riktigt trevligt och alla blev nog lite runda om fötterna. Vid två tiden var det dags att röra sig hemåt. Nadja åkte hem till Sollentuna och jag, joel och sander hem till Joel (Jessica och Mörson försvann)haha.
I morse vaknade jag upp i Joels säng med två dönissar. Ville verkligen inte krypa upp ur täcket jag delade med min kärlek. Han var såååååå varm! Hatare! Men när plikten kallar är det bara att bita i det sura äpplet.
Klädde på mig strumpbyxor och top på mindre än en minut och sedan var det bara att dra på sig conversen och kuta gärnet till bussen för att hinna till jobbet. Kan lova att jag inte var speciellt pigg. Vaknade ju när det var 20 min kvar tills bussen gick grävde ner mig i hans nacke och tänkte "kan sussa några minuter till" och vaknade nästa gång när det var sju minuter kvar till bussen skulle gå. Därav min stressiga påklädnad och ickeduschande. Så åkte in med lite huvudvärk halvöppna ögon, osminkad, äsckligt hår och stank av dagenefter fylla till jobbet. HAHA!
Träffade upp en kollega på tuben och fick det klart för mig att jag såg MYCKET piggare och luktade MYCKET godare ut än vad jag kände själv tydligen. Hoppas med all mödan att det var pure sanning. Annars måste jag nog skämmas lite.
Är hemma nu i allafall, efter jobbet hämtade min lossas pappa upp mig och körde hem mig ut till huset. Skönt som fan ska jag säga! Är fan ledig i morgon och det känns som evigheter sedan (i torsdags) som hade en ledig dag. haha. Men det är bara för att jag har jobbar så intensivt och mycket hela tiden. Jag är verkligen värd min lediga dag i morgon. Den kommer förövrigt enligt mina beräkningar just nu bestå av tvättning och städning. Men också en underbar sovmorgon!
Nej hörrni nu orkar jag inte sitta här längre, slänger upp lite bilder från igår och sen ska jag hoppa in i duschen och lägga mig i sängen och läsa. Kanske blir lite guitar hero innan! Blev taggad när jag och sander såg "Trubbel i paradiset" i fredags som förövrigt var riktigt rolig!






bråttom

Godmorgon!
Sitter hemma hos farfar. Ska in till jobbet nu om en kvart. Idag har jag lockat och kammat ut håret för att få känna mig lite fin. Tycker att det är så långtråkigt att bara platta det varje dag, dessutom tar det lika lång tid eftersom jag använder samma teknik med plattången som om jag plattar. Kul att veta va?
Bra tips att faktikst köpa en plattång som kostar lite mer och fungerar till att både platta och locka. Då skruvar du bara plattången och drar på samma gång. Jaja, nu har jag ju bråttom så jag fattar inte varför jag sitter och snackar om att fixa håret!
Ska jobba 11-16 på färsken och sedan kanske vidare till Haninge för en liten aw med älskling och hans sjukt roliga kollegor.

Ha det så bra. Det blir ingen bild pga av att jag sitter på datan som står här!
puss

tooooo late

Aint no sunshine when im gooone! Right? haha. Blev lite fast i grejer så lite försenad med uppdaaten!
Nej men jag kom hem vid tjugo i åtta och började städa i ordning i huset med en gång. Efter det gick jag och slängde in en tvättmaskin som jag fortfarnde inte har gått och hängt upp! Jag fastnade istället framför BellaochTyra showen på nätet. Måste ju medge att brudarna är sköna som fan. MEN! Han jag har ju som ni vet bott i Falköping i lite mer än två år och pluggade även på Västerhöjdsgymnasiet (Skövde) i några månader innan jag bytte till Ållebergsgymnasiet (Falköping). I samma skola gick det en "bög" som var väldigt omtalad och även vän med en av mina nya klasskompisar i ettan. Detta var en kille som hette Dennis och bodde i Falköping, vi hälsade och så var det inget mer med det. Sedan slutade jag för att jag inte trivdes och bytte till Företagslinje i Falköping. Fick höra lite då och då och såg den där Dennis lite överallt i bland på gatorna. Falköing är väldigt liten "stad" där alla känner alla!
I alla fall det jag skulle komma fram till är att jag utan att veta om det kollat in på Kisses blogg någongång och tittat på bilder med henne och någon Dennis som verkar lite smått bekant sådär som jag inte vet någonting om. Är "bögdennis" från Falköping? Hur sjukt? Blev helt förvirrad när jag upptäckte och när han verkligen bekräftade i showen att han var ifrån FKP, då ringde någonstans i min lilla ärta till hjärna att det verkligen var han!

Jaja skit samma nog om det! Blev bara lite chockad. Nu kom min kärlek hem och jag ska laga mat och pussas lite. Han har varit på en kurs som jobbet skickat honom på. Angående konflikthantering. Får se om det lönar sig sen.

Ne hörs. Är lite bitter också! Jobbet ringde tjugo över nio och i nöd bad mig jobba 11-20 pass på färsken i morgon. Jag har lite svårt att säga ner men dealade till mig ett 11-16 pass istället!



hejrå!

sunny thursday

heeeeey
todaay im very haappy! haha. ska ner till trintorp om en liten stund och hälsa på emsan som jobbar där. sitter just nu ute och bloggar. hur mysigt som helst!
tänkte bara uppdatera snabbt för datan dör snart och jag måste röra mig ditåt. vi hörs när jag kommer hem igen!


utsikten från baksidan i morse! inte så illa va?

såhär ser jag ut idag, just nu!

ADJÖÖÖKEN!

Early morning

HELOO!
Min nya kamera är hemkommen. Snygg som fasen är den! En ny Sony 14,1 megapixlar, svart! Me like. I alla fall. Jag har lagt upp en ny "design" som jag inte är riktigt så säker på men den håller ett tag i alla fall.
Jag har varit vaken sen 06.00 i morse. Låg och myste med min kärlek tills 06.45 då han var tvungen att åka till jobbet. Jag åkte med Sussanne (sanders mamma) vid kvart över sju till Tyresö Centrum. Åkte sedan vidare hit till mamma. Hon är ledig från jobbet idag och jag börjar inte jobba förän 16.00 så jag tänkte umgås lite med henne.

Igår var jag förbi mitt rum hos farfar innan jobbet. Tittade in i min garderob där. Jag har ju flyttat alla kläder som jag använder till vårat egna lilla hus ute på Brevik (egentligen sanders hus). Jag blev förvånad över hur sjukt mycket avdankade kläder jag har i min garderob som jag närsomhelst skulle kunnat använda för bara något år sedan. Men jag bara inte kan ta på mig idag! Jag hajar inte? Det lixom strätar imot när man ens tittar på plagget.
Men här är i alla fall en bild från igår på min inbyggda garderob, har ju sedan en fullproppad låda med massa myskläder också men dem är tidlösa och mina absoluta favvisar! Måste ta med lite av dem till huset!



Nu sitter jag och mamma och tittar på ringoling, ni vet det där sjukt irreterande och jobbiga programmet när folk ska ringa in och gissa på det rätta svaret. I teven står det alltid någon översminkad ung tjej med gnällig röst och halvskriker på att det är JUST DU!!! som har det rätta svaret. Idag har det handlat om vägmärken att man ska gissa på vilka som är rätt. Dem har redan bytt kanal för att det drog ut på tiden och dem sitter på 48 fel svar! Härligt jobbat!
Haha, nu ska jag käka någonting. Stör mig lite för mycket. Åker in och jobbar 4 och en halv timma på färsken idag vid fyra.

Ha en grym dag mina vänner och hoppas på att ni följer mig här from nu!

INOM EN VECKA!

hejhallå alla vänner!
jag ska i veckan få en ny kamera, vädret börjar bli som man vill och sommaren närmar sig. men det största av allt.. i höst tar jag och mina tre små muskitörer vårat pick och pack och drar från sverige!

kommer antingen reloada och starta helt fräääsh eller så blir det riktigt bra uppdatering och nytt av allt innan jag drar igång min "comeback". Jag vet att ni saknat mig!

and i have to start learning some things tooooooo...

later

RSS 2.0