segisdag

Goddagens!
Ligger här i sängen och dricker mitt kaffe. Är hyffsat nyvaken och ruggigt otaggad inför jobbet!
Jag jobbade 12-19 i lördags och igår 06.00-18.00. SJUKT!
Var så jävla trött. Kommer knappt ihåg när jag somnade igår. Endå var jag vaken med älsklingen och lagade middag (lövbiff, pommes och beasås) gott eftersom jag inte fått i mig särskillt mycket undergårdagen.
Älsklingen var med på Inventeringen på morgonen igår. Vi åkte hemifrån vid halv 6 och plockade upp min mamma som också skulle med. Han jobbade på inventeringen på mitt jobb, vid 11 fick alla som hade jobbat med inventeringen och inte var anställda eller bara inte jobbade åka hem. Jag fick istället sätta mig i kassan och jobba till 18. Kändes inte helt så roligt kan jag ju tala om!
Men sen kom min snutt och hämtade mig i centrum, så åkte vi och storhandlade till nya kylskåpet! Massor av gott köpte vi! Sen åkte vi hem hit och lagade mat, det var supergott! Sedan kände båda att efter en helg med massor av jobb och tråkigheter att vi behövde en dusch, in i duschen sen gick vi och la oss. Riktigt skönt att komma i säng tidigt för en gångs skull!

Dom har ju även satt in en ny ytterdörr på huset och nytt lås. Jag ska få nyckel! Wohoo! haha. Nej men egentligen är det nog för att det är praktiskt eftersom vi jobbar så olika tider.

Idag har jag bara legat och dragit mig i älsklingens stora säng hela morgonen/dagen. Fan va skönt det är! Dock åkte han i morse vid 7 till jobbet så fick har ju varit ensam men det är skönt det också.
I fredags var jag inne istan med lillasyster Elin. Vi shopppade lite, åt jätte god lunch och kikade i väldigt många affärer.
Jag köpte ett par nya jeans och ett linne till mamma från Gina Tricot. Sen åt vi på ett café inne i PK huset som jag irreterande nog har tappat namnet på. Men det är ju inte så svårt att hitta!

Nejni! Nu måste jag uppochhoppa! Klä på mig, fixa håret och dra i mig en macka. Sen blir set till att gå 3 km till bussen och åka in till jobbet!
Fan vad jag är otaggad! Rädda mig någon!!!


Min goda lunch i PK huset. Ciabatta med kyckling och cyrryröra! Så jäkla god!

En hungrig lillasyster, fullt upp i med att äta sin Ciabatta med kalkon och brieoströra.

Bilden är nyss tagen, haha! Hade inget annat att fota på.

Nu är kylen full med massa gott! Sen köpte vi en hel del annat gott som inte syns här!

HEJDÅ! HA EN BRA DAG!

myskväll

Godkväll!
Ligger i sängen brevik min baby som sitter och läser Aftonbladet. Vi ska snart sova så jag tänkte att jag skulle blogga lite innan jag somnar.
Fick löning igår så jag rusade in till stan och mötte Sara för en dag med shopping. Jag shoppade en hel del även om det var tänkt att jag bara skulle köpa det nödvändiga.
Jag fick med mig en svart tajt klänning med dragkedja i fram från H&M, en skinnjacka från Zara, ett par vita converse från Foot Locker, ett busskort, ett legitimation, en stickad tröja från gina, ett par jeans från gina, en datorväska/vanlig väska från gina, en stickad kofta från Zara, massa smink från Make up Store m.m.
Jag kommer inte ihåg allt, haha! Jag var så inöd på att inhandla saker så det var riktigt skönt! På kvällen kom min älskling och Joel in till stan och vi gick runt och shoppade saker till baby.
Väl hemma i Tyresö var det bara att sätta igång och fixa sig för att åka iväg på en liten avskedsfest för Sanders barndomskompis Paulina som åker till USA och stannar i 3 år.
Vi var där ett tag sen tog vi bilen hem igen. Båda jobbade ju idag så det var dags att tänka på refrängen redan vid 23.
Idag har jag åkt med Sanders mamma (som varje morgon) hem till mig själv eftersom jag började 16 sedan hemma så somnade jag direkt och sov endå till halv 2, sjukt länge! Jag har allvarligt inte gjort det på år!
Sedan begav jag mig till jobber och sedan hem hit till det underbara huset. Vi har även packat upp det nya kylskåpet och städat och bäddat. Blev riktigt mysigt!

Nu måste jag faktiskt sluta. I morgon jobbar jag 10-16 sedan blir det att göra lite ärenden och sedan möta upp babe för att handla middag.

Här kommer lite bilder från dagarna!


Sara, innnan vi gick in till Zara! haha

Vi mötte även upp min faster för att luncha på Aubergine.

såhär såg min klädsel ut idag!

JAG ÄLSKAR MINA NYA CONVERSE!

GODNATT SVERIGE!

Underbara tjugofemte!

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen. Vi sov i stugan och baby åkte redan vid halv 7 i morse. Jag åkte med hans mor vid 07.20 och blev skjutsad hit till mamma. Ska ligga och slappa lite och kanske ta en liten nap, sen ska jag in till stan för att shoppa lite. Jag tar ingen strosingsshopping eftersom jag fortfarande inte mår så bra utan det blir mer det nödvändiga. Jag vet att jag ska köpa en datorväska, göra ett legitimation, möta upp min faste och få mitt kort på Make up Store, köpa smink och sen kanske det blir en klippning. Sen ska jag möta upp älsklingen i Centrum för att han ska köpa en grej på H&M till mig och sen blir det middag och åka hem och sova.
Jag måste orka mig upp till jobbet i morgon så vi ska lägga oss super tidigt ikväll! Igår Vaknade jag här hemma eftersom vi sov över här hos mamma Söndag till Måndag. Älsklingen åkte till jobbet tidigt och lillasyster Elin kom in och väckte mig runt 7 och jag gick ner och åt frulle och hjälpte henne med hår samt smink. Fan va snygg hon blev!

En riktig pudding. Hon är 11 år. Kan ni tänka er det?

Igår var jag även sjuk som en grävling. Jag hade feber, upptjockt hals och seg som bara den. Jätte jobbigt vill jag lova! Känner mig piggare idag men inte alls som vanligt tyvärr.
Nu ska jag sova en timma eller 2.
Förresten låg i sängen och grävde i mina gamla saker så hittade jag den här. Ni kan ju sitta och klura på det.


GODNATTI!

Söndag och Jobb

Tjaba!
Ligger i sängen brevid min Sander. Vi är hemma hos min farfar och ska snart hoppa upp ur sängen och börja göra oss klara. Det är så skönt att bara ligga i sängen och slappa!
Baby ska hjälpa till på hans lillebror Williams kalas nere i Alby och jag ska åka in för att jobba. Ovanligt va?
Ikväll sen ska vi hem till min mamma där jag har lovat att vi ska sova eftersom min lillasyster har skolfotografering i morgon och jag ska hjälpa henne med hår och smink!

Gårkvällen var jävligt sjuk! Först hem till mig på kräftskiva. Alla var lagom runda om fötterna redan vid 21 och eftersom det var min familj/släkt blev det lite pinsamt. Haha, så kanske man inte får säga. 
I alla fall, vi åt middag (jag och sander åt kycklingspett och pommes) alla andra åt kräfter. Sedan efter lite snappsar och några glas vin ringde Felicia och frågade om vi ville åka till Nacka för att gå på fest hos Erica. Vi bestämde oss för att åka dit och med följde också Joel och Josef som kom lite senare. 
Väl framme efter en ganska lång busstur visade det sig att man skulle gå en bra bit innan man kom fram. När vi kom till huset var det ingen direkt fest som vi hade väntat oss utan det var ett par grabbar, lite öl och Felicia samt Erica. Vi åkte hem ganska tidigt och när jag och Sander klivit av bussen i Krusboda har vi en skitläskig kille efter oss som ökar stegen i samma veva som vi gjorde och gick exakt den samma väg som vi. Det var lite creepy. Vi gick och la oss vettskrämda ( i alla fall JAG) och när jag väl vaknade och insåg att jag var helskinnad började jag le med en gång. 

Glömde berätta om Willmers kalas! Vi kom dit lite försenade, drack lite kaffe och roffade åt oss chockladbollar och hälsade och pratade med Sanders släkt. Precis vid 16 snåret fick Sander för sig att han skulle spela match och fick då skjuts av Sussanne. Han åkte till IP och spelade medans jag åkte hem till mamma för att hjälpa till lite inför kräftskivan.


En galen Willmer på kalaset!

Én galen Joel på bussen!

Och det självklara "parkoretet".

Nu ska jag pussa på baby och göra mig klar inför jobb!

Underbara LEDIGA lördag


gårdagens klädsel! Vit skjorta (farfar's) och ett par tajta jeans! Stilrent och snyggt!


Goddag!
Sitter nu i sängen och tar det lungt. Baby duschar och vi ska snart iväg på kalas hos Willmer, Sanders morbrors son. Där är även världens sötaste linsan som jag ska pussa på.
Senare ikväll ska vi till min mamma där det vankas kräftskiva. Sen ska faktiskt min goda vän Louise från Falköping komma hit till Stockholm för att se Coldplay och jag hoppas på att få träffa henne!
Nu måste jag kila iväg för att sätta på mig en skjorta och ett par jeans.
Ha det grym lördag!

sol, sol, strålande sol!

Goddag!
Nu jag jag suttit i sängen sedan min baby gick. Han fick jobbet och är nu där och skriver på en massa papper. Är så glad för hans skull!
Igår var det jobb som gällde för min del. Jobbade 10.16,00. Långtråkigt men det gick faktikst relativt fort måste jag erkänna. Eftersom vi sov i huset så är det ca 3 km att gå till bussen. Jag tog min väska och började lunka till bussen. Tog även lite bilder med min nya telefon (som jag älskar). Juste. Måste även be om ursäkt till er som har fått 12000 sms där jag skriver mitt nya nummer och berättar att jag har bytt. Det hade blivit något fel eftersom jag markerade dem flesta på min kontaktlista. Det blev ett par så det har antagligen krånglat med nätet eller liknande. Förlåt i alla fall!
Lite komiskt är det ju i allafall.
Nu ska jag sätta på en maskin och sen ska jag ta en dusch och börja fixa lite inför jobbet. Jobbar 16-20.30. Sen är jag faktiskt ledig lördag-söndag. UNDERBART!

liten syn om min väldigt hastiga påklädning.

det jag älskar med Tyresö Brevik är dess helt sjukt fina utsikt överallt.

En ganska dålig bild på det väldigt omtalade "huset" som jag och min baby spenderar väldigt mycket tid. (Hans hus om jag ska vara exakt) Men jag räknar in mig själv en liten del. Haha

Nu måste jag faktiskt göra lite nytta.
Hörs senare!

kvällsinlägg

nu sitter jag i sängen hemma hos mig baby, Han var jätte trött och somnade i soffan. Sedan nu ligger han i sängen. Jag håller på att fixa med min mobil. Köpte min nya idag! Skit snygg är den. Det blev Nokia e71 grå. Skaffade även nytt abonemang med nytt nummer. Kännde att det var dags. Ändrade mig bara helt plötsligt. Lustigt nog. Igår var vi hemma hos Sanders pappa och där sov vi för hans lillasyster Ida fyllde 7 år idag så vi gick upp tidigt som attan och sjöng för henne. Sedan åkte jag och köpte mobilen och sen in till jobbet. I morgon är det jobb som gäller igen. Sedan är det bara jobb på fredag också men sen så är jag ledig lördag, söndag. Ska bli riktigt skönt. Dock har vi ganska fullt upp på lördag.
Nu ska jag kolla till mobilen och sen krypa ner hos min pruttis.
Godnatt!

Världens bästa lördagskväll!

Nu ska jag berätta en grym sak! Igår tog jag ju det bara lungt och tittade på film. Gissa vem som kliver rakt in igenom dörren runt 22-23 igår kväll? JO MIN ÄLSKADE SANDER!
Han åkte hem tidigare för att överraska mig. Jag blev så glad så jag grät! Det är det bästa som finns. Att få något oväntat helt utan förvarningar.
Vi låg bara och myste och pratade igårkväll. Jätte mysig kväll! Idag vaknade vi och åkte direkt hem hit till huset och sedan åkte vi iväg och handlade mat. Jag har städat och fixat nu och prutten står och lagar mat. Jag slipper!

Nu ska jag gå till köket och göra honom lite sällskap. Vi hörs senare eller i morgon. Jobb imorgon!
puss

Goddagens!

Hej!
Jag kom nyss hem. Gårkvällen var fullspäckad och jag hade både jätte trevligt och kul. Idag var däremot ingen hit vill jag lova. Jag kom till jobbet runt halv 10 i morse lite lätt bakis. Inget speciellt.
Sen helt plötsligt slog det till i magen och jag fick så ont så att jag skulle inte ens kunna beskriva live. Fyfan! Jag har alltså tillbringat hela förmiddagen/eftermiddagen på Södersjukhuset. Inte alls kul. Fick i alla fall mediciner som tur var. Smärtstillande dessutom!

Ikväll ska jag bara ligga hemma och titta på film och packa ihop alla saker jag ska ta med mig till min baby i morgon. Tänk att han kommer hem i morgon! Tiden går så jäkla fort när man jobbar så mycket. Dagarna bara flyger iväg!
Jag har även köpt cola, blåbärspaj och vanlijsås och lite pommes tills i morgon .
Jag kunde inte komma på vad jag skulle ha till så det får jag fixa i morgon innan jag bär min av till Sanders hus.

Nu tänkte jag försöka äta något och ta en jäkla massa tabletter!
Vi lär ju höras senare!
Puss

härlig dag!

HEJ!
Nu är det soligt och Sandra är här. Jag sitter just nu med slinghätta på huvudet och sandra står och pillar ut massa slingor ur mitt hår. Skönt med lite hjälp!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har fixat lite hemma och sen mötte jag sandra vid bussen. Hon har provat en massa kläder och smycken som hon ska låna tills på måndag då hon ska plåtas.
Ikväll blir det utgång med Joel, Adam och Josef. Sen vet jag inte riktigt vilka mer som ska med. Skönt att göra något. Är ju trotts allt ledig för första gången på evigheter!
Igår efter jobbet åkte jag hem till min gode vän Andreas. Vi satt och pratade och skrattade. Vid 23-00 tiden körde han hem mig och jag la mig i sängen och titade på "the devil wears prada" sedan började jag på "sweet home alabama". Dock måste jag ha somnat för när jag vaknade jag med att datorn stog på. haha

Nu ska jag slinga klart håret, plocka ut kläder inför kvällen och duscha. Sen bär det av hem till mamsen. Ska även försöka övertala Sandra att hänga på ikväll. Blir att gå hem till henne och fixa mig tror jag. Förkrök blir det nog hemma hos Josef.
Nu mina kära läsare ska jag faktiskt sätta i färgen och sen ger jag mig av!
Ha en grym fredagskväll!
PUSS!

vaknade besviken

Godmorgon säger jag eftersom jag vaknade för en halvtimma sen. Har iofs hunnit sätta på en tvättmaskin och vikt in den torra redan. Jag är så duktig!
Drömde super konstig dröm inatt. Drömde att jag bodde hos jennie med min lillebror Jimi och att Sander var i Afrika och inte skulle komma hem på jätte länge pga av något plan som hade störtat.
Det flöt på och var helskum. Sedan helt plötsligt kommer min älskling, brun som en pepperkaka och hår som lyser för att det är så blont och hans blåa ögon strålar. Han bara kommer från ingenstans och kramar om mig och kysser mig. Bästa drömmen! Förutom det konstiga i början som egentligen var det mestadels av hela drömmen. Det är sjukt hur man tillochmed kopplar saker tillp drömmar, även om dom förvränger saker lite så är det ju endå sjukt. Det är min åsikt i alla fall.
 Men när jag väl vaknade och insåg att det inte alls hade kommit hem någon Sander, åkte mungiporna ner till fötterna och jag ville bara somna om. Jag blev riktigt besviken.

Happ, Jobb idag igen. Ovanligt va? Börjar känna mig alltför vuxen. Det känns inte bra ännu. Vill inte vara helt vuxen än. Om något år kanske men inte nu.
Självklart känner man attt man har "växt" i huvudet och nu när man sköter det mesta själv är det inte så svårt att undgå att känna sig som a grownup.
Ikväll jobbar jag 16-21.00. Inte världens bästa tid men det är ganska skönt när man jobbar sent endå. Vissa dagar i alla fall.



Min baby lekte med min webcam och fick fram denna bild. Jag tror den ska efterlikna honom!
Haha!

bye

late at night

God"natt"!
Jag ligger i sängen vilket jag gjort i stora drag sen jag kom hem från jobbet vid 20.00. Jag har tvättat lite och tittat på film "Rånanrna", jag tjöt som en gris och fällde tårar stora som regndroppar. Det är så jäkla synd om Huvudrollen "Klara", fyfabian!
Jag har även kikat runt på gamla bilder jag har hittat här hemma och suttit på msn med videosamtal med min älskling. Alltid lika kul att se honom. Enda nackdelen är att man saknar honom ennu mera när man ser honom live.
Ligger som sagt i min ensamma säng nu och det är äckligt varmt vill jag lova!
Jag tror ni nog har varit med om när man inte kan sova för att täcket klibbar och att temperaturen i sorummet står på max. Det är ju nästan värre än att det är superkallt som det kan bli på vintern. Eller hur?

Måste ju även berätta att min kära pojkvän har blivit erbjuden ett heltidsjobb som fritidledare på en högstadieskola med riktigt bra pröjs. Jag är jätte glad för hans skull även om man är lite avis på att ha heltid. Fast från andra sidan så klagar jag ju nu när jag har deltid att jag jobbar för mycket. Men jag tror att det kan bero på att Alexander är ledig och är hemma, då vill man ju bara vara ledig och vara med honom. Men börjar han nu också att jobba kommer det nog bli lite enklare när man vet att han är och jobbar också. Äsch jag vet inte, det är bara en teori.
Har nu nästan bestämt mig för att köpa en iphone 3GS men Sander ville att jag skulle vänta tills han kom hem så han fick prata lite och titta lite han också. Eftersom jag endå inte kan betala några kosingar förän den 25 så kan jag likabra vänta.
Baby kommer alltså hem på Söndag eftermiddag och jag har tänkt ut att handla en massa myspys på lördag, packa ihop alla nytvättade kläder och en stor bag med kläder till mig och lite vaniljljus och sedan på söndagen åka hem till huset och städa, plocka i ordning och göra det mysigt tills min kärlek kommer hem.
Låter inte det som bra idee?

Nenu ska jag faktiskt stänga av min nya kärlek och titta igenom lite kort (eller lite och lite, en hel låda med kort) och sedan lägga huvudet på kudden och försöka få lite sömn.

Ni får sova så gott och för er som redan sover (majoriteten i sverige i alla fall, kan jag tänka mig) får jag hoppas att ni sover så gott redan.
Vi hörs i morgon när jag vaknar!
Natti, ciao!

Två sköna bilder på mig som jag nyligen fick skickade av Linnea. Bilderna är från Stoffes maskerad då jag är utklädd till prinsessa som kanske syns, för ett par månader sedan. Enjoy!


Lite fin i kanten är jag nog IBLAND!

Medans jag andra gånger är ganska mycket RAKA MOTSATTSEN. 

 
NEPP! Nu säger jag farväl och godnatt!

beslutet är svårt

Hej!
Jag kan tala om för er att jag är totalt slut! Jag höll på att somna på jobbet hundra gånger idag. Tanken på att jag inte hade någon Sander att komma hem till fick mig att sitta kvar och dröja ut på tiden länge.
I morgon blir det jobb likaså. Inte så värst kul men man får sitta och tänka på dollartecken och på allt roligt man ska shoppa istället.
Sitter nu och tittar igenom vilken mobil jag ska slå till på. Det är sjukt svårt. Jag har totalfastnat för tre olika mobiler och vet verkligen inte vilken som jag ska välja!
Lite hjälp skulle vara fint.

Nya Iphone 3G S

Eller handdatorn Samsung i780

Eller Nokia E72

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag måste bestämma mig innan slutet av månaden.

HJÄLP!

Jag saknar min Sander jätte mycket. Jag vill lovar att det är sjukt tomt här i sängen utan honom. Jag vill bara hem till stugan lägga mig i stora sängen tillsammans med honom och hålla om honom.
Fick ju ialla fall se honom i webcam via msn idag. Thanks god för internet och webcam. Kommer få se honom hela veckan!

Ville bara säga att jag verkligen Älskar Dig!

Nu måste jag faktiskt bädda denna säng (min ensamma säng hemma) och sedan ta reda på maskinen med tvätt. Hänga lite tvätt och laga nudlar!

Vi hörs senare eller i morgon. bye

Tisdags depp

Hejsan!
Kom hem för en stund sen. Jag har redan cleanat up i mitt rum och satt på en maskin med tvätt. Min baby åkte i morse med sin lossaspappa Staffan som skulle skjutsa in honom till centralen där hans tåg till lidköping avgår 08.10. Jag städade upp i huset och packade ner allt som jag kan behöva nu när jag inte ska vara där på en vecka. Sedan körde Sussanne (sanders mamma) mig hem. Ligger i min egen säng för första gången på evigheter. Tog med mig en hel bunt med smutstvätt som jag nu ska tvätta upp så han har lite nytvättat när han kommer hem. Dessutom har jag ett helt berg av smuts jag med. Dags att göra något åt det!

Idag ska jag jobba kl.12.00-16.00 sen blir det nog till att åka hem och fortsätta städa och framförallt tvätta. Det är ungefär vad jag kommer att syssla med resten av veckan som jag är  ensam. Men det tråkiga är att jag är ledig, Torsdag-Söndag och min baby kommer inte hem förän söndag eftermiddag.
Men egentligen ska jag ju se denna tid som en bra tid då jag har mycket tid över till massa annat. Men jag är pank och jobbar. Kul va? Jag kan inte göra någonting alls. Får ringa tjejerna så får vi hitta på något gratis. Typ sitta i gräset och titta på himlen. Visst är jag väl allt för rolig ibland?
Nenu ska jag kolla upp när min buss går och sen ska jag ta en liten nap innan jag ska klä på mig och börja röra mig mot jobbet.
Vi lär ju höras en del senare ikväll.

Ha en bra Tisdag. Det verkar ju bli ganska fint väder endå! För er som har möjlighet att vara ute i det i alla fall.
Puss!

nothing else matters

Tjaba!
Har nu haft det lite tufft men nu har allt på toppsnopp igen förstår ni. Sicken tur va? Haha. Det är riktigt roligt att använda annorlunga och lite äldre uttryck. Tycker jag i alla fall.
Idag har jag jobbat en sväng och sen hem och duschat och hämtat med mig fräsha kläder att lägga in i MIN hylla hos älskllingen. Haha hörde ni. Jag har blivit så hemmastad så jag har saker här förjämnan.
Alltid trevligt. Men mest är det nog praktiskt. Yeye, back to the "thingi", efter att ha varit hemma åkte jag till centrum för att möta upp Joel och älskling. Väl där satt vi och myste lite ute på gräset. Sen gick jag och Sander och handlade en massa mat samt mys och onyttigheter till kvällen med Sanders mamma Susanne och lille dogge.
Har nu sedan stått och lagat mat med familjen Tranehet/Emtemark. Kycklingwok med äggnudlar. Supergott!

Nepp nu ska jag faktiskt slänga mig i soffan (ligger just nu i sängen) med min gimp och trycka i mig blåbärspaj med vanlijsås och en jävla massa godis!






nu kom han du vet han så, HEJDÅÅÅ!

Han åker i morgon igen och är borta en vecka. Inte så kul! Det är förövrigt våran 2 månadersdag idag så nu ska vi pussas extra mycket!

HEJRÅ!


bajs

varför är allt bajs i bland. från ingenstans. helt ramdom. det suger. jag hajar bara inte. varför är det så.

Jag vet att det inte är någon som egentligen kan svara på mina frågor. Men jag hatar sådnar dagar.

Ledigdag med baby!

Godmorgon/Goddag!
Vaknade för någon timma sen. Sitter nu med sander och lyssnar på "time to say goodbye" en väldigt hemsk låt för mig egentligen. Så många tårar man har fällt till den låten. Men kan fortfarnde inte sluta lyssna på den.
Idag har vi ingenting planerat. Jag har ledigt från jobbet och solen skiner som aldrig förr. Det enda som är säkert är att Sander ska spela matach runt 16. Det lär ju bli att jag följer med och kollar.
Igår var vi hemma hos mig och åt grillat med mamma och familjen. Jätte mysigt!

Nu har jag inte så mycket mer att berätta. Blir mer ikväll.
Adios!

Godmorgon!

Nu har jag varit uppe sen innan 11 och jag var vaken tills eftere 4. inte så mycket sömn för min del tyvärr! Idag har jag bara legat i sängen med Sander tills dogge och wille kom (sander lillebrorser). Dom skrek utanför huset och frågade om dem fick komma in och spela call of duty 5 vilket min suris medgav.
Sen har vi nötat lite framför datorn och ätit jordguggsglass i solen. Ska strax sätta på mig lite mascara och lite kläder och sedan ska vi bege oss till bussen. Ska ju jobba idag igen. 16.00-19.15 inte så hemskt pass iofs.

Nu bet jag i min suris arm så han blev ennu surare. Haha

nu ska jag i alla fall kila.  Puss

tröttis

Klockan är halv 3 och jag ligger i sängen med en sovandes pojkvän brevid mig. Han slocknade såfort han la sitt söta lilla huvud på kudden. Jag ligger fortfarnde och nördar framför datorn. Men man måste ju ha lite förståelse tycker jag.

Jag funderar på om jag kanske ska göra min baby sällskap i drömmarnas värld och krypa ner under täcket jag med. Men jag vill endå inte.
Visst låter det som ett sv¨rt beslut?


en sliskig godnattkyss från mig!

var bara tvungen att fota min baby när han sov. Han '¨är groteskt jäkla dundersöt när han sover vill jag lova!
Hoppas att han inte blir arg när han ser bilden. Det var ett jävla jobb att lyfta datorn och ta kort med camen i mörkret. HAHA '

Nu ska jag försöka få lite sömn.
NATTI

Lycklig!

Nu ska jag tala om en riktigt rolig sak för er! Jag har fått min nya dator och det är den som jag sitter och skriver på just nu. Den är super fin och mitt nys rosa mobila bredband är superbra. Internet är jättesnabbt enda här ute på Brevik hos min älskling.
Jag hittade även min sminkväska här som jag hade glömt. Kan det bli bättre? Jag sitter i allafall just nu i soffan och tar det lungt. Sitter fortfarande och är helt exalterad över min dator och bara pillar och grejar med den.
Datorn har ju även webcam. Så jag och baby passade på och invigde den med pussfoton.

gulligt va? med en fin ram och grejer dessutom.


Nu måste jag faktikst ta ett avbrott från datorn och få lite mat i magen känner jag. Idag tilllagas det nudlar. För "ovanlighetens" skull. haha


Hörs antagligen senare.

Adios


För Jennies skull

GODMORGON ALLESAMMANS!
Idag är det en underbar torsdag med soligt väder och varmt som in i skrubben. Jag vaknade nyss hör hemma hos Joel brevid min baby. Vi sov ver här igår efter vi hade varit på ett partaj hos någon Peter i trollbäcken. Väl där drog vi dit Dahlberg, Martin, Jenniepennie och Ronja. Vi hade jätte trevligt och vid två tiden tog vi en taxi hem tilll Joel. Vi hade jätte mysigt och inte förän in på morgonkvisten började Jennie och Ronja lunka hemåt och vi gick och la oss. Hade riktigt kul igår faktiskt.

Om jag nu ska få förklara min rubrik så är det så att min kära "vännina" Jennie Sahlström klagar på att jag inte bloggar tillräckligt. Men saken är den att jag inte fått min dator än. Det är väldigt irreterande kan jag lungt lova. Jag har redan ringt och klagat. Kommer den inte idag lär dom så smaka på en riktigt arg Denise. For real! 

Nu ska jag klä på mig och sen blir det till att ringa min kära farfar och fråga om posten har anlänt. vi läär ju höras ikväll om jag fått min dator. Ska nämnligen sova hos babys lilla hus på "landet" ikväll. Har jag datorn kan jag ju civilisera mig i vilket fall som helst. '
Ska jobba idag också. Det hade jag nästan glömt. Men jobbar bara sköna korta pass hela veckan. 16-20.00. Vi hörs senare. 

Nu ska jag pussa på min prutt!

CIAOO! 

Det bästa jag vet!




Jag älskar dig!

otaggad och förbannad

Vaknade upp idatg och det visade sig vara en sån där riktig "toppendag" haha jo eller hur... Jag har inte en aning om vart mitt smink är och allt känns totalt hopplöst. Det är skit varmt och jag har mörka jeans på mig. Ja ni hör?
Älsklingen åkte hem för en timma sen. Ikväll är det antagligen chillkrök hos Joel. Jag ska snart jobba också. Känns verkligen kul i detta väder... bajs! Jag slutar inte förän kl. 20.30.

Min dator har fortfarande inte kommit. Den skulle ha kommit i måndags eller tisdags. Jag ringde och frågade vart den höll hus då sa dom bara att vi skickar den i dag den kommer på onsdag eller torsdag. Så kommer den inte i morgon kommer jag bli riktigt lack vill jag lova!

Nu ska jag sätta på mig mina solglasögon samt sandaler och knalla till ica för att handla något att dricka sen ska jag lunka till bussen och vidare in till jobbet.

Ha en underbar Onsdag i denna otroliga värme.
CIAO, ADIOSOOOO!!

Vacker Söndagsmorgon!

Godmorgon!
Idag är jag super glad. Ja, jag vet att det är söndag och det är skit tråkigt men detta är nog den bästa söndagen på länge. Min älskling är påväg hem. Han ringde imorse och sa att han hade börjat köra hemåt. Om jag hoppade upp i sängen och sprang ner till mamma och talade om det. Haha
Hon tycker nog nästan att det är lika kul att han kommer tillbaka som jag eftersom jag har tjatat om honom ständigt sen han åkte och det är hon som har fått stått ut med det.
Solen skiner, jag är på glatt humör. jag mår bra och Alexander kommer hem. Finns det bättre dagar?

Igår hade jag super trevligt. Jag kom till Tim vid 22.30 tiden och där var redan sex andra av hans killkompisar. Alla var jätte trevliga och vi satt och umgicks ute på altanen på baksidan. Mellan 00.10-02.30 rasade det in människor. Hela Tim's hus var fullt med jätte trevliga människor och alla hade jätte trevligt.
Jag drack ingenting mer än en öl eftersom jag skulle hem och kunde ha trevligt endå. Vid halv fyra började hemlängtan strömma över och jag tog med mig några trevliga tjejer och började lunka tilll bussen.
Tjejerna bodde långt in i Nacka så bussen fick jag åka ensam på men jag fick ju i alla fall sällskap till bussen, vilket var skönt med tanke på den eländiga mörka gränden man måste gå igenom annars helt själv.

Nattbussen tar evigheter så jag var hemma vid 04.23 ungefär och slocknade såfort jag la huvudet på kudden. Är inte van att vara vaken så länge på nätterna längre. Haha
 Jag har tyvärr inga bilder att ge från kvälllen men några från gårkvällens outfit och lite roliga bilder på mig.

now you seen the face.

Ny rosa liten topp (present från mamma)
Ljusa nya jeans från H&M

Här ser ni hela mig. Även mina SJUKT SNYGGA SKOR!

Nu ska jag ta en kall ducsh, städa min systers inte så ostökiga rum och göra mig fin för älskling.

CIAO!

bajs

Nu är jag riktigt förbannad! Jag satt på bussen påväg hem från stan där jag hade träffat sara, hennes pojkvän cleas och hans vänner, då kom den brillianta ideen upp att jag skulle ta första bästa tåg ner till Göteborg där min älskade nu befinner sig och åka hem tillsammans med dem i mrogon.
Jag skyndade mig som fan och var jätte extas över att kanske få träffa honom ikväll. Skulle vara så jävla kul! Väl hemma så sätter jag på datorn och går in på sj. Tror ni att det går några jävla tåg på den här jävla planeten eller? NEJ!
Sista tåget på hela kvällen går 18.10. Hur tänker man då?
Sen blir jag ennu mera irreterad när jag kommer på att jag kunde ha kommit på den ideen lite tidigare så hade jag hunnit med tåget.
FAN!

Nu ska jag sluta vara förbannad. Jag tror man blir lite galen när man inte har sin andra halva tillgänglig. Man är ju i alla fall bara tillhälften för tillfället.
Idag införskaffade jag mig även en dator LAPTOP samt mobilt bredband. Ska bli så skönt att starta upp sitt "nörd data liv" igen. Haha. Köpte även två par skor från Eurosko. Skit snygga höga kilklackar och ett par låga sandaler.






Ikväll ska jag faktiskt hem till min goda vän Tim där det vankas grillfest. Ska bli trevligt. Tänkte gå dit ett tag träffa lite vänner och ha lite kul och sen gå hem för att sakna älskling och sova.
Sen när jag vaknar upp ska jag göra mig fin för att få träffa min sander som kommer hem, haha fan jag låter patetisk. Men ni måste ta mig med en nypa salt. JAG ÄR JU KÄR, SÅ IN I HELVETE KÄR! haha

Här är min världens bästa pojkvän:


Nu ska jag platta håret och fixa mig lite.
Hörs i morgon eller när jag kommer hem.

CIAO!


RSS 2.0