back in my hometown

Nu är jag tillabaka!
Jag har inte varit inne eller skrivit på hur länge som helst eftersom jag som sagt inte har en fungerande dator för tillfället.
Men igår anlände jag till min mamma och är tillbaka i härliga och efterlängtade Stockholm!
Tågresan igår var otroligt seg och det en ren befrielse att få kliva ut från tåget och in på centralen som annars inte direkt brukar vara folks favorit ställe.
Nu sitter jag i alla fall här i min lilla systers rum och väntar på att mor min ska komma hem. Efter det ska jag och Elin åka till centrum och titta på ett par skor till mig som jag ska inviga på nyår hade jag tänkt.
När jag kommer hem igen är det dags för mig att få öppna mina julklappar från mamma alla i släkten. Måste erkänna att jag är lite förväntansfull.

Skorna jag tänkt att köpa är 10cm klack vilket gör att "lilla" jag blir hela 190 cm med skorna på. Längsta tjejen lär jag ju bli på de flesta ställerna. Men vad gör man inte för att vara fin på årets sista natt!

Jag hade tänkt mig ett par skor liknande dessa, är de fina?


Nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig (sitter fortfarande i myskläder) och sedan bär vi av till centrum.
Adjö. hörs ikväll!


ovanlig syn på helgen

Hejsan
Jag kom nyss hem till mamma! Jag åkte från Vackstanäs gymnasium vid 14.20, konstigt nog känndes det tråkigt att behöva åka hem till Tyresö igen, vilket man inte brukar göra när man har varit borta en längre tid. Jag har haft det jätte mysigt där! Idag har jag inget speciellt planerat mer än att jag ska hem till min gode vän Andreas vid 22.00 tiden. Känns konstigt att inte ha dagarna fullbokade när man är i Tyresö. Alltid annars när jag kommer hit brukar jag aldrig ha en sekund för mig själv nästan eftersom det är så många man vill hinna med och träffa när man är här så sällan. Som sagt så börjar ångesten bara bli starkare och starkare för varje timme över att behöva åka tillbaka till Falköping i morgon till min tomma lägenhet och tråkiga praktik. Snart får jag utbrott!

Hoppas på att mamma kommer hem från jobbet snart så jag får umgås med henne lite innan jag ska åka till Andreas och få ha lite ensam tid med henne.
Jag måste också berätta något väldigt märkligt som jag kommit underfund med under dagen, jag är inte lika glad över att det är helg längre! Förut längtade man så otroligt mycket efter helg och var på superbra humör när den väl kom. Vad detta beror på är väl att min vardag ser väldigt mycket annorlunda ut nuföriden jämfört med för bara några månader sedan. Jag går inte i skolan, är knappt på praktiken och har iprincip ganska mycket ångest över att jag har valt fel vägar till mina studier går mest runt och väntar på att försöka hitta något som faktiskt passar mig. Därför uppskattar man nog inte helgen lika mycket som man gjorde när man pluggade och hade skola hela veckorna. Speciellt är det väl denna veckan eftersom jag har varit ledig och spenderat den med underbara vänner istället. En liten del som också kan ha med det och göra är att jag far tillbaka till "verkligheten" (jag inte vill vara i) i morgon.
Nej, nu känner jag att jag deppar allt för mycket i inläggen. Sluta med det Denise!

Det är ju faktiskt fredag så ska försöka vara glad, ska desutom få träffa min allra bästa killkompis ikväll, så egentligen finns det ingen anledning till att inte vara glad.
Nu ska jag bege mig ner och titta om mamsen har anlänt.

Ha en super trevlig helg allihoppa!
puss


 


tokig natt

Nu är klockan 02.45 och vi kom nyss från idrottshallen.  Innebandyn fortsätter men vi gav upp efter att "prinsessorna" åkt ut ur tuneringen. Alla spelade mer med nöje än taktik, vilket gav oss åskådare en riktig rolig föreställning. As always så var Sara en riktig "pärla" ute på plan samt SJUKT crazy. Jag satt och njöt med min cola samtidigt som jag satt och hejade på. Alla var riktigt coolt utklädda oavsett om killarna kanske får några minuspoäng för att inte har lagt ner lika mycket tid på utklädningen som tjejerna, kanske inte så ovanligt men det finns ju inte mycket att göra åt  den saken. 

Nu är jag ruggigt trött och har alldeles för mycket ångest över att åka tillbaka till Falköping på lördag. Jag vill verkligen inte åka tillbaka dit nu. Kommer nog aldrig att trivas lika bra någon annanstans som jag gör i Stockholm. Förklaringen till det är väl förmodligen för att det är här jag har växt upp och här som jag har alla barndomsvänner samt släkt. 
Nog om den saken. 
Jag känner att jag har varit riktigt dålig på att skriva i bloggen men detta beror ju på att min kära dator krashar stup i kvarten och är för tillfället sten död. R.I.P dear laptop!

Sara sitter nu här och är extremt asocial då hon pratar med "klasse" inte alls för ovanligt. Men ska nog försöka få några timmars skönhetssömn vilket kan behövas. 
Godnatt kära vänner!



NÅGOT GAMMAL BILD PÅ MIG OCH MINA DRÖMMAR SOM ATT SLÅ IGENOM MED EN SÅNGKARRIÄR!

torsdag på vackstanäs gymnasium

hejsan!
idag har jag vaknat av att sara kom och väckte mig på sin lunchrast så jag släpade mig upp ur sängen och gick med henne ner till matsalen och åt lite. Efter det har jag varit med på hennes lektioner och sedan åkte dem in till stan och tittade på teater och jag blev kvar och fick lite sällskap av en vän till sara under tiden. Hon har fortfarande inte dykt upp men hon kommer antagligen vilken sekund som helst.  sjuukt, hon kom nu! VI ska strax ner till hallen för de har någon "innebandynatt" vilket sara ska vara med på utklädd till prinsessa. 

Nu ska jag vara lite social, adjöken!
cf
Sara, Alexandra och jag som fjorton! Snygga? 

true friendchip



sara och jag i våra bästa dagar!

ute och far, siktar mot härligare dar!

Ni kan aldrig gissa vad jag har farit runt sista tiden! Jag har först rest från Falköping till mamma i Stockholm efter ett par dagar där var det dags att resa vidare till Vackstanäs där sara bor på internat. Världens sötaste gymnasium! Hon pluggar sista året  på en inriktning Mode & Design. Jag ska vara kvar här tills på fredag då jag åker tillbaka till Tyresö och mamsen igen. Jag har upplevt många olika kännslor de senaste dagarna och har väl varken varit jätte glad eller jätte ledsen utan någongstans där mittimellan.

Jag har nu tänkt så det knakar och har nu kommit fram till att jag verkligen inte passar in i Falköping och inte har någon som alls lust att åka tillbaka till den lilla tysta och inte alls för händelserika staden igen.
Vill egentligen "börja om" och försöka ta tag i allt som har kommit ut på efterkjällken ett bra tag nu och försöka må relativt bra för det mesta.

Nu måste jag faktiskt erkänna att jag ljög att jag inte har varit jätte glad för det var precis vad jag var när jag fick träffa mina syskon och min mamma i lördags! Dessutom igår kväll när jag kom hit och fick träffa Sara.

Vill också tilllägga att detta kanske inte är det mest roliga inlägget att läsa med dock ett väldigt informationrikt inlägg, Som iofs andra kanske inte är såpass intresserade att läsa men å andra sidan, hur många läser min blogg? haha
Jag skulle vilja söka ett gymnasium from scratch och bara infinna mig i studierna och sluta lägga ner min energi på annat. Som min mamma sa -"Det är faktiskt dags att börja tänka på din framtid!" och det har hon fullständigt rätt i!
Nu ska jag ägna mig åt annat så ni får ha det så bra
Adjöken, som jag brukar säga!

RSS 2.0