bilder från igår

Här kommer bilderna jag tog från jen från igår, dem är inte många och inte vackra men det är alltid något.

linda och någon av feli's kompisar

erica, anja, jag i bakrunden

erica och anja

jag med crippas glajjer

suddigt kort som visar ölspelet vilket jag bangade rätt snabbt!

Mysig kväll, nu måste jag ner och bada, käka, umgås och fixa!
hörs sen.

by the way

jag har helt glömt bort att berätta att jag har slingat mitt hår, jag lider att jag inte kan få säga att det är snyggt för det är det verkligen inte men jag får hålla ut tills dagen då jag verkligen blir blond igen kommer, någongång framåt sommaren hade jag räknat på! jag är just nu orange/brun/gul och vithårig och ganska hackigt dessutom, sexigt va? haha

LÖRDAG I TYRESÖ

Hejsanhoppsan
Jag kom nyss hem till mamma, jag varit hos några vänner. Vi festade igår hos Felicia, hade kul fast det blev lite små knabb mellan tjejerna, jag betedde mig nog kanske inte så värst bra mot min kära och älskade vän (tänker inte hänga ut henne här) men förhoppningsvis löser det sig.
Jag anlände till Stockholm i går kväll och åkte bara hem, alla sov hemma så jag har inte träffat dem än, men vi ska käka en god middag tillsammans hela familjen när resterande familjemedlemmar anländit, ska bli så mysigt .. som jag har saknat dem!
Jag har inte skrivit på evigheter käns det som och inte heller uppdaterat mig eller satt mig vid en dator på lika länge så det är super skönt att kunna kontakta omvärlden igen.
Jag är bakis som en riktigt gris och jag måste endå hoppa in i duschen snabbt och sen åka till centrum för att lämna tillbaka min klocka som har gått paj.
Nu ska jag försöka tracka min vän med samtal tills hon svarar och sen blir det duchen, hörs senare!
puss

telenor reklamen


"do you have facebook?" haha, så jävla bra!

depressing wensday

Hello
Nu sitter jag och har luchrast i skolan, jag orkar inte gå upp till A-huset för att äta och är inte hungrig för femöre heller dessutom, så jag kan lika bra låta bli.
Jag hade Retorik nu på morgonen och jag skulle egentligen redovisat mitt "Informerande tal", men nervositeten tog över så jag skippade hela redovisningscenarioet. Jag förstår inte var all rädsla och nervositet kommer i från helt plötsligt, jag är aldrig blyg och rädd annars, håller jag på att bli en fegis?  haha. Låter inte som jag, men det kanske kommer med åldern, fyller ju trotts allt 19år om 8 månader (27 oktober) haha.
Igår blev det varken slingning i håret eller träning, usch va jag är lat nu för tiden! Fy skäms på mig. Jag gick därimot och pluggade gjorde jag med. Så jag kan väl få vara lite stolt i alla fall.
Lina kom ju när jag satt och skrev förgående inlägg i bloggen från igår och vid halv 5 tiden började vi lunka bort mot donken där vi käkade mumsig och onyttig föda. Mc chicken "as usual" för mig och en big mac plusmeny för linapina. När vi väl tryckt i oss alla mat kilade vi ner till fots till centrum, kollade runt lite i affärer, lina inhandlade lite småsaker och jag köpte bara tamponger. Intresting, right?
Efter det gick vi till meddo för att få oss en skön solstund. Jag provade det nya solariet, vilket funkade riktigt bra, nakdelen var att trotts alla fläktar var på max låg man som en friterad räka. Men den gav resultat, vilket är huvudsaken. Det blir antagligen solning idag igen.

Tyvärr har min "härliga" skoldagsonsdag bara börjat! Onsdagar är döden i skolan, det känns som jag har hundra miljoner lektioner idag.
Jag slutar 15.20 och jag har Organisation och ledarskap, Svenska B och Företagsekonomi B (UF) kvar. blääääää!
Efter skolan blir det antagligen till att möta upp Sanne, gäller inte det så ska jag nog möta Lina för en solstund på stan och lite små shopping kanske. En foundation måste i alla fall inhandlas samt en mascara kom jag på.
Sen är det ju så att onsdagar är en sån knepig dag eftersom jag har kör 17.30-19.00 och volleybollträning 18.00-20.00 och som ni ser krockar dem och jag vill inte välja bort något av dem, vet inte var jag ska göra!
Men ikväll har jag i alla fall bestämt mig för att gå till kören eftersom vi har någon slags "gudstjänst" haha låter inte illa va?, där vi ska sjunga inför en massa troende människor med 14 åriga komfemander. Nu när jag tänker efter kanske jag ska gå till min träning i alla fall, men eftersom dem ska spela ihop lagen inför SM så är det ingen ideé för mig att träna med dom egentligen eftersom jag är för gamal för att delta (typiskt nog).
Nej, jag vet faktikst inte riktigt vad jag ska "välja" som kvällen aktivitet men det löser sig nog. Lina ska gadda sig ikväll eftersom det inte blev av igår kväll så jag har lovat att komma direkt efter min träning eller kör som moraliskt stöd.
Nu ska jag sluta, hörs sen!

saknar bary också!

pluggpluggplugg

Hejsanhoppsan
Jag sitter nu här i skolan trotts jag har slutat, denna gång för att jag har en feting redovisning i Svenska B/ Retorik i morgon, "informerande tal" , jag ska prata om ungdomsmottagningen och jag har knappt börjat. Jag känner mig så in i rumpan stressad ska jag tala om! Dessutom har vi prov i organisation och ledarskap på torsdag vilket jag inte heller ens har börjat plugga på. Fyfan, jäkla skola! blääääää
Igår blev det varken träning eller slingning, jag kom hem, la mig i soffan för att titta på gilmore girls och läsa min bok, jag slocknade redan innan det hade börjat och vaknade kl. 21.12 och kännde mig lite små stressad över att jag sovit bort hela kvällen. Jag satte mig upp och fick panik över att jag hade missat så mycket av lipstick jungle som började kl.21.00 på trean men blev åter lugn när jag kom på att den går i repris på fredag kl. 20.00!
Sedan ringde jag pappa informerade honom att jag skulle dit. Jag packade min lilla övernattningsväska och lunkade dit. Väl framme drack jag tè och åt mackor (var super hungrig eftersom jag inte ätit något sen lunch), samtalade lite med pappa och agneta och gick sedan upp till lillebror Basse och tittade lite på Tzatsiki. Efter ungefär 15 min låg han och snarkade och jag stängde av, kröp ner och började läsa min bok.
Jag somnade förvåningsvis väldigt tidigt så det var skönt!

Nenu får jag fanemig ta mig i kragen och bli klar med det här, ska skriva klart "manuset" skriftligt så jag kan skriva ut det och ligga och öva på det hemma hela kvällen och sen göra klart min powerpoint.
Lina ringde nyss, hon kommer förbi snart och håller mig sällskap sen ska vi iväg och käka en pirre, prata lite och sedan iväg till tatueraren då hon ska fylla på sina tatueringar, jag ska finnas med som moraliskt stöd och handhållare.
Nu kom det en grupp med danskar och en svensk/dansk guide som tydligen visar upp våran "vackra skola" haha!

Nefyfan, nu blire plugg igen.
puss och kram!

ögonshoppning

hej igen
jag sitter fortfarande i skolan vid samma dator, jag har inte orkar pallra mig hemåt. jag har letat runt på nätet och ögonshoppat lite, så mycket jag vill köpa!
jag tänkte dela med mig med dem absoluta favoriterna jag hittade på bubbelroom.com, dom hade rikigt snygga kläder där faktikst.


dessa oksana jeans från märket; D.brand 699:-

Världens sötaste hipsters från Björn Borg 249:-
 


den här sjukt snygga klänningen från Sofifi 1995:-

muuums!

jag hittade inga speciella toppar eller tunikor vilket är tråkigt men eftersom jag inte ska beställa något så har jag inget att klaga över.
Nu ska jag faktikt ta mig i kragen och lunka hemåt!
adjöken


magen är ond

hej igen
jag har så oooont i min mage så jag ramlar snart ihop for real, är helt slutkörd haha. nu sitter jag i en datasal i F-huset med Mallan och chillar, hon skippar också webdesignen idag. ingen är på humör för det! runt två tiden skulle sanne och hennes crew (skola) komma hit till gymnasiet för någon sex- och samlevnads föreläsning så jag ska träffa henne och ta en taggish innan jag kilar hemåt för att kurera min mage och hals och sen börja med slingningen, om jag orkar vill säga! ikväll har jag volleyträning 18-20 men funderar på att köra ett  pass med simning innan som uppvärmning, men med tanke på hur stackars jag mår idag så kanske det räcker med en träning ikväll. jag ska gå och köpa mig ett gymkort också har jag bestämt, nu ska fläsket allt få se, nu jävlar ska det bort!
hallei!

BLONT

Nu har jag bestämt mig, jag ska hem idag efter skolan och sen ska jag slinga håret! Jag var så osäker förut men nu är det bestämt!

sucks


Tiden har haft sina stunder. Nu är det som det är, tyvärr!

sliten måndag

Godmorgon, kära vänner!
Jag kom nyss till skolan med jordens huvudvärk och dessutom slö som en gris eftersom vi fick för oss den dumma idén att dricka igår.
(jag) -"söndagar är alltid sådna deppdagar, därför ska  vi bara göra något spontant och kröka och ha kul ikväll, skit samma om man kommer bakis till skolan i morgon" 
(sanne & ellen) -"Ja, lätt fan va chill" 

Jag måste påpeka att jag önskade att jag skulle hållt min mun stängd igår just nu! Men vi hade i alla fall väldigt trevligt. Vi var först hemma hos Ellen och tittade på tv, pratade och drack lite vin sen gick vi hem till mig och satte igång med städningen och sen ringde vi dit Anton, "G", Joan, Hannes och Joel, även Johan var där ett tag. Folket kom vid 22 tiden och gick hem vid 2-3 tiden vilket var riktigt mysigt. 
Hannes försvann och sen kom han tillbaka och deckade isängen. Jag, Ellen och Sanne slocknade vid 3.20 tiden tror jag. 
Usch vad jag mår hemskt, men jag ska faktikst inte klaga eftersom det inte är så synd om mig egentligen om man tänker efter var det faktiskt min korkade ideé (delad med ellen och sanne) att liva upp en söndag med alkohol. 

Igår släppte jag av Jennie vid tåget. Det är så tråkigt att hon åkte hem, helgen känndes som den var över på två röda vilket var riktigt illa eftersom man skulle vilja njuta mer av den när man har sin riktigt nära vän på besök som man inte träffar särskilt ofta. Men nu är det som det är och jag måste säga att vi hade riktigt kul/mysigt i helgen i alla fall trotts att den gick så fort.
Jag pratade nyss med min mor och jag ska antagligen till Tyresö i helgen om nu min kära fader går med på att lätta på plånisen till en biljett också. Det är min mors b-day idag förresten, grattis världens bästa mamma!
 Jag har inte ätit sen igår vid 15 tiden så min mage kurrar ordentligt nu känner jag och jag skulle nog inte må dåligt av att försöka stoppa i mig något att äta även om det tar imot lite. Ska nog ner till cafeterian och köpa mig ett guldmål (macka, yogurt och en frukt).
Nu ska jag sluta skriva och dricka lite vatten och kila ner till cafeterian.
adios!

det var en gång för ett tag sen..

Jag, mamma och lillasyster Elin, trion som slår allt! GRATTIS MAMI!


last day with my babygirl

Hejsan hoppsan!
Vaknade nyss helt jävla mörbultad, bakis och trött så in i skogen. Vi partade gärnet igår och hade skit kul! Vi somnade vid 8 i morse och kommer nog inte vara så svårt att somna ikväll, vilket är skönt eftersom jag ska till skolan tidigt i morgon.
Nu ska vi strax ner till rantens grill, käka en burgare och pommes och en stor jävla cola!
Sen ska Jenniebaby åka hem, hennes tåg går 17.10 och jag vill verkligen inte att hon ska åka, det kommer bli så jävla tomt och ensamt i lägenheten nu. Usch, ne nu måste jag skynda mig!
bye

<3<3<3<3<3<3

bedtime

Godkväll!
Nu ligger jag här i sängen med Jennie, vi kom nyss hem. Vi har varit på alla möjliga äventyr ikväll. Det har varit jätte trevligt men endå konstigt att ha henne här, men jag skulle absolut inte säga imot om hon skulle flytta hit och alltid göra mig sällskap i min lilla etta och tråkiga Falköping.
Nu ska vi titta på "ps. i love you" och sova. Godnatt!

här kommer lite bilder från när vi fixade oss innan vi gick ut, bilderna från äventyren lägger jag upp i morgon.

jennie är heet!

Godnatt!


plugg=bajs

Nu sitter jag fortfarande i skolan och jag slutade min webdesign kl. 15.20 men eftersom jag varit sjuk två lektioner så har jag missat att vi hade våran "deadline" för hemsidan idag. Men eftersom jag inte ägen en egen dator kunde jag inte göra så mycket åt det i alla fall. Jag fick klart det mesta av designen och grunden på lektionen men eftersom jag inte skrivit "manuset" så sitter jag alltså och gör det nu. Jag är faktiskt strax klar med det och det känns gudomligt skönt måste jag säga!
Jag är ensam i hela byggnaden och datasalslarmet går stup i kvarten vilket betyder att jag måste kila vilket minut som helst.

I morgon kommer Jennie och jag är helt överlycklig över det, ska bli så förbannat kul! Imorgon fyller även Hampus 18 år så jag tror det vaknas party. Ska bli så kul att presentera alla Falköpingsbor för stackars Jennie som kommer få en chock av skillnaden. haha, ne så farligt är det kanske inte men där är fan inte långt ifrån.
Jag satt och googlade lite kändisbilder för min hemsida och så hittade jag en bild på den oemotsåndlige snyggingen i "lipstick jungle", den nya serien på tv3. Jag lovar och svär med handen på hjärtat att jag skulle kunna göra allt som behövs för att få locka hem den godbiten hem till mig!

Dessvärre är det någon snygg brud brevid men den andra bilden var faktiskt riktigt cool på henne.


Nenu ska jag faktikst kila hemmåt. Känner mig som en riktig nörd som sitter i skolan till klockan halv fem.

puss

'
mööööööööms!

PUSSPUSS!


papsens dag

Godmorgon allesammans!
Jag kom nyss till skolan, jag börjar om 20 minuter då jag har körövning tills klockan 12. Min hals är inte på topp men hoppas det går än endå! Inatt sov jag hos pappa igen och åt massvis med pankisar och tittade på tzatziki med mina små syskon innan jag slocknade runt kl. 23 vilket innebär det tidigaste på väldigt länge.
Idag är det min pappas dag han fyller 46 vilket förvånade mig väldigt mycket, jag visste inte att han hade blivit så gammal, haha. Tur för mig att han inte läser min blogg för då hade jag aldrig mer fått sett röken av några pengar igen. Dagen började bra då hela familjen gick ner vid 7 tiden till pappa och sjöng "ja må han leva" (alla med vackra morgonsprucken klang i rösten) det lät "fantastískt vackert"! Efter det öppnade pappa presenterna och han läste min kluriga dikt jag skrivit till honom som jag verkligen lyckades få till på ett bra sett. Sedan var det dags för kaffe, macka och KLADDKAKA med grädde till frulle, helt underbart och för första gången på mycket länge var jag riktigt hungrig till frukosten även om klockan var så lite. Vid 8 tiden var det dags för alla syskonen att lunka till skolan medans jag som inte börjar föräns kl.10.30 började gå upp för trapporna för att platta håret. Ca 08.10 plingar det på dörren och in kommer en elektriker och innan jag ens hann stoppa i plattången hör man Agneta ropa "han kommer kapa strömmen, bara så ni vet" , vilket skämt! Alltså fick jag sminka mig i mörker och endast sånt härligt vintermorgonljus som kommer in genom fönstren och fick sedan reda på att hallen fortfarande hade ström så jag kilade ner dit och tog med mig en spegel och satt där för att kunna platta till nattens vridningar som förstört håret.
Nåväl efter att ha gjort mig i ordning satt jag länge och diskuterade med min kära far och hans fru Agneta (min lossas mamma) om allt mellan himmel och jord och vi började prata om (och observera "PRATA OM") att kanske renovera källaren till mig så det blir en litet mysigt rum med toalett där i stället eftersom jag är så fruktansvärt less på att bo själv. Ensamt, tråkigt, fattigt och jobbigt! Det är precis vad det är att bo själv i en lägenhet när du ennu inte har egen ekonomi, pojkvän eller kan laga mat. Tänk på det innan du gör ett förhastat beslut att flytta hemifrån.
Senare idag ska jag hem till lägenheten och städa eftersom jag inte gjorde ett skit igår har jag ganska mycket som väntar på mig där hemma på wetterlinsgatan. Sedan blir det nog lite plugg tror jag.
Nu ska jag i alla fall kila till skåpet hämta mina noter och sedan ner till konsertsalen, hörs senare.
adios amigos!

organisation&ledarskap

TJA!
Nu sitter jag här och har lektion, "Organisation & Ledarskap" vilket inte är kul vill jag lova. Jag sitter här med min klasskompis som försöker övertala mig att ge ut instuderingsfrågorna som jag suttit och jobbar hårt med, haha. Vilket han kan glömma! Vi har nyss haft fikapaus i lektionen och Maria hade med sig supergoda citronmuffins och Larsa (våran alledeles utomordentliga lärare) fixade saft. Nu ska jag ha snart ha svenska B och sen företagsekonomi B sen slutar jag för dagen.
Ikväll ska jag plugga lite sen har jag kör kl. 17.30- 19.00 men eftersom den krockar med min Volleybollträning som börjar 18.00-20.00 så måste jag dela upp det lite så jag går lite tidigare från kören och åker och tränar sista timmen på volley'n.

Förresten, är det någon som vet vad som ingår i personaladministration (Human Resorce Management)? haha, ne fy Denise, Nu är jag så ruggigt uttråkad av dehär!
Om jag hinner jag även slinga håret en omgång med ljusa slingor ikväll! Dessutom så hade vi (lojsan, sanne och jag) bestämt oss för att ha filmkväll efter kören men tror jag måste skippa det ikväll eftersom jag har rätt så mycket att stå i. Jag måste ju städa, tvätta och diska i lägenheten innan Jennie anländer på Fredag också, vill ju inte att hon ska komma till en stökig och ofräsch lya direkt. 
 

nenu ska jag försöka göra några frågor till innan jag slutar.
tjingeling!

tidig morgon

Godmorgon!
Nu sitter jag här hos min pappa, jag ska strax åka till skolan. Jag är verkligen inte sugen på skola idag! Nu är det i alla fall bestämt att Jennie kommer hit, hon kommer på fredag och stannar tills på söndag, ska bli så jätte kul!
Nu på morgonen har jag retorik som är ganska skönt, inte så ansträngande lektion vilket är skönt.
Jag skriver senare i skolan.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen bege mig till Ållebergsgymnasiets F-hus.
morgonpuss!

Godmorgon

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen och jag tog mig inte till skolan av lite olika skäl och dessutom kunde jag inte sova i natt så det var cäl egentligen en stor anledning till varför jag inte orkade gå upp men också det är ju något som gar påverkat, tyvärr! Jag har lite ångest men jag vet fortfarande att jag skulle gått hem under dag pga att jag inte skulle passa att sitta och lyssna på engelska, webdesign och företagsekonomi just nu när jag har så mycket annat i huvudet. Usch, det är sjukt hur händelser kan påverka sömn och skola.
Nu ska jag snart sätta mig på bussen åka hem till min lägenhet och ta ett lång och avkopplande bad och sen lägga mig och läsa för att försöka få tankarna på ett annat håll.
Nu ska jag kila, adjöken!

tider man aldrig glömmer



Jag märkte föräns nu att i förgående inlägg ingick alldeles för mycket svordommar och fel-
stavningar. Jag var iofs i full färd med att prata med Jen vilket kanske var boven som ledde
till mitt ganska så tomma och väldigt snabba blogginlägg.
Var tvungen att skriva ett till pga rastlöshet och längtan. Jag snodde bilden ovan som visar
mig och Jen under tider vi levde livet som en "dans på rosor" och beskymrades oss inte
mer om annat än pojkar, kläder och om smiket såg bra ut från Jen's blogg: http://jennieisabelle.blogg.se/.
Vet inte riktigt om jag har så mycket att skriva om så här på natten, för jag kan ju inte påstå att det har hänt så mycket sen det senaste blogginlägget som dock också inte var så intresseväckande eller innehållsrikt,

Men visst var vi väl otroligt söta?
Nu ska jag försöka sova, Godnatt och håll tummarna för att Jen ska få pengar av sin  mor till tågbiljetter hit!

glädjen i sorgen

Nu sitter jag här i nattlinne, mjukiskläder och världens skönaste tjocktröja hos Lina. Hon sover och jag sitter hör vid datorn och försöker komma underfunn med hur jag ska orka ta mig till skolan i morgon, jag är sjukt trött men kan inte sova. Jag har pratat med världens bästa Jennie Sahlström nu och vi har lite planer på att hon kanske ska komma ner hit till helgen, det skulle vara så jävla kul! Jag saknar henne som fan och jag behöver hennes närvaro och visdom just nu känner jag.  Fan vad glad jag blev när hon sa att hon ville komma!
Det har hänt en jävla massa skit idag som antagligen har förändrat mitt liv, vilket jag är jävligt ledsen över men nu är det som det är och jag kan tyvärr inte ändra på det så därför så känns det ennu skönasre ifall Jen skulle komma nu.

Nu ska jag kila orkar faktiskt inte skriva mer.
adjöken

dagen efter

Hej!
Igår satt jag på ett tåg till Falköping i fya timmar, inte så roligt, Väl hemma i Falköping vankades det krök hos mig. Sanne, Lojsan, Ida och systeryster kom och sen drog allt igång vid 22 tiden, somnade vid 08.00 på morgonen och det blev väldigt crazy och alldeles överfullt, men också en jväligt lyckad kväll.

Nu har jag varit på donken med mina trogna guild mades, Hampa och Sanne. Vu beställde 11 chees och mådde som gudar i tre timmar. Sen blev det prominix till Rasmus (gym eskil) och nu sitter vi här. 
Nu ska jag vara social. adjöken!

glad alla hjärtansdag

Glömde säga glad alla hjärtansdag på er allihopa!


partyy

Godmorgon!
Jag kom nyss hem och känner mig helt seriöst som en levande zombie! Jag har knappt sovit en timma inatt och dessutom legat på en soffa och verkligen försökt hålla mig vaken. Jag måste ha slumrat till vid 7 tiden i morse eller något för jag vaknade till helt förskräckt när mamma ringde vid 9. Jag var skit rädd att jag hade missat mitt tåg som jag ska ta till Falköping C idag 13.07, tyvärr! Jag känner verkligen inte för att åka hem till en tom lägenhet och framförallt inte att få sitta på ett jävla tåg i det här skicket i flera timmar. 
Hasse kom i alla fall och hämtade mig så jag kom hem för en stund sen. 

 Tänkte att jag skulle berätta lite om igår.
Det alltså lite stressigt, jag skyndade mig till Alexandra där alla människor och förade. Jag träffade bland annat Carolina och Rodie från min klass i hödstadiet, jätte kul att träffa dem! Vid 22-22.30 tiden var det dags för alla att sätta sig i bilarna för att åka in till laroy. Väl framm kom vi inte in (typiskt) så vi satte oss i en taxi och körde full fart mot kungsholmen för att besöka Fabriken i stället. När vi kommer fram så är det helt okej sen kan man väl ha sin egna uppfattning om folket som var där och "stämningen" men vi dansade och hade kul i alla fall. Jag träffade även Kim Westerlund och Jenny vilken var sjukt oväntat just där av alla ställen, vi har inte setts på år och dar.  Vid halv 2 tiden sa alla hejdå och jag, alex, frida och fredde åkte hem i bilen som fredde körde.
Vid 2 tiden hamnar jag på en "efterfest" hos Fredrik Sandin, alla satt i mjukiskläder och chillkröka så jag kommer vinglandes in där med partyklänning och grejer. Väl där var Hansson, Korre, Mikko, Johan, Fredrik och Robert Löfgren, haha han hade jag inte sett sen typ 5an så det var jävligt intressant att träffa honom. Så sjukt att man bara träffar på människor som man knappt har träffat på flera år! 
Vi krökade hela natten lång och jag har endast sovit någon timma, jag försökte hålla hansson som sällskap för att jag inte ville sitta vaken uppe och vänta på "första bussen" eftersom vi befann oss i trollbäcken så gick det inga nattbussar. Men han gick på toa och kom aldrig ut igen, deckade stenhårt skulle jag chansa på! 


 
Här kommer lite bilder från igår:
FÖRKRÖKET

bild ovan: en galen fia!

bild ovan: Carolina och Rodie

bild ovan: en nöjd Frida, haha!

bild ovan: Matte, Alexandra och Sofia.

bild ovan: Lite av Liwen, Tobias kropp och Mattes profil samt ballongerna.
Vilken superbild (tagen av Rodie) haha!

CLUB: FABRIKEN

bild ovan: Sofia, Kristin, Frida och Linda

bild ovan: Kristin, Jag, Frida och Fia

bild ovan: Linda, Alex och Fredrik

bild ovan: Matte, Frida, Liwen och Fia

bild ovan: Alex, Matte, Frida, Liwen och Fia

bild ovan: Jag, Alex, Fredrik och Matte

bild ovan: hela sällskapet! Förutom Tobias och Kristin som skulle upp tidigt
idag och gick hem väldigt tidigt.
Frida, Jag, Fredrik, Matte, Liwen, Fia (lite iaf), Alex och Linda.

bild ovan: Brudarna! killarna syns inte bakom.
Frida, Jag, Alex, Linda och Fia.

bild ovan: jag (inte den vackraste bilden men såg ungefär likadan ut på
alla bilder jag tog med alex, haha) och Alex.

bild ovan: Födelsedagsbarnet Alex och lite utan mig.

EFTERKRÖKET

bild ovan: Robert Löfgren

bild ovan: Mikko och Fredrik

bild ovan: Jag och Viktor

bild ovan: Jag och Viktor, sista bilden från kvällen!

Tack för en superkul kväll och hoppas att Alexandra fick kvällen till vad hon förväntat sig!
 Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch och packa sen kommer Hasse och så bär det av till centralen för att åka tåget till Falköping.
Adjöken!

födelsedagsbarnet

Nu är det ändrade planer inför kvällen. Jag har nyss ätit och jag ska börha fixa mig nu, har ganska mycket bråttom. Sen ska jag till Alexandra som fyller 19 år, grattis gumman! Hos alex ska vi föra och sedan ska vi ut på krogen. Jag hoppas kvällen kommer bli bra! Nu måste jag skynda mig.
Skriver i morgon igen!
puss


Sheri- hit and run



jag tycker låten är så bra!

MYSKVÄLL

Igår var jag först hos Sara ett tag  och hälsade på hennes familj och även hennes systerdotter Beatrice var där, stor hade hon blivit och söt var hon som få. Efter någon timma ringde jag Jennie och övertalade henne och även Felicia att följa med in till stan för att fika och som det så fint låter "snacka skit". Vi åkte in och satte oss på Café Noco som min vän Christofer visade mig till när vi fikade häromdagen på granncaféet "dubbelW" som faktiskt var en aning mysigare. Nog om det. Vi satte oss och drack varm chocklad, kaffe och chailatte (jennies specialité) dessutom pratade vi om allt möjligt och hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Vid 21.00 stängde noco och vi började lunka mot t-banan för att åka och träffa Saras pojkvän Claes. Efter en snabb sammanstrålning fick vi frågan att följa med dem ut och ta ett glas vin eller en öl avböjde jag, jen och feli och började tåga tidare till Tyresö.
Väl framme på gullmars dök det upp ennu en suprice som gjorde det hela lite roligare och tack vare det tog vi 875 till centrum där Jennie och Felicia väntade på skjuts hem av Dennis (jen's pojke) medans jag väntade på mina två väldigt goda vänner David och Christofer. Vi därimot fick ingen mysig varm stund på något café utan vi gick en promenix och småpratade lite, gick till time där dem (observera DEM) köpte varsin stor Ben & Jerry's glass medans jag stog där utan pengar och bara dreglade över deras hastiga beslut över att köpa världens näst godaste glass sorter. Efteråt lunkade vi tillbaka till min buss som jag satte mig på och åkte hem och åt spaghetti och köttfärssås som jag hade längtat efter sen innan jag åkte in för att fika med tjejerna! Så gått det var, kan nog vara den godaste portion spaghetti och köttfärssås jag någonsin stoppat i mig.

I morse vaknade jag i alla fall vid 07.16 av att min lillasyster Elin sprang in till rummet och började tjata om att min mobil hade larm, efter några minuters trögande från min sida gick jag upp sömndrucken som john blund själv och tog mig ner till köket för att få dricka några klunkar juice. Eftersom jag skulle passa Jimi hela dagen, som fortfarande låg och sov, så tänkte jag att jag lika bra kunde gå upp och krypa ner i mammas och hasses säng brevid min lilla pärla medans han ännu låg och sov så oskyldigt. Jag fick sova till kl. 09.14 ungefär då hade han vaknat och satt och tjatade på mig att han var hungrig. Resten av  dagen har gått bra och vi har hunnit med att titta på filmen "bortspolad" vilken jag tyckte var bra, äta frulle, sjunga singstar och spela dataspel.

Ikväll har jag inget speciellt bestämt men jag vet att jag ska tillbringa min fredagskväll och sista kväll i Stockholm på en längre tid tillsammans med Jennie och Felicia.

Nu ska jag ner till Jimi och dricka lite kaffe och försöka ta ett bad!
adjöken

Feli &Jen

Sara
Detta var mina kära vänner jag fikade tillsammans med igår kväll!

SEXY BOY

jag älskar hey baberiba, en parodi på Paris Hiltons låt "stars are blind"

fika

Hej!
Nu ska jag strax ner till bussen, ska först hem till Sara och sen in till stan för fika och spana, haha.
Idag har jag bara varit hemma och slappat. Emma kom hit en sväng från skolan och vi åt och pratade lite. Det var jätte kul att få träffa henne, har inte gjort det sen i höstas!

Nu måste jag ner och klä på mig och springa till bussen. Vi hörs senare. Puss

sara paulina gaete silva & kim denise carneholm brusewitz!

hannes nakedtrip i trappuppgången


dagen efter

Hej
Nu vaknade jag för ett tag sen. Igår var vi på 20 års fest i Trollbäcken. Det var faktiskt riktigt kul. Tack vare min kära granne Joel. Tack!
Idag är jag trött och seg, ska snart hem och äta och ta det lungt sen vet jag inte riktigt om jag kanske ska träffa någon vän.
Adjö!

jag var happy!

god morgon/förmiddag/eftermiddag

Igår blev det till att åka in till stan för att möta Emilie och hennes vänninna. Skulle  ut och ta drink dessvärre gick det inte så bra överallt med tanke på min ålder.
Nu sitter jag här framför datorn och har nyss laddat upp alla gammla bilder från alla krök hos mig och Louise. Vackrare kort får man ta mig tusan leta efter!

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Det är så krångligt när man kommer hit för i början blir det alltid att man kontaktar personerna och bestämmer träff med alla under en och samma dag. Så tror att det blir att träffa Sarah och Alexandra eller så blir det till att träffa Jennie och Felicia sen har jag lovar Björn att träffa honom ikväll också. Jag måste bli bättre på att planera!
Vi får se vad som händer. Behöver nog inte vara orolig över att inte få träffa någon av mina käraste i alla fall!

här kommer lite party bilder från jauari månad både hos mig och Louise

Sanne och Jag

Lojsan och Hampus

hannes blir slickad av Louise. (sanning och konsekvens kortleken)

Ida och Hannah

Sanne och jag. Vet inte riktigt vad vi sysslar med men vi fick för oss att
spöka ut oss i Louise kastanjhalsband och hårband. Vackert!

Lojsan, Sanne och jag (med den vackra minen)

förkrök hos mig, Emil, Lojsan och Jonna

Hannes och Anton

Jag förlovade mig med Hampus

Filip och Lojsan. Bilden säger det mesta, i MIN säng! haha

Senare hade vi nakentävling i min trappuppgång. Hannes gick loss!

Hannes tror nog att han är starkare än vad han är.

Bilderna är ett gott tecken på att festerna i Falköping är och kommer alltid att förbli vilda!


äntligen!

Hej
Nu har jag äntligen anlänt till min kära mor i Tyresö. Så skönt att vara framme efter så mycket strul. Vi åkte från Falköping runt 13 tiden och resan gick jätte bra då jag satt inslukad i mina böcker tills vi släppt av Micke och Camilla i Bålsta. Bilen la av! Automatlådan fungerade inte eller rättare sagt den växlade inte över så Agneta (min pappas fru) stannade vid vägen för att stänga av bilen så det kanske skulle fungera bättre efter men när hon skulle starta den igen så gick den inte igång. Efter ett par timmars väntetid på en bodxerare kom den äntligen och boxerade oss till Enköping där vi fick fixa en hyrbil. Jag har alltså suttit i en bil i över 8 timmar samt pendlat från Spånga till Tyresö. Katastrof!
Nu ska jag skuta klaga men så ligger det till i alla fall så jag känner mig hyffsat mörbultad. Ska nog snart försöka ta mig ut och träffa en vän.

Adjö!

önskar jag vore lite glad. haha


ångest

Nu slutar jag om 6 min, jag har för första gången i mitt liv ingen lust att gå hem ifrån skolan! Men detta beror ju på att jag vet som väntar hemma... disk, plugg och packning! blä, vill verkligen inte.

Nu måste jag kila, hejdå
hittade några mer bilder från förkröket respektive en toa bild från vatra.





fina va?

yaaahooo

Halihalå!
Idag är det torsdag vilket innebär att i morgon är det fredag och jag åker till Stooooockholm! Usch, vill åka nu och slippa mitt svenska prov jag har om mindre än 50 min och mina två andra prov i englska och idrott&hälsa i morgon samt shakespeare redovisningen. Skulle inte vara så pjåkigt faktikst!
Inatt sov jag hos papi, skönt var det trotts att lilla Basse snarkade som en gris hela natten så jag vaknade ex antal gånger under nattens lopp. Stackarn var sjuk i morse och kräktes och hade sig, hoppas att han inte smittar ner mig med tanke på att vi har sovit i samma rum och att vi ska sitta i samma bil i morgon på en bildfärd på ca 4 timmar. Nej, nu är jag väl kanske lite självisk men jag hatar verkligen att kräkas över allt annat, det är så ofräscht och äckligt!
Nog om det. Nu sitter jag iaf här i min söta lilla skola i Falköping och tar det lungt och försöker fördröja tiden med att läsa igenom allt inför provet, men det är så tjatigt när man har läst det så mycket. Jag har iprincip ganska sköna lektioner idag, Svenska B, Körsång A, Organisation och Ledarskap A och Webbdesign så dagen blir väl inte allt för hopplöst boring. Idag har jag därimot en kämpig eftermiddag/kväll framför mig med städning av lägenheten, diskning, packning och hårdpluggning! Jag förstår inte hur jag ska hinna och framförallt orka med allt. Jag får tänka posetivt för när jag kommer hem från mamma efter en vecka så är det jäkligt skönt att komma hem till en städad lägenhet istället för en odiskad och dammig.
I helgen hade jag riktigt roligt. I fredags var jag på 20 års fest i valtorp men Sanne, syster, Louise, Elise och några andra. Hade riktigt roligt dock lite mycket onyttig dricka! Efter en roligt kväll där var det dags att bege dig hem till Falköping och alla hamnade som vanligt hemma hos mig.
Lördagen började med att gänget som spenderat natten på min stackars soffa och jag började lunka till donken för att få sig en stadig bakisfrulle med cheesburgare och cola. Efter det var det bara till att vända på klackan och börja små springa hem för att duscha och invänta Maryam som jag inte har sett på evigheter. När jag väl var klar och Maryam anlänt var det dags att färdas till Mariestad för att käka lite, sjunga singstar (gissa vem som var bäst?haha) och förkröka med massvis av Mary's vänninor. Vid 23 tiden kom Simones pojkvän och hämtade oss och körde oss raka spåret till Skövde för att dra vidare till Vatra.
Under kvällens lopp hade jag jätte trevligt! Vid 02 tiden tóg jag tåget hem med uppfunna falköpingsbor!

Nu ska jag faktiskt ta tummen ur och plugga lite av det sista innan lektionen börjar. Adjos!

bilder från vatra i lördags:
jag, maryam och simone



jag, nihad och maryam



RSS 2.0