GLÖMSKAN ÄR MIN BÄSTA VÄN!


Nenu glömde jag att upplysa er om en sak till!   JAG ÄR JU BRUNETT! Jag färgade håret i måndags, från ljusljus blont till mörkaste brunt. Jag kan väl inte säga att det ser förskräckligt ut men lite för mörkt kanske. Hejsan igen då!  Hoppas ni får en kul fredag!

deprimerande fredag

Hallå folk!
Idag är det fredag och jag känner mig inte ens glad över det? Känns konstigt faktiskt- eftersom jag varje fredag brukar vara på ett strålande humör.
Detta kan nog iof bero på min dåliga sömn och min oro till att min kära vännina Louise inte kan hålla mig sällskap till kvällens förhoppningsvis festande. Nu ska jag inte spekulera allt för mycket om min känslor men jag skulle kunna tänka mig att detta kan påverka mitt humör.

Igår var jag inte i skolan (fy mig), har varit borta alldeles för mycket. Men jag vaknar klockan 13.30 någonting och gick upp och duschade, fixade och donade sedan slog jag en pling till min kära vän som jag tvingade till att hämta mig och köra ner mig till centrum så jag kunde få köpa mig lite toppar (eftersom alla mina kläder är smutsiga!). Efter att handlat lite smått och gott begav jag mig mot LIDL, som är världens bästa affär att handla i när du bor själv, haha. Dessutom har de sjukt goda juicer och yougurtar där samt nudlar. När jag väl hade handlat klart kom en till vän till mig och hämtade mig och körde hem mig och mina 10 tons kassar. Väl hemma städade jag och diskade för hela slanten, riktigt nöjd över mig själv faktiskt. Det enda som kanske fattades var väl att jag skulle tvätta mina världsstora ikea- kassar med smutstvätt men självklart fanns det inte tvätttid förän på LÖRDAG?! Vem tvättar på en lördag? Jo, DENISE.. för det finns inga andra tider, haha

Nu sitter jag iaf i min skola och har precis haft massagekurs, helt underbart  måste jag påpeka! Att vara nyvaken, cykla till skolan och gå in till en mörk och tyst rum och ha avslappning i 20 min och sedan bli masserad i en timma och ge en timme efter det. Helt underbart!
Att nu sitta i bibloteket och vänta på att min idrott som jag dessutom inte ska vara med på ska börja. Men det posetiva är väl att jag faktiskt slutar min skoldag efter denna idrotten, kl. 12.00! Sedan brukar det bli till att cykla hem och ta mig en powernap innan det är dags att vakna och börja fixa och styra upp inför kvällen, (som förhoppningsvis kommer att lösa sig bra).

Ne nu vill jag bara be en person dra åt helvete och en annan ett stort tack!
Tack och hej, Puss!

?

Just det! Jag har glömt att berätta att jag faktiskt fick en egen lägenhet och bor numera på Wetterlinsgatan i Falköping i en etta, jätte mysig och nyrenoverad. Oftast ganska ensamt men så skönt!
Har dock planer på att flytta upp till sthlm igen och ansöka till Make Up Intitute och börja där, enda haken är money!
hej!

här är vi <3


mysig onsdag

hejsan!
Idag är det första gången på väldigt länge jag slänger in ett nytt inlägg i bloggen.
Har inte någon fungerande dator för tillfället och är därför ganska handikappat när det gäller att skriva blogg.  Nu är jag hos min kära vän Tobias och tar det lungt, har ingen skola i morgon så det känns hyffsat skönt. Idag har jag även träffat fina Emil och umgåtts med honom i stort sett hela kvällen, riktigt mysigt!
Nu är det inte långt kvar tills jag fyller 18 och det ska bli så jäkla skönt med samtidigt väldigt ledsamt. Det bra är att man kan ta ansvar för sig själv och slipper att ha föräldrar som måste lägga sig i alla beslut, men också det ledsamma i det hela är att man bara blir äldre. Ibland önskar jag konstigt nog att jag var liten igen och inte behövde ta ansvar för mig själv och slapp behöva göra allting så rätt..
Nu ska jag sluta klaga för jag är faktiskt glad idag!
 
Men nu ska jag vara lite social mot min kära vän.
Take care!
adjos

RSS 2.0