UPDATE

Tänkte bara informera er som läser min goda vännina Jennie's blogg om att "snoret" i hennes inlägg är jag. Jag vet att det kan vara lite svårt att förstå men Jennie är lite retard, tyvärr.. det är sant!


ja, ni ser ju?

hare!

HAPPY BIRTHDAY

HALLOO!
Im back. Jobbig jag e va? Skriver ibland massor och ibland inget alls. Men det är sån jag e! Min prutt har fyllt 20, igår faktikst. Grattis till honom.. en stor kille nu! Mamsen fyllde för några dagar sen och pappa för någon vecka sen. Louise och sander lillasyster Emma som vi var hos i morse och sjöng för fyller idag, GRATTIS! Joel fyller 20 i morgon så grattis till dig med pojken lilla!
Alla bara fyller år hela tiden. Själv har jag över 8 månader tills jag blir vuxen och får gå på bolager, surt! Men jag får ju iallafall vara liten ett tag till. Kan lixom få säga bajkorv offentligt utan att känna någon skuld. Skönt!
Idag ska vi på födelsedagsmiddag hos min mamma och hasse, för älsklingens skull! Kommer bli riktigt mysigt. Igår var vi på restaurang med hela babys släkt och familj, trevligt som attan! Imorgon blir det myspys. Jag och sander ska sova på Clarion hotell och äta god middag, bada bubbelpool, dricka champange och myyysa! Hur bra låter inte det? Blir ni avis nu? VISSTRE!

Jag var uppe halv 5 i går morse och gjorde fruktsallad och fixade med mjukpepparkaka och massa födelsedagsljus till plutten. Han blev så glad!
Idag har jag varit i centrum med Jennie och handlat behövliga saker. Köpte heat defence till håret och hårspray. Sedan köpte jag en försenad födelsedagspresent till mami som hon ska få ikväll och en svart bikini så jag kan vara snygg på hotellet i morgon, HAHA!
Nu ska jag läsa mina böcker jag köpte igår. Tre stycken underbara böcker, orkar inte kolla vad som hette. Kan visa en annan dag!

HEJPAA! Ha en bra helg!

födelsedagsfrukost på sängen klockan 5 igår morse! Fint va?

on my way to my bff

Hej igen!
Sitter och skriver CV. Svårt som fan och jobbigt. Men det är ju bra att ha!
Jag ska snart gå över till Jen för en uppesittarkväll hos henne i soffan. Länge sen. Vi har inte setts på hela veckan och behöver träffas. Jag är ledig i morgon så jag slipper oroa mig för att vara tröttis!



Jag tror att jag glömde visa er den nyårsklännig jag egentligen skulle ha! Jag blev döförälskad, fick lite återfall nu när jag hittade bilden också! Tyvärr blev den inte min. Den fanns inte i min storlek. Jag var tvungen att hålla upp den. Har inte hyllan till att bära upp vissa klänningar så denna bara åkte ner. Men visst är den fin?

speechless

Jag ligger i sängen och tittar på filmen som går på trean "flirting with forty". Jag säger bara Robert Buckley måste vara världens vackraste man. Jag är fan mållös. Jag har glömt hur snygg han var!



Nå, vad säger ni?

uggla

Godnatt!
Jag sitte uppe och ugglar framför datorn. Jag har redan lyckats slockna framför tvn efter att jag hade tvättat och handlat och ätit mat. Älsklingen kom in och skulle se District 9 men somnade han med. Men jag var nyvaken och pigg. Jag kunde inte somna om och tittade lite på Scrubs. Sedan hämtade jag dig! Datan är alltid ett säkert underhållningsredskap som aldrig sviker.
FETTODAGEN IDAG MINA DAMER OCH HERRAR! Ja eller var i går egentligen. Eftersom klockan är så mycket och dygnet har vandrat förbi. Eftersom jag och Sander inte är förtjusta i semlor gick vi till ICA och handlade mat och annat samt bunkrade upp med cheeeezbaalz, chips, massa olika sorbetglass, kakor, cola och godis. Vi har inte ätit något! Jo någon kaka och lite glass som jag åt. Inte så¨lyckat. Mer till senare.
Jobbade idag. Det är helt vansinnigt vad jobbigt det är att få upp kroppen på morgonen när man är ovan pga av flera dagars ledighet. Det var nästintill omöjjligt, jag snoozade seriöst fram till 09.55 (min buss går 10.11) då drog jag mig själv upp ur sängen, gick in till badrummet och borstade tänderna samt satte på en tvättmaskin. Sedan var det dags för att sätta på dig ett par leggings och en stor lång kofta, håret i en slarvig tofs, på med stora vinterjackan och uggsen. Gissa om jag såg sliten ut! På bussen var det som jag hade sandpapper som ögonlock, klarade inte av att blinka! Var bara att stoppa in musik i öronen och blunda. Njuta av de sista minuterna innan stressen sätter fart i vardagen.

Usch vad jag tråkar ut er. Jag har nyss målat naglarna och börjar få huvudvärk, säker pga av sömnbrist. Ska nog ta ett glas treo och sedan krypa ner i sängen, eller rättare sagt kriga ner mig i sängen. När man har varit borta i mer än en timma från sängen så har min envisa pojkvän tagit över hela sängen!


Exakt såhär ser jag ut precis just nu. Nagelacket kommer från Viva la diva och är metalliclila. Ganska snyggt faktikst. Annars har jag på mig ett par boxer från Björn Borg och överdelen består av en t-shirt från On Off. Jag bär inget smink och smutsigt hår i knut.

HAHA! Visst är jag var förbannt skön och vacker!
GODNATT ALLA VÄNNER!

JAG VAR BARA TVUNGEN!

Jennie och Felicia har mattävling. HAHAHA KAN INTE SLUTA GARVA! Observera att JENNIE är flodhästen! Det är sjukt likt hennes sjuka miner!

.



Är det inte dags för snön att försvinna snart?

Måndag

TJENARE!
Jag sitter vid datorn och äter baugetter med kyckling och curryröra och nya pucko "ljus". Apgott! Jag har städat, damsugit, skurat, tvättat, diskat och donat hela morgonen. Skulle egentligen träffa Björn vid 14 men han skulle fixa lite ärenden så han skulle slå mig en pling senare. Vi får se hur det blir. Jag hade i alla fall jätte mysigt igår på alla hjärtans dag. Maten på restaurangen var riktigt god och likaså vinet. Inte så ofta jag säger så ska ni veta. Är inte riktigt så matglad som jag skulle vilja vara. Jag avkyr att vara kräsen!
Efter en god och mysig middag gick vi och kyrde tre filmer, "Borta bäst, hemma värst", "Public enemies" och "District 9". Vi såg bara den första igår sen somnade snuffen. Jag låg vaken långt efter midnatt och titade på "amazing race" och "how i met your mother". JAG ÄLSKAR SERIEN. äckligt rolig!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv och se vad som händer. Känner egentligen inte för att göra ett skit idag utan bara slöa i sängen. VI får se.
Ha en fortsatt bra Måndag!

Valentine's Day

God kväll!
Idag är det kärlekens dag! Jag har under morgonen varit jävligt bakis och väldigt kärleksfull. Gick till ICA för att handla brunch till mig och älsklingen. Köpte grillad kyckling, bacon, nudlar, baugetter, baugettröra, tropicanajuice och mjuk pepparkaka. Jag serverade detta fint som en hotellfrulle och vi drack ur vinglas. Gullig jag är va?
Nu ska jag snart börja sminka och göra i ordning mig. Vi har bokat bord 19.30 på den nya restaurangen i centrum "mosaik". Ska bli trevligt. Fick precis reda på att sanders kompis Pontus och hans gulliga tjej Jullanbullan också ska käka där. Haha! Kanske ska be dem stå för notan så baby slipper.

Nu sitter vi vid varsin dator brevid varandra och nördar. Jag bloggar, lyssnar på musik och han spelar. Låter väl mysigt!
Jennie är hos sin mormor och äter kalops. haha var bara tvungen. Hon glömde bort att det var alla hjärtansdag när hon tackade ja till en mysig lunch hos mormor. Tycker jag är bajskul! Hoppas kalopsen smakade bra stumpan!

Igår började det med att jag sov till halv två på eftermiddagen. Sjukt skönt!!!!! Har man jobbat konstant så skulle man nästan kunna betala för att få lite ledighet. När jag dragit upp mig själv ur sängen var det dags för mig och älsklingen att göra oss i ordning och sedan hoppa in i bilen för att åka till Sollentuna. Vi åkte till O'learys restaurang och bar i Sollentuna Centrum för att fira Alexanders farfar. Vi åt och drack riktigt gott tills klockan blev 19 ungefär, då var det dags att åka hem igen.
Efter middagen var det lite party hos Jempan. Blev en hel del vin och sjukt mycket skratt. Precis så som det ska vara! För att återgå till idag så skulle vi egentligen åka in till Centralbadet och uttnyttja vårat presentkort med olika behandlingar vi fick av Sanders farmor i julklapp. Men det visade sig att man var tvungen att boka tid flera dagar i förväg så det var ju kört. Det skulle inte sitta fel med en massage och lite manikyr. Nästa helg så!

Nu hade jag tänkt börja fixa och dona lite eller så sitter jag kvar på min stumpi och nördar framför älskling nr.2 ett tag till, har inte bestämt mig än.


Från middagen på O'learys

Från middagen på O'learys

Lillsnuttan hade klippt page och var lika söt som vanligt!

Såhär såg jag ut. Det lilla ni ser! Visst har jag sjukt snygga handskar!

Hemma hos Jen!

Hemma hos jen!

Hemma hos Jen!

FÖRLÅT FÖR ATT HEMSKA BILDER (KVALITETEN)! Min digitalkamera har ju gått sönder, JA DEN NYA JAG FICK I JULKKLAPP! Colans fel. Ska lämna in den!

Happy Valentine's day allihoppa!

Godnatt

God kväll mitt herrskap!
Kom hem för undefär en timma sen. Såg ju på bio med mina bästisar. Den var bra faktiskt! Riktigt gullig film, tårarna rann på slutet. Jag är fjant jag vet! Jennie också såfall.
Ligger nu i min sköna säng brevid en sovandes pojkvän. Ska upp och jobba i morgon så ska strax nanna kudden. Är ganska trött och behöver min skönhetssömn mer än någonsin.
I mörn ska jag hem till mami efter jobbet och plocka ut något från katalogen som man får beställa från flyget. Dom åker ju till Thailand om någon vecka. Jag är så avis så jag kissar på mig!
Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för trevligt. Är ledig både på lördag och söndag och är därför överlycklig. SÅÅÅÅÅ SKÖNT!

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Ingen bild får ni heller. HAHA!

okejrå, nu va jag lite snäll. VARSEGOD, NJUT AV MIN SKÖNHET!

Godnatt!

förjävlabra

Tjeee!

Jag har fått lite skäll från mina närmaste (trognaste) läsare eftersom jag har varit äckligt dålig på att uppdatera i min blogg. Men det är bara för att jag var på besök hos en bi-odlare för några veckor sedan. När jag var där för att jag är intresserad av hur allt går till med honugstillverkningen osv. Det visade sig att jag var väldigt allergisk mot bin då jag har legat uppsvullen i sängen. Mina fingar var tjocka som falukorvar så har inte kunnat träffa tangenterna. Det låter hemskt! Tråkigt men nu har svullnaden gått ner och jag ska därför unna mig en trevligt kväll på stan med mina icke allergiska vänner, Felicia och Jennie. Vi ska äta lite gott på någon skräpmatshak och sedan gå och se någon romantisk kärlekskomedi så man får något att lee och drömma om senare. Trevligt!

För er som inte hajar min ironi i detta inlägg ber jag vänligen gå och lägga sig tidigt och tänka över deras problem medans ni andra välkomnar mig tillbaka!

Det känns bra!

RSS 2.0