stackars denise

hejsan allihoppa
Jag kom nyss hem från sjukhuset med min blåa näsa. I morgon blir det till att åka in till KSS och gå till någon speciallist, får hoppas på att den inte är bruten eller liknande.
Nu ska jag snart iväg och träffa min kära vän Mr. N. Idag missade jag min första skolfotografering genom alla skolår. Känns konstigt men jag tänker inte fotas med blå näsa, haha
Ne nu ska jag kila, ha det så bra
btw, är lite nervös nu. det är bara 2 veckor kvar nu.

adjöken!

Beslutsångest


Förstår ni att jag inte kan bestämma mig? haha. Helt underbara båda två!
Det är svårt dethär!

SNYGGASTE KLOCKAN


Denna fina klocka önskar jag mig av min kära mor, jag är helt förälskad i den!
Fast jag har lite beslutsångest för jag har hittat en brunguldig också, kan lägga upp en bild på den med.

önskedator


Denna fina dator önskar jag mig i artonårspresent av min kära far!
Fin va?

Amanda Brusewitz



Min vackra lillasyster!

lördagsblogg

Hejhej!
Nu sitter jag i pappas och agnetas sovrum och vaknade för någon timma sen. Gårdagen var helt okej faktiskt, jag träffade Louise och min kära syster i stenstorp sem ledde till tågfärd till hemstaden Falköping. Efter att vi anlänt gick vi hem till min pappa och åt och började duscha och fixa oss inför kvällen. Vi gick ut vid 21.30 och mötte upp Joel och sen bar det av till Fredrik och vidare till emma. Som nästan alla trevliga fredag samt lördagskvällar slutar ofta kvällarna med ett långvarigt besök på valentino.
Idag ska jag jobba vad 18.00 som jag kanske inte riktigt längtar till med det är pengar i alla fall.
Nu ska jag fortsätta tjata på pappa om skor.
Adjöken!

fashionfashion



Kläder måste inkiasseras känner jag, dessa outfits är helt underbara!
jaja, nu ska jag ta en mig en muslibar och dricka ett glas vatten.
adjöken!

skolaskolaskola

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har företagsekonomi B, skit tråkigt. Försöker bokföra i datorn med moms som varken går bra eller är roligt. Inatt sov jag hemma hos pappa och dem uppe på berget, kändes både skönt och ovanligt. Jag och boys tittade på film hemma hos mig igår som inte var så värst bra, dessutom skit läskig. Det är alltså förklaringen till varför jag inte sov själv i lägenheten.
Idag ska vi till tingsrätten med skolan och titta på två fall, "vårdslöshet i trafik" och "grov misshandel". Ska bli spännande faktiskt. Sedan efter skolan har jag min kära volleybollträning, vilket jag egenligen inte orkar men det brukar alltid bli av i vilket fall.
Jag har börjar söka jobb också, ska ju eventuellt hoppa av till jul så måste ju försöka hitta ett jobb tills dess. Har ringt på några servitris jobb samt skickat in en ansökan till Ica affärer, hoppas på svar nu.

Nu sitter jag och har lite ångest dessutom, har ju färgat mitt blonda hår mörkt. Satt och tittade på gamla bilder igår på Agnetas laptop och hittade en massa gamla bilder på mitt långa blonda hår. haha, det är inte ovanligt.. det är lika bra för mig att hålla tyst om det också annars får jag bara hör -"Denise, vad var det jag sa!".
Nu ska jag försöka fortsätta med min bokföring.
Adjöken!

btw, jag åker till sthlm den 24 oktober och dessutom fyller jag år om tre veckor!

RSS 2.0