lättat och glad

God kväll mina damer och herrar, pojkar och flickor!
Idag har det varit en helt fantastiskt vacker dag. Otroligt varmt, soligt och fåglarna kvittrar i högsta hugg ute på brevik där jag vaknade upp i morse runt 11 tiden. Hela dagen har varit helt grumt skön.
Igår likaså. Jag spenderade hela dagen tillsammans med Linnea, Sander och Joel inne i stan där vi shoppade, åt mat, åt glass, strosade och shoppade mera!
Efter detta åkte jag, Joel och Sander till Brevik, sanders stuga och tittade på film och sov. I söndags blev det movienight hos Sander då med. Denna gången även med Joel och Sander på brevik. Det är så jävla fint där ute!
Idag har jag solat ute på brevik innan vi begav oss in till "city" igen och jag åkte hit till mamma för att plugga klart dem där kurserna som förövrigt är klara nu. Känns helt fantastiskt skönt!
Jag ska in och träna kassa i morgon på jobbet. Är lite nervös hur det kommer att gå nu första gången. Nog för att jag har jobbat med kassa förut. Men då var det när jag var servitris och jag skötte allting själv. Nu är det någon som jag stå med mig i två dagars tid och bevaka mig. Usch, jag hoppas verkligen att det ska gå bra!
Nu ska jag snart hoppa in i en dusch, föna håret och klä på mig.
Efter det ska jag bege mig hemmåt och hämta upp alla grejer jag behöver inför jobbet i morgon och sedan ska jag hem till Andreas, titta film och sova.

Förresten när jag var i stan igår så inhandlade jag ett par grejer. Kolla nedan om ni är intresserade.

Äntligen hittade jag glajjerna jag letat efter. Dessvärre var jag inne på H&M och köpte ett par
halvsnygga ca 20 min innan jag hittade dessa på Gina T.
Klantig som jag var hade jag redan hunnit kasta iväg både kvitto och påse.

nödglajjerna här ovan då.

nytt linne från Gina T, 129:-

en tröja från Gina T, 149:-

Ring från H&M

nu blir det duschen för mig!
Hörs senare.


PROMENIX




Hej!
Hoppas ni har haft en underbar Söndags förmiddag/eftermiddag. Skönt att det fortfarande är sol ute. Jag har tvättat och tittat på tv och nötat vid Facebook hela dagen.
Nu är det dags att ta en promenad hem till mamsen. Senare ikväll ska jag hem till Andreas och titta på film.
Vi hörs sen

sunny sunday

Mörnmörn!
Jag vaknade för några timmar sedan. Jag har bara legat i sängen, degat och tittat på tv. Min frulle bestod av godis. Fan va gott det är att äta det på morgonen!
Gårdagen var riktigt trevlig. Jag åkte till Martin som bor i Trollbäcken. Där var även Robin, Seggan, Pelle och någon till. Sedan kom det två tjejer som stannade ettt tag men sedan gick nästan direkt.
Vi pratade, lyssnade på musik, drack och hade allmänt trevligt. Det var kul att få träffa dom igen. Jag har inte träffat dem "ordentligt" på väldigt många år.
Vid ett tiden skulle dom vidare på fest men jag kände att det räckte så jag åkte hem.

Nu ska jag "plugga" lite. Jag är tvingen att göra klart alla kruserna. Jag gjorde två stycken igår. Blev godkänd på båda så det är ju skönt!
Nu har jag tre kvar och varje kurs tar lite över en timma. Fyfan. Men det måste göras.
'
Här kommer bilder


en kameraskygg seggan

en oförberedd robin

en oseriös martin

Nu blir det lite tv till, lunch, plugg och sen träffa Andreas.
Puss

Im back

God eftermiddag!
Nu är jag hemma och jag har fixat med tvätten, Sitter vid datorn och kollar runt lite och lägger upp de få bilderna som togs med min trasiga digitalkamera igår. Jag väntar på att nästa maskin ska bli klar så jag kan sätta på en ny. Jag har sjukt mycket smutstvätt! Det är helt insane, tro mig!
Jag funderar på att boka tvättstugan samtidigt så jag får allting tvättat. Jag får fixa med det i morgon i såfall för idag känns det som jag redan har gjort min insatts med tanke på omständigheterna.
Gårkvällen var riktigt rolig måste jag säga. Det väntade även överraskningar. Som att Andreas och Alexander helt plötsligt dök upp från ingenstans. Lite senare dök även Crippa upp. Mycket trevligt.
Tack Stoffe för en riktigt bra kväll!

Vädret är regnit, tyvärr. Annars skulle jag gått ut på en långprommenad och handlat mig en Pucko. Är jätte sugen på Pucko. Men istället får det bli ett glad O'boy och häcka framför datorn.
Vad som händer ikväll är ännu oklart vad som väntar. Jag är inte speciellt sugen på att festa eftersom jag har festat två dagar irad. Iofs avstog jag från alkoholen i förrgår när jag var på skivan men endå. Det blev ju trotts allt tillräckligt igår kväll. Men som sagt. Man vet aldrig vad som väntar.
Nu ska jag hämta ett glas o'boy. Vi hörs senare.

här kommer bilderna.






Thats all folks!
see you later.

I <3 TOPSHOP

Godmorgon kära läsare!
Jag kan meddela att idag är inte Denise i topskick. Hade det grymt igårkväll i alla fall. Vilket man kan känna av idag.
Tänkte bara lägga upp lite grejer som jag fastande för när jag kikade lite på Topshops hemsida där jag satt och gottade mig och tittade ut lite saker jag ska lägga beslag på såfort första lönen rullar in på kontot.

Jag skriver mer om igår senare och lägger även upp bilderna.


Visst är dom äckligt snygga?

Dessa är i från Eurosko, så att ni inte tror att jag luras.

Dessa par skulle jag verkligen behöva. I need ett par basic black shoes.  (Även dessa är i från Eurosko)

Hittade sjukt snygga Solglajjer



Självklart måste jag avsluta med denna grymt snygga väska. Färgen är riktigt cool. Passar skit på till ljusa jeans och ett par high heels.

Nu ska jag försöka kurera mig och bli av med baksmällan. Vi hörs senare.



WISH THE PRINCESS GOOD LUCK


såhär blev håret




Nu people är håret klart och sista bättringarna på sminket och kläderna fixar jag hos Josef. Nu måste jag packa mina saker och bege mig till Centrum.
Hoppas ni får en grym kväll folk! Jag ska i alla fall försöka ha riktigt kul!
Önska mig lycka till.
puss


TAGGNING

Hej på er.
Nu har jag hunnit med mycket ska jag säga er. Jag har tvättat, städat, fixat med disken, gått och handlat mat och damsugit. Är jag inte duktig?
Dessvärre måste jag lite smått börja stressa lite. Jag ska möta seggan kl.19 i centrum och sen ska jag till Josef och sedan drar vi till festen.
Jag sitter just nu i mjukiskläder och osmnikad. Jag har en del att göra inför kvällens utklädnad. Om jag inte har talat om det så gör jag det nu. Jag ska vara prinsessa! Så påhittigt va? haha.
Jag tyckte det var lätt och så blir det ju faktiskt väldigt gulligt dessutom. Jag ska ha en prinsessklänning som passar en 4-5 åring, en liten krona och en liten spira.

Nu gott folk måste jag tyvärr skynda mig som sjutton. Jag ska försöka att komma ihåg och ta lite kort under kvällen så ni får uppdatering i morgon.
Ha en underbar Fredagskväll!


här är en grymt dålig bild på klänningen jag ska bära ikväll!

mina accesoarer.

nu måste jag kila. Puss

FREDAGSEFTERMIDDAG

Hejsan!
Nu sitter jag och väntar på att Hasse (mammams sambo, min lossas pappa) som förövrigt ringde nyss och sa att jag skulle gå ut nu. Han ska skjutsa hem mig.
Jag skriver mer när jag kommer hem.
IKVÄLL SMÄLLER DET AV MED MASKERAD, ÄR ÄCKLIGT TAGGAD!!!!!

kort och simpelt

Goddag!
Jag kom nyss ut ur ducshen! Jag har varit vaken sedan tidigt på morgonkvisten för ovanligehetens skull. Jag har hunnit med både det ena och det andra idag.
Just nu är jag med min gode vän TranAS. Jag ska snart börja fixa mig för en utekväll på stan. Vi ska nämnligen på studentskiva för tre klasser tillsammans. Det ska bli riktigt kul.
I morgon är det hemmafest hos en killkompis till mig. Så nu blir det två festdagar på raken. Vad säger vi om det? NICE!

Nu ska jag sluta. Har en tranas häckandes brevid mig som tjatar på att få använda datorn och skriva skolarbete. Vilken taggning, right?
Tyvärr fungerade det inte att införa bilderna på denna dator så det tar jag när jag kommer hem ikväll eller i morgon.
Ha det så bra.

puss

SAKNAD KÄNNS

Älskade vänner. Åh mina älskade vänner.
Ni ska veta att jag saknar er enormt mycket! Ni får inte tro att jag är glad över att jag lämnade er. Jag är glad över att slippa Falköping, INTE ER!

Älskade Louise, Älskade Sanne. Ni betyder enormt mycket. Helt klart!


JAG ÄLSKAR ER!

KVÄLLSMYS

God kväll!
Nu sitter jag hemma. Jag har även besök av min trofaste vän Sander! Vi har nyss tittat på Färjan 2 och Ballar av stål. Mycket mysigt. Sedan har jag även hunnit med att hänga min tvätt. Duktigt va?
Nu ska jag snart ut och ta mig kvällens första. Sedan blir det att hoppa in i en dusch och sedan krypa ner i sängen.
 
I morgon har jag inga planer på att göra något speciellt. Jag tänkte slå en signal till min käre vän Jennie och fråga om hon har lust att följa med ut och prommera lite med mig. Sedan är lite ärenden som måste urföras, även kurserna inför jobbet måste göras eftersom jag har varit olydig och inte fullföljt min plan inför denna kväll då det egentligen var planerat att jag skulle utföra detta.
 Nu ska jag kila ut.
Ha det så bra så hörs i vi  i morgon.

slöar i sängen och tittar på scrubs

min fina dator och kalender. Nödvändigheterna!

GODNATT!

REGN

Hejsan alla glada!
Idag är det måndag och regnit. Jag måste säga att det behövdes lite regn. Med tanke på alla pollenallergiker så är jag bara glad att det´regnar idag. Jag som inte är allergisk började ju känna av pollen tillocmed och då förstår jag verkligen att det är riktigt illa för dem som är allergiska.
Nåväl. Nu ska jag snart dra på mig ett par jeans och någon vanlig skön tröja och sedan hoppa upp på cykeln och bege mig mot mamsen. Ska lämna hennes cykel och även överlämna lite kläder till min lillasyster.
Det är alla planer jag har för dagen faktiskt.

Ikväll ska jag "plugga". Jag har fem stycken internetkurser jag måste göra innan Onsdag. Usch, lite jobbigt, men det kan nog bli ganska intressant tror jag.
Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna.
Hörs senare.

Ha en underbar dag i regnet!

Söndagspicknick

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos mamma. Brevid mig sitter lillasyster Elin. Vi har varit ute och picknickat lite nu på eftermiddagen. På picknicken har vi även fotat lite. Jag stylade och fotoade dem små trollen. Elin och Alicia.
Tidigare idag har jag umgåts med Sander och Joel som var här hemma och fikade lite när släkten kom för att fira lillebror Jimi som fyllde 6 år igår. Riktigt mysigt.

Jag ska nog snart möta upp Joel och Sander och Stoffe. Nåväl. Jag skriver senare när jag kommer hem.
Här kommer bilderna från dagen.


Lillasyster Elin

Lillasyster Elin

Elin och Alicia

Elin och Alicia

Elin och Alicia

Bästa vänner sedan dagis.

Avslutar det hela med en grymt söt bild. Här är även en lite mer närbild på Alicia.
Vad tycker ni. Ska jag satsa på en karriär som Stylist/fotograf?

Nu: DUCHEN OCH MATEN!

hörs senare.

FUCK, JÄVLA FUCK

Atja
Jag är stressad, trött och på grymt jävla dåligt humör och det suger! Jag hatar att vara på ett dåligt humör men jag kan fan inte hjälpa det.
Jag åt nyss och jag sitter osminkad i ett par fula jeans och en sliten t.shirt och klockan är halv 9 en lördagskväll. Jag vet inte vad jag ska hitta på eller någonting. FAN!

Förlåt att jag använder ett så sjukt ovårdat språk men ibland måste man ju. eller hur?
Nu ska jag tatag i detta.
hörs sen eller i morgon.

Lördagskväll

Goddag!
Gårkvällen var riktigt rolig. Jag kan inte påpeka att det var super kul men jag träffade en massa gamla vänner och bekanta på festen vi gick till senare på kvällen. Det är riktigt roligt att träffa folk man inte har sett på evigheter faktiskt!
Vi började hemma hos Josef först där jag, emma, stoffe och Josef var. Senare kom Adhaam och vi drog vidare till öringe för att festa.
Kvällen var trevlig måste jag säga!

Idag är det Lördag och jag har ingen aning om vad som väntar ikväll. Förhoppningsvis väntar någonting roligt. Lillebror fyller 6 år idag och jag har hjälpt till här hemma hos mamma och damsugit nu innan gäster kommer.
Det blir grillning på hög nivå ikväll här hemma. Det ska bli ruggigt gott!

Nu måste jag kila. Det är ju trots allt soligt och varmt ute. Jag har sovit bort nästan hela dagen och tittat på film därefter så nu måste jag uttnyttja det fina vädret lite.
Vi hörs senare ikväll.
Puss



såhär skulle min head egentligen se ut. vilken tycker ni är finast? Den jag har nu eller den ovan?


förkrök

Hellu!
Sitter hemma hos min mor med Emsan. Vi har varit hos henne hela förmiddagen/eftermiddagen. Vi kom nyss hit. Jag har käkat och nu sitter vi med ett glas vin och ska snart röra oss till Josef.
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.
Vi hörs i morgon. Puss

LYX


Den skulle ju absolut inte sitta fel! Lyxig, snygg och tjejig!

Nu har jag bara legat och slöat framför tvn. Jag kan inte påstå att jag har tittat på något speciellt. Mest zappat runt bland olika kanaler och tittat lite på scrubs, gilmoregirls, americas funniest homevideos m.m. Sen får vi inte glömma barnkanalen unde reklampauserna. haha.

Nu måste jag packa ihop alla mina saker jag ska ha med mig. Sander kommer och hämtar mig snart så ska vi hem till honom och varför jag måste ha med mig en massa saker är för att jag ska direkt till Emma i mogon när jag har vaknat. Vi ska festa i morgon. Ska bli riktigt kul. Det var hundra år sedan känns det som.

hejdå, vi höres i morgon.
pusss

PUSS

Mörnmörn!
Egentligen är det ju verkligen inte morgon. Men för mig känns det som det eftersom jag inte har gjort någonting sen kl.13 då jag vaknade. Jo jag träffade Jennie en snabbis men inget mer med det.
Sandet gick och pluggade vid 13 tiden och lämnade mig ensam. Nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på. Men jag tror att jag ska lägga mig i sängen och kika lite på tv. Det var ett tag sen man låg helt ensam och tittade på tv.

Som ni ser har jag gjort om min blogg. Jag tyckte själv att den blev ganska så cool. Vilket var syftet med det hela. Cool men fortfarande hyffsat stilren, vilket jag älskar! Vad tycker ni?
Jag skuille vilja ha en sån ipod på min blogg men jag vet inte hur man gör. Är det någon som vet får ni jätte gärna tipsa om hur man gör.
Nu ska jag slänga mig i sängen och slöa hela dagen lång. Så skönt!

Vi hörs senare!
Aiods

YEEES

Tjabba!
Det var väldigt länge sedan man använde den hälsningsfrasen. haha
Idag har jag varit på ICA ringen på söder och skriver på en massa papper för anställningen, fått arbetskläder, skåp och en guidetur osv. Känns grymt skönt att ha ett jobb nu!
Efter det åkte jag till Alby där Tyresö Gymnasiums Kavel ägde rum. Det är tävling i fysiska grenar klasserna imellan. Det var riktigt kul faktikst. Sander's klass van, fotbollsklassen 3an. Grattis förövrigt!
När vi hade varit i alby ett tag så rignde jag Sannebanan som tro det eller ej befann sig i Stockholm. Hon var här med klassen. Skit kul att få träffa min egna banan igen.
Väl hemma i Tyresö igen åkte vi till centrum och tog en fika och sedan hämtade vi Susanne (sanders mor) på bromma flygplats.
Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Sander ska komma (ovanligt?) haha.
Vi skulle egentligen dra ner ett helt gäng till alby och grilla, kröka och bara ha allmänt trevligt. Men så blev icke fallet då mina alkolister till kompisar inte fick tag i alkohol i rättan tid eftersom dem kom detta med alkohol efter att systemet hade stängt, tyckte att det var onödigt att åka dit utan ngt alkoholhaltigt att dricka.
Så intressant var det förövrigt. Usch! Jag borde skämmas. Jag har varit så tråkig i bloggen sista tiden. Jag lovar att jag ska bättra mig.
Snart är det sommar vilket innebär att man kommer hitta på saker och framförallt SHOPPING!

en inte allt för rolig bilresa till bromma flygplats

Sander och Joel i bilen

jag älskar mina skor

jag är alltid glad när jag väntar. Fint hårband va? (snodde lillsyrrans)
Nu ska jag ta och ringa starrn och fråga vart han håller hus. hörs ikväll.
nu kom han, så måste kila
adioooooso

tisdag

Hej Folket!
Jag kom nyss hit till min mamma. Jag har varit inne i stan med Sander, Joel och Linnea. Vi har kollat runt lite i affärer och tagit det lungt. Jag lämnade tillbaka min mascara. Tur att jag fick!
Nu sitter jag och kollar igenom lite mejl och ska strax ner till mamma och prata lite. Senare kommer nog Sander och hämtar mig så åker vi hem till mig.
Skriver senare när jag kommer hem.
adiooso

Tröttis


Var bara tvungen att visa hur gullig Sander är när han sovet. ALLTID en kudde över huvudet!

DIORSHOW MASCARA SÄLJES

Tänkte bara höra med er om det är någon som är intresserad av att köpa en helt nu Diorshow mascara.
Jag köpte den för två veckor sen, men mamma hade ju precis varit i spaninen och köpt med sig tre helt nya mascarer till mig. Den är helt oanvänd och förpackningen är inte ens öppnad.
Den är köpt på NK här i Stockholm och kostade 275 kr. Ni får den för 200 kr. Ni får givetvis med kvitto.

Snälla, hjälp mig! Jag måste bli av med den!


Såhär ser mascaran ut, för er som inte vet. Den är grym, ger långa, fördelade och tjocka ögonfransar på ett kick!

Inspiration från förr



Jag blev jätte sugen på att testa mammas andra plagg som var lite alternativ inför gårdagens outfit till skivan med temat "back in the days".
Här ovan ser ni en magtröja/blus med volanger i armarna och knut i fram från märket Impuls. Tycker den är grymt läcker, eller?


ovan ser ni én chockrosa magtop, även den är från mammas förflutna garderob.
JAG BARA ÄLSKAR GAMALT MODE!


lite gammalt, lite nytt

Hejhopp!
Sitter hemma i mitt rum. Sander är här.. men han ligger och halvsover i min säng, som vanligt!
Jag var inne på Sanneälsklings blogg och hämtade lite gamla bilder från veckan jag var i Faklköping. Jag tänkte lägga upp några här på bloggen. Sen funderar jag på en ny design, men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Jag är öppen för förslag om ni har någon idé. Det är bara att kommentera.

I alla fall. Gårdagen var lyckad. Om man räknar bort mina fötter som bokstavligt talat BRANN igår på hemvägen. Det var fullkomligt omöjligt att ta ett steg och se normal ut. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag är inte van att vara ute en hel kväll runt staplandes på ett par 10 cm kilklackar. Men så var det och jag får skylla mig själv, right?
Idag har jag träffat Jennie en snabbis och sen bara umgått med Sander, vi har läst gamla dagböcker från mina tidiga tonårsår och skrattat. Gud vad man var överdriven som tidig tonåring. Det är inte klokt!

Jag har nyss ätit. Jag lagade korv och makaroner till mig och pompisen. Jätte mumsigt! Helt utsvulten var jag!
Nu ska jag sluta berätta en massa ointressanta saker för er.
Här kommer lite bilder i alla fall.

vi är otroligt seriösa.
från vänster: Joel, Jag med mask, Sanne med mask.


vattenpipakväll hos mig (gamla lägenheten) med Joel, Sanne och Hannes

husaren med mina älsklingar.
Hampus, Filip, Sanne och Jag

Bilder från skivan igår:

nykterist, jagvisst!



gang

dacefloor

Frida, Alexandra och Jag

Nu ska jag kila, hörs sen!
Puss

Dags för skiva

TJAA!
Jag är grymt glad nu, ganska stressad också. Jag har fixat och pysslat med mitt rum hela dagen och det börjar faktiskt likna någonting. Jaja nu hinner jag inte skriva mer om det. Jag får berätta mer i morgon.
Nu ska jag strax iväg till Alexandras, Fridas och Fias samt några mer som jag känner, alltså jag ska in till deras studentskiva i stan. Blue moon bar tror jag att det skulle ligga. Det är "back in the days" tema och jag har världens jävla partyblåsa från 70-80 talet. Mammas antika faktiskt.
Hä'r kommer en snabb bild så ni ser hur jag ser ut.



nu måste jag ringa jenniepennie och sen rusa.

pusss

lördagskväll

Tjaba!'
Är äntligen hemma i Tyresö igen. Har varit i Falköping i några dagar nu och röjt och packat undan lägenheten. Nu är det klart. Vi körde upp alla mina grejer idag så det käns jäkligt skönt. Ville bara ge ett stort tack till min kära pappa som har hjälpt till och burit in alla saker och suttit och kört upp alla mina saker. Ett tack även till min mor som också hjälpte till idag när vi lastade in alla saker in till mitt nya rum i krusboda.
Okejrå kanske ett litet tack till mina vänner Sander och Joel som också hjälpte till lite och bärde upp lådor upp till förådet.
Nu sitter jag i allafall hemma hos Joel med Joel och Sander. Vi bara sitter här och chillar. Alla tre är sega som as och är inte sugen på att hitta på någonting. '
Nu ska jag vara lite social. Vi hörs i morgon eller senare. '
pusssss


Älskade Sanne

Godkväll gott folk!
Jag sitter nu hemma hos min efterlängtade Sanne, som jag har saknat henne!
Jag kom till Falköping igår och jag spenderade kvällen tillsammans med Sanne, Hannes och Joel. Vi rökte vattenpipa, tittade på tv och pratade. Vi hade jätte mysigt.
Idag har jag varit i skolan och lämnat tillbaka böcker och skrivit på papper. Sedan har jag packat ihop nästan allt i lägenheten förutom alla kökssaker som jag ska göra ikväll och i morgon.
Vi kom nyss ifrån donken där vi käkade som gamar. Efter det gick vi och mötte galna Morran som man inte sett på hundra år kändes det som. Trevligt att få ett farväl av honom också.
Jag åker hem till Stockholm tillsammans med min far som ska köra upp alla mina saker på fredag. Så skönt, saknar redan Tyresö och vännerna.
Självklart ska det bli ledsamt att säga hejdå till alla här men fortfarande så skönt att slippa denna håla! Jag har nog inte insett än att jag faktiskt har flyttat. Men det kommer väl med tiden.

världens bästa sanne och jag
nu ska jag hem och fixa. Vi hörs i morgon, annars på fredag.

puss


Stockholm C - Falköping C

Tja!
tänkte berätta att jag åker till Falköping i morgon. Jag måste fixa med lägenheten, packa ihop alla saker och så. Måste även till skolan, skriva ut  mig, lämna och hämta bäcker.
Sen hade jag också tänkt att ta farväl till mina vänner.

Nu ska jag städa lite och sen packa.
puss

fjärde maj

Hej gott folk!
Tro det eller ej, jag vaknade för inte så länge sen. Jag har inte sovit alls bra på flera dagar så jag behövde det nog verkligen.
Igår var jag och Sander hemma hos hans mormor och morfar hela dagen/kvällen/natten. VI bara åt, pratade och tittade på film efter film. Vid 2 tiden igår natt bestämde vi oss för att åka hem. Jag somnade vid 3 tiden. Inte så bra.
I lördags var vi också hemma hos hans morsföräldrar med några andra, vi satt och tittade på matchen, krökade lite och sedan blev det film. Jätte mysigt.

Nu ska jag strax in till stan. Har egentligen lite bråttom. Ska hem till Emilie.

jag hör av mig senare,
pusss

DETEFREDAGIDAAAG

TJA!
Kom nyss hem. Har som vanligt haft en fullspäckad dag. Är egentligen helt slut. Jag har inte sovit så mycket som jag skulle behövt göra.
Gårkvällen var väldigt lyckad! Allting började med middag hos Feli. Jag, Jen, Feli, Miranda och Linda. Grillade gjorde dem också (jag åt ceasarsallad, baugette och tzatziki). Jag vet inte riktigt men jag har aldrig varit en köttgormeare direkt så jag skippade köttet helt.
Efter ett tag började vi häva alkohol så man så fint kan uttrycka det. haha! Dennis (Jennies pojke) kom vid halv 23 ungefär och vi begav oss till älvsjö där det tydligen skulle vara fest. Självklart visade det sig att detta inte stämde så vi åkte vidare till Årsta istället där vi tillbringade resten av natten. Hemgång vid halv fyra ungefär med stop på donken. SÅ GOTT!
Nu på morgonen har jag fikat i centrum med Elin och Alicia och sedan strosat runt i centrum och inhandlat lite smått behövliga saker.
Sedan kom STEKARN och hämtade mig och vi begav oss till Alby där alla andra pojkar redan befann sig. Jag solade och pojkarna spelade fotboll. Sedan fick dem för sig att bada. Sjukt, jag vet! Fast Sander var lite som jag. Inte på'T! (så att säga).
Haha jag är på riktigt glatt fast lite konstigt humör idag känner jag. Får nog hoppa in i en dusch och sedan ta en snabb powernap eller något.
Ikväll har jag lite olika alternativ. Antingen ska jag på en middag i Huddinge som jag är bjuden på. Eller fest i Nacka med Feli, stanna hemma eller kanske krök med gamla vänner från tidiga tonårsperioden ni vet.
 
här kommer lite bilder folk

middagen


jag och jennie

miranda har nog inte lärt sig gott bordsskick än

glad var jag

mumsaa

elinpelin på fiket

jag införskaffade mig en svart bh från h&m, make-up wipes från h&m, en hårspray från Björn Axén samt en foundation från Maxfactor, som verkligen kan rekomendera för er som vill ha ett heltäckande och jämt resultat. Den är suverän. Jag har använt samma i åratal. Enda sedan den kom ut på marknaden.

Nu ska jag kila in i duschen.
hörs sen gott folk!

RSS 2.0