snabbisss

hej!
jag ska jobba strax, min buss går om tjugo minuter och jag sitter i sängen osminkad, i ett par trosor och inlindad i mitt duntäcke! Med andra ord så har jag ganska bråttom!

vettifan vad jag hinner med mer än så men vi hörs, pusss

IM A BIATCH!



Idag skiner solen så inihelevete! Vilken tur att man ska sitta inne på jobbet till halv nio ikväll då! Efter det ska jag väl hem och mysa med bebis. Vi är hemma nu. Mamma och dem kom hem från Thailand i förrgår. Fick massa fina prylar. Ska hoppa in i duschen nu och gråta lite. Är trött på mitt jobb, alla mina vänner flyttar bort från Tyresö till egna lägenheter och jag vill inte bli gamal.

HEJPA!

feeeeeling good as hell

IKVÄLL KÖR VI!
Jag och tjejerna ska ut och glömma allt som heter jobb, vardag och bantning!


HA EN GRYM LILLLÖRDAG FOLK!

FREEEEEEEEEDOM!

HEEEJ!
Fredag idag. Hur härligt? Jag har varit sjuk men är på bättringsvägen, ska jobba i morgon tror jag. Känner mig ganska så bra. Mamma och familjen åkte till Thailand kl.11 i morse, var här och sa hejdå till dom. Är från och med idag och två veckor framåt helt ensam i deras 4a. Ska bli riktigt skönt. Sander åker i morgon med sina grabs till Åre och är bort en vecka. Kommer alltså vara helt lonley i en vecka. Får bli en riktig jobb och vänner vecka.
Idag har jag storstädat hela huset och fixat så det är så rent som möjligt, sedan kom Sandra över och vi har käkat frulle och städat tillsammans (fick lite hjälp). Efter det gick vi över till henne, hon bor ju precis mitt över gården och Joel ovanför henne. Riktig kompisgård! haha. Jag har sprungit runt med hennes systemkamera och fotat hennes söta katt som tydligen är riktigt förälskad i mig! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktikst. Ska nog ta det lungt och försöka bli helt frisk. Blir ju helt anfådd och yr så fort jag rör mig.

Tänkte visa lite av de fina bilderna jag tog på Roxy:
(roxy älskar att leka med damsugaren)












HÖRS!

RSS 2.0