freeeedaaag

Hej!
Nu sitter jag på webbdesign i skolan och skissar på min hemsida. Gårdagen var slapp med läsande, sovande och mys. Idag går jag i skolan fram till 13.25 och sedan kommer bebis och hämtar mig så han onekligen kunde säga imot mina "puppyeyes", haha. Vi ska alltså vidare till Skövde, jag ska lämna tillbaka mina jeans och ska hjälpa honom att välja ut en parfym. Senare mot kvällen ska vi förkröka och till Valtorp där Andreas har en 20års fest. Ska bli kul. Men nu ska jag på möte så jag måste kila.
Puss
var bara tvungen, tittade på¨the hills igår. Jag blir galeeen!! Lauren är så sjukt snygg!


adjö!

RETSAMT

Hej allesammans!
Nu sitter jag i skolan igen (ovanligt) oxh har slutat för dagen eftersom min Webbdesign blöev inställd. Det har nu gått en hel del tid sedan jag skrev någonting alls i bloggen, vilket jag tycker är tråkigt men det är ju faktiskt så att det inte är så himla roligt att sitta i skolan och skriva hela tiden eftersom man så lätt blir störd. Men nu sitter jag ensam i ett datarum med Emma i min klass. Hon jobbar flitit på med svenskan och jag sitter och endast nördar, men vad gör man inte när man har tillgång till en dator! haha
Nu ska jag snart pallra mig hemmåt och läsa min bok, "kärlek @ första träffen" skriven av Jane Moore. Jag har längtat efter hela dagen, jag har bara slutet kvar. Jag läste klart nästan hela boken igår kväll men jag slocknade så tidigt, runt 22 någonting så jag hann aldrig läsa klart slutet. Sen ska jag väl börja på min andra bok "Åse" skrivern av Denise Rudberg som jag också har sett väldigt mycket fram imot att få börja läsa. Jag har följt alla Denise Rudbergs böcker och avgudar vartenda litet ord hon skriver. Sen börjar "One Tree Hill" kl.16.05 som jag inte får missa heller!

Förra veckan åkte jag på jordens förkyldning som bidrog med att min hals krånglade rejält så jag var så hes att folk ibland inte ens uppfattade vad jag sa, framförallt inte under helgens nattliga äventyr. I alla fall, jag blev allt sämre under veckan och jag hostade och hade feber på nätterna. Vilket var hemskt! När jag sedan denna veckan dragit mig själv i nackskinnet för att gå till skolan och var bara borta i tisdags har det nu börjat bli bättre. Det enda som faktiskt var ruggigt tråkigt var att jag hade provsjungning igår för solister till konserten i Falköpings Stadshus i mars och ni kan ju gissa hur bra det gick framför en duktig jury som bestog av 4-5 stycken (kommer inte riktigt ihåg pga av min nervositet) musiklärare från olika skolan samt min egen, så ska jag stå där och sjunga föll full, HES hals. Nej det gick rent sagt åt pipan, det lät som jag var en sån där som tror att jag sjunger så otroligt bra men som i andras öron låter helt förskräckligt falskt, tondöv tror jag att det heter.
Jag blev faktiskt besviken när jag sedan efter skolan skulle följa med Sandra i min klass till en Ungdomskör i Mössebergskyrkan, som föll mig helt i smaken. Ibörjan lät jag väl som jag gjort redan innan på dagen men efter några låtar var det som att någon bara bestämde sig för att; -"Nu! Nu ska Denise heshet gå bort" och att det bara var någon som tryckte på en knapp. På några sekunder så var allt som har med heshet att göra helt som bortblåst! Jag blev otroligt förvånad och dessutom väldigt glad att kunna få sjunga utan att skämmas igen.
Men som sagt kan jag inte påpeka att jag tyckte att den där knappen borde ha tryckts på innan 09.50 samma dag. Alltså innan provsjungningen. Jag ville så gärna ha en solistroll!

Men nu ska jag sluta skriva, börjar få kramp.
Måste bara skriva, håret på tjejen nedanför är så sjukt snyggt!

dessutom gör hon reklam för mitt favorit skomärke, Vagabond! (extra plus i kanten)

sjukling

hej
Nu sitter jag i skolan, skulle egentligen bara hämtat böckerna men fastande vid datorn. I helgen har jag haft måttligt roligt, fredagen var faktiskt riktigt rolig. Dessvärre blev jag sjuk i söndags och jag var tvungen att avstå ifrån volleyboll tuneringen i ullricehamn i söndags och träningen igår, vilket suger!
Nu  ska jag sätta mig och jobba med lite svenska nu, sen hemmåt.
Ska även till doktorn ikväll och få pencilin för min halsfluss.
adjöken!

efterkrök hos mig i fredags, jag och ida!

så skönt med fredag

Nu är det fredag och det är så skönt! Jag har inte sovit så mycket inatt vilket kanske inte var så smart gjort men det kan man ta igen i helgen. Ikväll har jag inget planerat direkt (känns konstigt) men det dyker väl upp någonting som alltid. Ska antagligen sova hos bebis iaf.
Nu har jag pratat lite med min vän Maryam som ajg tyvärr kommit ifrån en del sen i somras, vi ska antagligen ses i morgon. Hoppas det!
Sitter just nu i skolan (som vanligt) och har nyss haft webbdesigt och ska snart på möte och sedan ha idrott sen är det helg för min del!

Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag och nytvättade kläder över hela, HEELA lägenheten. Dessutom måste jag diska också, suck.. finns verkligen inget tråkigare än att diska.

Nu måste jag rusa, mötet börjar om 3 min.
skriver senare.
puss

denise in blackandwhite.

VILL HA!

Har hittat min drömjacka!
Jackan är från Prada så precis som jag skrev så är det min drömjacka.

VILL HA DEN!

så sjukt snygg!

snyggt och frustrerande

Nu har jag suttit här och tittat igenom en massvis med snygga klänningar. Sådna man så himla gärna skulle vilja sätta på sig och känna sig snygg i. Dessvärre är det så ju att man luras över hur jäkla snyggt klänningarna sitter på alla super smala modeller och tror långt bak i huvudet att man kommer vara lika snygg! (dream on, Denise!)
Jag blir så jäkla avundsjuk hur vissa människor kan vara så fruktansvärt snygga och framförallt deras kroppar, och benen, kolla benen på alla modeller. Så grymt vackra!
Jag får sån ångest över min kropp när jag ser alla dessa bilder så jag nästan blir gråtfärdig. Men nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv utan i stället berömma alla snygga modeller för deras kroppar man skulle kunna dö för.

Jag har hittat några grymt snygga klänningar;'
 
JUST LOOK AT HER LEGS!
Men visst är klänningen skit snygg också?


Samma sak med denna snygga klänning, men jag vill inte ens tänka
mig själv i dessa klänningar jämfört med dessa stickor!


Jag hittade även en till bild med lite mer "coolare" och vågade klänningar;

den längst till vänster och sen tredje från vänster är några jag tycker var riktigt läckra.

OM MAN ENDÅ BARA KUNDE FÅ EN SÅDAN KROPP,
så fruktansvärt frustrerande!


HJÄLP!


Jag vill ha mitt hår såhär men jag vet inte om jag ska slinga tillbaka det till blont och låta det växa eller om jag ska behålla det brunt och klippa lite mer frisyr?

Hjälp mig!




Är det inte snyggt som hon har det?

senare morgon i skolan

Nu har jag slutat skolan, så skönt! Fast egenrligen har det inte varit en jobbig dag över huvutaget Började 08.00 med Företagsekonomi B sen Svenska B, Lunch och sedan var det meningen att vi skulle ha Engelska B men den blev inställd så jag slutade 11.10. Jag har inte ett piss att göra så det är lika bra att sitta kvar vid datorn och chilla lite innan jag ska hem och hänga tvätten och sedan tagga till inför kvällens träningsmatch mot U17 (det andra laget i Falköpings Volleybollklubb som är ett par år yngre) där min lillasyster Amanda Brusewitz även spelar och Louise Ögell. Ska bli kul som fan!
Jag är uttråkad redan, saknar Malin Ohlsson i skolan. Hon har inte varit här på hela veckan, hoppas hon kommer i morgon. Det brukar bli lite roligare om timmarna då.

Ikväll ska jag alltså träna/spela match 18.00-20.00. Efter det blir det till att snabbt som sjutton åka ner till Ica och handla mat (om jag inte får pengarna insatta tidigare) så kan jag göra det innan träningen. Har inte en endaste liten god matbit hemma, lever just nu på nudlar och äppeljuice. Gott va? Kanske inte borde klaga eftersom min kära kropp inte behöver så mycket påfyllning om jag nu ska vara sån.

Här är mitt härliga lag, Falköpings Volley U19


Såhär har min matmeny sett ut senaste veckan
nudlar

och

äppeljucie!

Jag älskar iofs nudlar men det kan vara lite för mycket att leva på det jämt och ständigt. Men sanningen är den att det är lätt att laga, billigt och jäkligt gott men samtidigt är det inte näringsrikt och erbjuder med hyffsat mycket kalorier.
Haha, här sitter jag och tråkar ut er med skola, volleyboll och nudlar. Nu ska jag sluta innan jag själv tråkar ut mig själv.

Hejdå!

tidig morgon i skolan

Hej!
Nu sitter jag här igen i skolan och ska skriva i min blogg eftersom jag som ni kanske redan vet är datalös numera. Sitter hemma i min lilla etta i Falköping och tittar på kassa tv-program, äter och sover, det är ungefär vad jag gör om dagarna nu mera! Jag har ju iofs min träning som är min räddning, älskar volleybollen!

Jag har nyss haft företagsekonomi B, vilket jag är grymt dålig på (speciellt bokföring) men måste nog sätta mig ner och nöta in det eftersom vi har prov nästa vecka.
Idag ska jag gå i skolan tills kl 12.00 då jag slutar och sen ska jag ner till banken och lösa ut en check så jag kan köpa mat!
Nu måste jag sluta, har svenska. Kanske skriver senare.

ADJÖKEN!


JAG FUNDERAR PÅ ATT SLIGNA TILLBAKA MITT BRUNA HÅR TILL BLONT IGEN!
nu måste jag verkligen skynda mig, fy denise.. börjar om 1 min! bye


Nyår 08/09

Jag har totalglömt att berätta om nyår!
Dagen började med lite snabb shopping med Jennie i Tyresö Centrum. därefter hem och fixa lite smått och hälsa min familjs gäster välkommna. Efter en kvick konversation med gästerna var det till att springa med fulla lungor ner till bussen och sen hem till Jen. Väl framme var bara en osminkad Jen och en Dennis i mjukiskläder så jag behövde inte känna mig ensam med att inte vara nyårsfin än så länge. Det dröjde någon timma eller två så kom Felicia in i en sjukt snygg nyårsblåsa och vågigt hår, grymt snygg var hon! Medans jag och Jennie satt kvar på golvet och trilskades fortfarande med sminkandet. Återligen en timma gick och vi satt alla fyra till bords (jennie, felicia, dennis och jag) runt Jen's trivsamma matbord och åt hasselbackspotatis, kött och bearniessås och drack vin. Vi hade riktigt trevligt. Efter maten var slut var det egenligen meningen att vi skulle äta glasstårta men eftersom jag är så kvick i skallen ,NOT, så glömde jag naturligtvis den hemma i frysen vilket jag inte skänkte en endaste tanke åt i den snabba farten ner till bussen. Istället för glass dukades det fram med alkohol vilket inte heller är så fel, haha ne men skämt och sido. Vi började i alla fall häva i oss alkohol, lyssnade på musik, pudrade näsorna, rökpausade, åt rester och hade lite lätt panik över kvällen eftersom de egentliga planerna inför kvällen inte blev av. Men det var inget att oroa sig för. Lite smått alkoholpåverkade och nyråsglada lunkade vi till bussen för att åka till bergfoten och titta på raketerna vid tolvslaget, samt dricka champange. Efter många om och men och taxi letande fick vi tag på en taxi och påväg till fornudden för att festa, vilket inte var allt för lyckat. Utan efter några timmars frysande åkte jag och Felicia med mina så kallade grannar (en iaf) vidare till granängsringen där vi skulle efterfesta hos dennis.
Sen vid 4-5 snåret blev det till att börja lunka hemmåt (kanske lite alltför mycket alkohol i blodet) hamnade hos grannen med de trevliga pojkarna och avslutade kvällen där.
Tack för en underbar nyårsafton allesammans som medverkat i min omgivning!

Jag och Felicia på middan hos Jennie. Snygga va?

"To be, or not to be: that is the question"

Halloj!
Nu sitter jag i skolan och har nyss haft engelska lektion, vi har jobbat med shakespear vilket faktikst är ganska roligt och intressant måste jag få säga. Igår tränade jag alltså (fick skjuts till träningen, men det ingick en del tjat) träningen var seg och den tråkigaste på hemskt länge, tyvärr. Nu ska jag ska snart sätta mig plugga klart frågorna till engelskan och sen raka vägen hem och tvätta enda tills klockan 21.00 ikväll, en kväll man inte riktigt ser fram imot kanske men endå något som VERKLIGEN måste göras.
Nu satt jag nyss och tänkte på Jennie och saknar henne mer än någonsin men jag ser henne snart igen, åker upp till mamma redan på sportlovet v.7 så då får jag träffa henne och alla andra härliga vänner igen. Det är bra, för jag har alltid något att se fram imot vilket gör den gråa vardagen lättare att ta sig igenom.

Jag önskar att det fanns någonting som gjorde att man bara behövde titta på läxorna för att sedan kunna dem. En tablett eller vad som helst, men det är bara att fortsätta drömma och sätta sig ner och plugga gärnet (uttrycket jag ska bli alltmer bekant vid)!
Vill ringa bebis man han sover eftersom han jobbar natt så han blir bara sur om jag ringer och väcker honom så jag får ha lite tålamod och vänta på att han hör av sig!

Nu ska jag vara lite plugghäst i skolans bibla. Adjö!

jen&den i 7an <3<3<3<3<3<3<3


hos bebis

Hej!
Nu är det slut på det roliga mina damer och herrar, jullovet är slut och skolan har startat igen. Jag har nu haft det bästa jullovet i hela mitt liv, så sjukt roligt har jag haft det i Stockholm under lovet! Visserligen är det skönt att allt har dragit igång igen eftersom man nu har en chans att börja om igen och få saker och ting gjorda.
Nu sitter jag hos min bebis och ska snart bege mig till min volleybollträning. Jag är tvungen att gå eftersom att min kära vän vägrar att skjutsa mig. Men det är väl alltid bra med lite extra motion. Nu ska jag strax säga adjö till min kära vän och börja min "vandring" till frejahallen.
ha det så bra!

Måste bara säga att jag har hittat ett grymt snyggt nattlinne jag blev lite förälskad i. Fint när man har nattbesök.
Hoppas ni har haft ett jätte bra lov.


RSS 2.0