FÖÖÖRLÅÅÅÅT!

Jag borde skjutas (jag vet), för min otroligt dåliga uppdatering.`SNART KOMMER SMASKIGA UPPDATERINGAR, PROMMMMIIISEEEE!

<3<3<3<3<3


OM JAG SAKNAR!

hampa och älsklingssanne! LOOOTS OF LOVE!


MAKE UP INSTITUE

Godmorgon alla morgonpigga!
Nu kom jag nyss hem till min mamma. Åkte med sanders mamma idag igen. Nu ska jag ner och käka lite frulle. Ta en STOR kopp med kaffe och sen smörja in mitt ansikte lite så det är lent. Jag ska vara på Make up skolan 10.30 och eftersom jag inte är bombsäker på vart den ligger så åker jag så jag är där lite innan.
Jag är lite nervös, men jag undrar varför egentligen. Jag är nog mera glad/nervös, en liten blandning eftersom jag ska få se och uppleva någonting som jag verkligen vill göra (även om jag bara kommer få se andra göra det).

Nu ska jag faktikst ner och käka, mamma ropar att frullen är klar. Ha det så bra så hörs vi ikväll!


ADIOS AMIGOS!

IM IN LOVE WITH A PAIR OF SHOES!

Tänk er rubriken till melodin i Alexander Rybaks låt "Im i love with a fariytale" haha

Men detta är faktikst sant! Satt och tittade runt på bloggar och gick in på min lillasyster Amandas blogg. När jag läser och tittar runt lite ser jag mina dröm skor. Var ju inne på topshop här om veckan och letade just efter ett par snygga boots. Sen så ser jag ett par som jag verkligen hade föreställt mig. Syrran hade bloggat om dom och jag blev kär. Det är inte ofta ens lillasyster kommer med så bra tips. Tack systeryster! Hennes blogg hittar ni här,  Amanda!

Bootsen är ifrån Monki och kostar 500 kr. JA TACK! Kommer bli mina i slutet av månaden!


Visst är dem att dö för?

Nu ska jag dricka kaffe och sitta på framsidan för lite luft och kanske en cigg (baby är ju inte hemma)!
HEJDÅ!

IDAG ÄR DET MÅNDAG!

Tjabba!
Nu hag har jag uppdaterat för hela helgen. Skönt att få vara tillbaka till nuläge. Ligger i älsklingens underbara, stora, mjuka och sköna säng! Har tillbringat hela min morgon i den här!
Idag är jag ledig, i morgon är jag ledig och på Onsdag ska jag ju stitta modell för Make up institue. Ska blir så sjukt kul att få se hur det ser ut! Därefter blir det jobb och likaså på fredag. Torsdag är det våran "månadsdag" varje 10 onde! Nu är det 3 månader, känns som mycket mer!

Usch nu har jag ont i fingrarna, har skrivit en MASSA SAKER!

Tänkte bara göra min bf en tjänst!

Om någon är intresserad eller känner någon som är intresserad över att köpa en moppe så får ni jätte gärna höra av er till min eller Sanders mejl,  [email protected] , [email protected].

Pris, modell, egenskapet m.m får ni svar på om ni hör av er!





HONDA!


bye, hörs senare!

FRUKTANSVÄRDA SUNDAY

Jag vaknade upp som en död människa. Fyfasiken vad jag mådde blä. Självklart får man ju skylla sig själv. Men alla beklagar sig dagen efter. That's just how it is, right?
Inte nog med hur jag mådde så skulle jag upp och jobba. Skulle vara på jobbet kl. 11.00!
Kämpe som jag blivit krigade jag upp ur sängen där min söta lilla gris låg kvar och sussade så sött och gick sedan raka vägen upp drog på mig ett par jeans och en tröja, sköljde ansiktet med massa kallt vatten, borstade tänderna och gick till bussen.
Efter en hemskt dag på jobbet var klockan efter 16 och jag var påväg hem till mamma där jag hade mina saker. Väl där satt jag och mamma och pratade om massa saker. Jag åt även lite mat som jag inte hade gjort sen kräftskivan. Jag och mamma var ensamma i huset och vi lyssnade på våran musik och pratade om saker vi inte kan prata om när syskonen och "mannen" är i huset. Riktigt mysigt! Vid 18 tiden kom min baby och hämtade mig och han berättade att vi skulle till donken för att käka och sedan in till hötorget för att gå på bio. 

Vi åkte till donken och sedan Brevik. Efter det direkt in till stan! Det var jag, Joel och baby. Väl inne i stan köpte vi biljetter till filmen "inglorious bastards" som skulle gå 21.15. Problemet vara bara den att klockan var 20.00 och vi hade ingenitng att göra. Vi ringde våran trogne soldat Adam. Han var på centralen och väntade på sin buss till väddö. Han går i lumpen och har haft permis under helgen. Så vi tog oss till centralen till fots eftersom bilen stog parkad i garaget. Väl där fick vi träffa en väldigt glad Adam och vi stog och pratade och sa hejdå på samma gång innan det var dags för oss att rulla vidare till bion.
Filmen var en helt okej film. Tyvärr hade jag större förväntningar på den eftersom jag var helt extas över att få se den. Ingen favorit direkt!
Bion slutade 00.00 och vi satte oss i bilen och åkte hem. Släppte Joel hemma hos sig och begav oss ut på Brevik. Väl hemma fixade vi med alla saker vi hade haft med oss i helgen och hoppade därefter direkt i säng.
Riktigt skönt må jag säga!

haha

bilderna från donken blev ju rätt bra. HAHA

Joel fick vi nästan!

På centralen!

HEJRÅÅ!

HETSIGA LÖRDAG

Jag vaknade upp med grisen och båda vaknade exakt på samma gång utan väckarklocka eller något liknande vid 09.03 någonting. Helskumt på en lördagsmorgon egentligen men det har nog med våra arebetsvanor att göra, eller så har det med att vi gick och la oss vid 23 på fredagen. Inte så ofta man gör det.
I alla fall. Vi låg i sängen och gjorde ingenting fram till 12 tiden då vi slängde in oss i duschen och jag fönade håret och sminkade mig. Sedan satte vi oss i bilden och körde mot centrum där vi handalde dricka inför kvällen och åkte sedan vidare till "lilla italien". Väl där var det även Josef, josefs pappa, Joel, jag och sander. Vi käkade. Dem åt kebab/pizza och jag tog en väldigt mäktig kycklingsallad.
Mätta och glada sa vi adjö till Josef och hans pappa och jag, sander och joel hoppade in i bilen för att plocka upp Stoffe.
Vid 15 tiden åkte vi ner till Trollbäckens IP för att titta på grisen som skulle spela fotbollsmatch. Jag, Joel och Stoffe tittade på en förövrigt väldigt tråkig match och i halvlek istället bestämde oss för att gå till bilen och värma oss. Väl i bilen fick vi idéen att spela monopol som stoffe hade med sig.
Sådär satt vi tre puckade människor och spelade monopol i en bil på Ip:s parkering. Riktigt kul var det ju i alla fall!
Efter matchen åkte jag och bf till mamsen och han hoppade in i duschen och jag bättrade på maken. Sedan var det dags att bära upp saker till lokalen där det vankades kräftskiva. Gårdens kräfskivor är kända för att vara galna. Alla familjer på våran gård var där, samt jag, Sander, Stoffe och Joel. Sandra min granne och barndomsvän var även där och vi hade riktigt jäkla trevligt.
Vi drack, skrattade och åt. Vid 22 tiden gick jag, joel, stoffe, sander och även Josef som kom då vidare till en fest hos Teo (sanders kompis) i krusboda. Riktigt bra drag med charader, massa trevligt folk och bra musik.
Jag som skulle jobba på söndagen efter skulle egentligen ta det lungt. Men så blev det ju naturligtvis inte. Speciellt när man partar så lite som vi gör nu för tiden. Det blev en hel det vin för min del och jag kände att det var dags att gå hem och sova vid 02 tiden.

Jag måste säga att det var en riktigt rolig dag/kväll. Dessvärre fotade jag knappt en bild på hela lördagen. Det blir ju så när man har lite för roligt.


Joel och Älsklingen på Trollbäckens IP

Stoffe vid IP

OBS! Detta skulle ha blivit en riktigt bra bild om jag hade haft en digitalkamera. Men med en mobiltelefon som knappt har blixt så blir det inte bättre en såhär. Alla fyra killar står på rad och kissar. Jäkligt synd att det inte syns. Hade blivit ett riktigt bra foto!

en riktigt ful bild som är groteskt mycket pillrad på, men dock den enda som togs på mig. Tagen i bilden påväg från brevik. HAHA

CIAO!

Fredagskväll på efterhand

Goddag!
Eftersom jag inte har varit kapabel till att blogga under helgen då min dator har varit här ute på brevik och att jag har haft en väldans mycket saker för mig så tänkte jag göra det lite på efterhand.

FREDAGSKVÄLL!
I fredags finns det väl inget roligt att berätta egentligen. Jag åkte för att möta min söta bf på jobbet och vi åkte hem till Brevik. Väl hemma där, hängde vi tvätt och fixade lite. Sen försökte vi planera något roligt inför kvällen med eftersom vi båda var helt utamattade av veckan som hade gått med sjuhelsikes mycket jobb bestämde vi oss för att vara hemma. Vi la oss i sängen med mig laptop och satte på filmen "Lucky number slevin". Filmen verkade vara för "seriös" för att vi skulle orka vara med så vi stängde av och sussade istället.
Inget roligt egentligen. HAHA
Men vafan jag har ju lovat att börja skärpa mig med bloggen och blogga mera. Nu när man inte har tid så få man göra det i efterhand. Dock blir det ju inte alls samma sak som när man gör det direkt.
Nu i slutet av månaden kanske det blir till att införskaffa mig en ny digitalkamera eftersom min andra har gått sönder och jag gärna vill ha FINA bilder till bloggen så ska jag överväga saken.



PRUTT OCH KRAM!

uuuh, lalala jag vill ha dig!





HEJ PÅ ER!
Idag är jag på riktigt glatt och  bra humör. Varför vet jag inte. Men vad spelar det för roll?
Jag sitter i sängen och laddar in lite bilder faktiskt! Jag var uppe vid 10.00 i morse och sen dess har jag duschat, städat släppt ut ronja (sanders familjs hund), fixat hårert, sminkat mig, tittat på ett avsintt av XENA krigarprinsessan, plockat in disk, bäddat rent och lite till. Visst är jag väl för duktig? haha.
Jag har även på mig min nya klänning. Den är killergorgeous. Den är svart, öppen korsad rygg och dragkedja ifram.
Egentligen vet jag inte varför jag har gjort mig snygg eftersom jag bara ska gå och jobba 17.00-20.30. Men eftersom jag inte har gjort mig fin på ett väldans tag så kan det vara bra att få känna sig snygg tror jag.

Jag saknar mig baby nu faktiskt. Eller så är det bara för att jag vill att han ska vara här nu och se mig så han kommer ihåg varför han blev kär i mig. HAHA
Nej nu ska jag sluta lala. Men jag ska faktikst upp och koka ett paket nudlar och dricka nyponsoppa till lunch. Sen blir det till att gå dem där "härliga" 3km till bussen ingen.

Vi höres ikväll efter jobbet!  PUSS

första september

HEJ!
Ligger nu i sängen. Jag har precis sett klart en film på sexan. Det var en amerikansk collagefilm. Helt okej faktikst. Min roliga bf gick och la sig redan vid 21 så fick ju titta själv.
Nu har jag i alla fall krypit ner i sängen brevid min snarkande gris. Han har blivit jätte sjuk! Jag tror att det är jag som har smittat honom. Men det blir ju så. Stackars lille grisen. Måste pussa lite på honom nu.

Idag var jag i alla fall nere på hans jobb i Haninge och lämnade hans anställningsavtal som han hade glömt hemma, smart som han är!
Efter det var det egentilgen meningen att jag skulle träffa Sara på en fika och så men hon skulle inte komma förän efter halv fem, eftersom klockan var 14 när jag var i Haninge Centrum och hade ingen aning om vad jag skulle göra så bokade jag om det och åkte hem istället.
Väl hemma på Brevik med min sjukling har vi bara tagit det lungt och ätit toast och nyponsoppa till middag. Sedan har det inte varit så mycket mer. Det är ju så när man är ledig, då får man göra ingenting om det inte är så att man måste göra någonting.
JUSTE! Nu höll jag nästan på att glömma att berätta för er. Jag vill ju bli make up artist/frisör/stylist. Jag har tittat runt bland en massvis av skolor och har inte riktigt kommit underfund eller lyckats bestämma mig för vilken jag vill gå. Det är ju inte riktigt som vanliga skolor att du kan prova och sen byta skola om du inte trivs, utan har du sökt, blivit antagen och betalat ansökningsavgiften så är du fast. Sen kostar skolorna ett par laxar också. Inte billiga!
Okej, nu ska jag komma till poängen. Jag var inne på Make Up Institutes hemsida och tittade lite. Jag hittade en flik där man kunde registrera och ansöka sig själv till att bli en av skolans modeller. Det innebär alltså att du åker dit och låter eleverna som går på skolan sminka och fixa ditt hår.
Först tänkte jag lite och det blev mer åt det negativa hållet, sen slog det mig att det kan vara en jäkligt schysst grej för mig egentligen. Jag får både se hur lokalerna ser ut, vilket smink dom använder, hur dom jobbar, träffa lärarna m.m. Det är ju en brilliantisk ideè. Så jag skrev in mig direkt.
Idag kom det ett mess där det stog att jag var välkommen redan i morgon att stå modell. Men eftersom jag jobbar en hel del och även i morgon så var jag tvungen att tacka nej. Därefter fick jag en hel dröse med tider där jag kunde välja vilka som passade mig. Så jag valde dem tiderna som passade in efter mitt jobbschema och hon hälsade mig välkommen!
Jag är nästan lite nervös trotts att jag inte ska göra något speciellt. Men mer att få befinna mig i den miljön och se hur skolan ser ut och så.
Okej nu ska jag faktiskt sluta babbla och försöka få lite sömn! Jag ska jobba i morgon 11.00-16.00.


en sjuk älskling på Mc Donald's idag.

Nu säger jag Godnatt till er som ser detta ikväll och Godmorgon/Godförmiddag/eftermiddag till er andra. (som ser detta i morgon)

ADIOSOO!

rädd och stressad

Godmorgon!
Har varit vaken ett tag nu. Eftersom Sander bor så långt ut på Tyresö Brevik som möjligt. Dyvik tillochmed är det ganska öde. Nu idag kom det en skåpbil och en man klev ur. Han började snoka och titta in igenom alla fönster på det stora huset och gå runt överallt. Han var hos grannen också.
Det var jäkligt läskigt för jag satt här inne i den lilla stugan och bara tittade medans jag drack mitt kaffe och åt min rostade smörgås. Usch! Jag tycker inte om sånt!
Idag ska jag i alla fall snart åka till min älsklings jobb och lämna ett avtal som han glömde. Senare ska jag även möta upp Sara på samma ställe ungefär så det var ju passsande. Jag ska följa med henne till Tansläkaren, inte så kul. Jag kommer få rysningnar såfort jag går innanför dörren, och speciellt av det hemska lukten!

Jag är lite stressad pga att som jag sagt tidigare måste gå 3 km till bussen vilket tar en halvtimma, och jag vet inte om jag hinner med det bussen som jag måste ta för att hinna till hans jobb.
Nu måste jag sluta. Vi hörs mer ikvälll!

PUSSSS

A DRESS TO DIE FOR


JAG VILL HA DEN HÄR KLÄNNINGEN!
Jag har tittat runt i massvis av butiker efter en snygg paljettklänning. Nu blev jag nyss kär!


NU MÅSTE JAG SOVA!


NATT&PIGG

Halvligger innerst i babys stora säng med ägaren själv snarkandes tättintill. Jag har suttit här vid datorn sen 22 och bara tittat runt bland modebloggar, fejjan, internetshoppar m.m!
Vet ni en sak? jag FETDIGGAR fanemig Elin Klings stil! Jag blev helt förstummad idag när jag klickade runt på hennes blogg. Hon klär sig samt bär upp kläderna som man bara kunde drömma om.
Ville bara säga det. haha! Idag kom jag hem från jobbet med hjälp av min snälla pojkvän som kom och hämtade mig i centrum så jag slapp sitta och vänta sålänge på bussarna från stan skulle passa in med Breviks bussen i centrum osv. Väl hemma var jag strax efter 9. Slängde i mig färdiglagade pankisar med jordgubbssylt. Redan då hade sömntutan jag har till boyfriend hoppat i säng. Därefter följde jag hans råd och hoppade isäng jag med. Vi låg och pussades lite eftersom jag varken har fått pussa honom eller krama honom sen igår. Efter det sov han på 2 röda och jag startade mig älskade dator och har suttit fast vid den tills nu.

Jag tänkte berätta den otroliga nyheten att jag är LEDIG i morgon, ja LEDIG! Det ska bli så fruktansvärt, ortoligt och helt förbannat skönt!
Jag ska sova ut till 11 sen blir det att gå in till babys föräldrars hus för att ta en dusch (han har inte fått in ett badrum här än). Sedan blir det fix och sen in till stan för en fika med Sara och kanske min hektiska faster Pia (Anette som hon egentligen heter).


Såhär förskräckligt vacker ser jag ut just nu när jag ligger i sängen. Men man får faktikst
se ut så om man strax ska sussa!

Nu ska jag försöka sova lite!


RSS 2.0