"det blir inte alltid som man tänkt sig"

Hejsan!
Igår var dagen ett rent fiasko. Jag skojar inte när jag säger att allt gick åt helvete! Sen nu ska jag nog inte gå in på detaljer riktigt vad som hände tidigare men såå jobbigt var det iaf.
Gårkvällen var iaf riktigt lyckad som bestod av middag hemma hos Sarah. Det var jag, Sarah, Jonas, Sandra och Oskar, mycket trevlig kväll med mycket vin och mycket skratt!

Nu är det så att jag blir endast kvar i Stockholm hos mamma i ett par dagar till som jag då inte hade tänkt mig. Eftersom jag måste gå klart min skola tills skolavslutningen.
Jag kan nog inte säga att jag är överlycklig men måste väl för min egen skull.
Iaf..
Nu är klockan väldigt tidig och jag ska snart bege mig till söder för att inhandla ett par saker. Därefter strosa runt lite och försöka hitta något fint plagg och smink.
Jag är väldigt trött och måste verkligen städa rummer nu för det är inte vackert.

YES! Nu vet ni lite om min dag och jag får önska er en trevlig onsdag!
Nu ska jag kila in i duschen, Puss!

patetisk verksamhet

jihm tror att han ska slå ner mig men han kommer aldrig att lyckas, haha


Glad Påsk!

Goddag!
Idag 'är det påskafton och jag önskar er alla en Glad påsk och hoppas att ni får en super bra dag/kväll.
Idag har jag faktiskt inte några planer förutom att vi ska ha middag och sedan blir det väl till att festa förhoppningsvis.

Nu ska jag slinga håret och hjälpa mamma med maten!
Än en gång, Glad Påsk!
Puss och Kram

image8

fullspäckad kväll

Godkväll!
Igårkväll blev det väl inte direkt som vi hade förväntat oss. Efter att ha gått runt och inte gjort någonting alls kom vi slutligen till någon Viktor på fest i Brevik ute på Tyresö där vi fick dricka totaly free, så det var rätt så nice bortsett från tävlingen mellan mig och två andra killar, som gick ut på att jag var bättre en de om jag drack shots ( som smakade ILLA) och även gin och självklart ville jag vara bättre och jag drog det mesta och var helt klart bättre än dem. Efter cirka en timma slog det till i hjärnan helt ordentligt, fyfan säger jag bara. Efter det åkte jag och Emma med bussen till Tyresö Centrum och jag gick och mötte Jihm som jag tydligen hade tjatat på att han skulle möta mig så jag började gå till ringen och mötte honom sen minns jag inte med bilder hur vi kom hem men vi gick iaf. Vaknade i morse och mådde inte alls för bra och hade säkert tagit all plats från Jihm också skulle jag kunna gissa på (a) ingenting ovanligt när det gäller mig!
Efter en riktigt mysig för/eftermiddag med Jihm som bestod av glassätande, film och en jädrans massvis med prat om alltmöjligt begav han sig hemåt vid 14.30 tiden och jag la mig framför tv:n och tittade på MTV.
Vaknade sedan av att mamma kom hem och väckte mig och somnade sedan om igen. Efter det vaknade jag inte förän vid 18.30 och det var såå skönt att sova lite eftersom vi kom hem vid 4 i går natt och vaknade vid 09.00 i morse. Nu har jag tittat på "Singing Bee" med min mor och ska ner för att se på "let's dance" också.

Ikväll blir det förmodligen till att träffa Andreas och ha filmkväll, moblien är död så jag får slå honom en pling snart men vill endå inte störa för han sitter på någon middag.
Nenu får jag ta och ge mig så inte mamma får sitta helt själv där nere vid Tv:n!

Ha en fortsatt trevlig kväll och Glad Påsk en dag för tidigt! image7
puss, ta det lungt med partajandet!

härliga påsklov

Påsken är liksom julen en tid man förmestadels är glad, och jag älskar när folk är glada. Jag har idag brist på att hitta på något roligt att göra och därför blir det till att skriva i bloggen så det kommer i gång såhär i början. Min älskade mamma ska laga tacos i dag och det älskar jag henne för, fast jag älskar ju henne självklart innan och efter det också! En sak jag alltid har undrat.. vad gör vuxna för att ha kul? Man tänker nu som 16,17,18 åring att fan i helgen ska jag festa och ut och fika med mina vänner osv, men vuxna människor.. vad gör dem? Oftast jobbar dem, kommer hem från jobbet, lagar mat, tittar kanske lite på tv, sköter hushållet osv, och om helgerna så är dem oftast hemma och tittar på tv. På något vis får jag en rysning genom kroppen när jag tänker på det.. att bli vuxen och tappa intresset för vänner och festande.. självklart kan jag förstå att man inte känner likadant som vuxen utan man har redan gått igenom de där som ung. Men jag måste erkänna att det känns ganska skrämmande på vissa fronter även om man hemskt gärna just nu skulle vilja vara ett par år äldre!
Nenu ska jag ta mig neråt och hjälpa mamma i köket hade jag tänkt och kanske slå en pling till pinglan Jennie.
Ha det så bra. Adjöken!


SNYGGISTRÖJAN

image5

En snygg och billig tunika från Vero Moda, något jag tycker ni ska lägga era pengar på om ni inte vill lägga ut halva eran inkomst på ett nytt plagg!

tider förändras

image3

Vissa saker förändras föralltid och vissa gör det aldrig. Saknaden kan göra ont, men man måste försöka gå vidare.
 Gammal bild på mig och David,   något man sent kommer att glömma!

En dag som alla andra



Hej! jag kom hem från Andreas för någon timme sedan och just nu sitter jag hemma hos mamma och tar det lungt framför datorn. idag vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mig faktiskt men jag tror det blir till att träffa Jennie lite senare om jag har tur. Jag är också i stor nöd till att göra nya slingor i mitt hår som har utväxt så det både räcker och blir över. Men jag vet inte vilket som är bäst, att gå till en frisör eller att gå och köpa en sling färg och göra det hemma.. men det är något som man får prova sig fram igenom skulle jag kunna gissa på. 
Nu tänkte jag gå ner och ta med en macka och dricka lite obo'y! Ni kanske har så tur att jag skriver en snutt och lägger in någon snygg bild senare också!                                                     OBO'Y ÄR MUUUMS!  
Hejpa!

                                                                                                                                      image4

Trevlig Start

Hejsan! Detta är mitt allra första inlägg på bloggen då jag innan inte använt mig av bloggar utan varit slö och endast tittat på andras. Men nu känner för att starta mig en egen så själv kan sitta här och nöta framför datorn och skriva en massvis med troligtvis ointressanta saker om mina dagar och upplevelser jag hoppas andra ska tycka vara roligt att läsa. Just nu sitter jag hemma hos min goda vän Andreas och är för övrigt ganska trött då jag gick upp hyffsat tidigt i morse. Ikväll blir det till att sova över här och troligtvis titta lite på Andra Avenyn som är guds bästa skapelse, jag älskar serien! Veckan som är nu har jag påsklov eftersom jag nu bor hos min kära pappa i Falköping och är därför här i Tyresö och hälsar på mamma och alla mina underbara vänner. Förhoppningsvis blir det till att flytta upp hit till mamma igen och därmed börja i Tyresö Gymnasium efter sommaren som jag ser fram imot. Jag vet inte riktigt om det finns så mycket annat att säga så jag tror jag ger mig här. Adjö!  image2

På bilden ser ni mig, Denise Brusewitz. Ha en fortsatt bra kväll!

RSS 2.0