sommarväder

Hej!
Jag sitter här framför datorn en sådan underbar dag som denna! Sitter och saknar min älskling som jobbar för fulla gubbar. Jag ska snart åka och bada med syster tilda och kanske min faster Anette.
Jag har haft en sån sjukt bra tid med skratt, bilresor och mys med älsklingen sedan jag skrev sist. Det är helt underbart!
Min kamera är ju tyvärr fortfarande ur funktion vilket gör att det är så sjukt tråkigt att uppdatera och berätta saker i bloggen!

Jag ska snart fixa en ny och då lovar jag att göra denna bloggen till en grymt läsvärd blogg!

nu ska jag kila.
puss

Godmorgon

Godmorgon!
Just sitter jag och funderar på om jag har packat ner allting som behövs. Jag ska snart till jobbet och ska jobba till 19.00 direkt efter det kommer sander, linnea och joel och hämtar mig. Sedan far vi direkt till Rimbo där vi ska fira midsommar med sanders släkt. På lördag åker vi vidare till Eskilstuna till sanders landställe där vi ska vara i tre dagar sedan far vi hem igen på måndag eftersom jag har jobb igen på tisdag.

Jag kommer inte ha möjlighet att blogga förän på tisdag. Så, HA EN GRYM MIDSOMMARHELG ALLESAMMANS!
Puss

tur i oturen

Hej igen!
Snabb jag är på att uppdatera va?
Jag måste bara få tacka min oerhört älskade familj för en grymt god middag! Dessvärre är jag inte i topskick. Har ju insjuknad ordentligt i min förkylning. Nu vid middagen började jag frysa och kände mig helt slut. Jag fick en sträng order av min mor att kolla tempen, vilket visade att min mor hade rätt. Jag har feber 38.6 vilket är väldigt mycket för mig som annars är väldigt låg och kall.
Usch va tråkigt att bli sjuk. Tur har man ju i alla fall att man har en Sander som får pyssla och ta hand om än. Förövrigt kommer han nog snart och plockar upp mig tror jag.
Det var ju dessutom ganska bra timing att bli sjuk eftersom jag har två dagar ledigt nu så jag slipper sjukskriva mig från jobbet. Inte så att jag hade gjort det även om jag var krasslig i feber och förkylning men endå. Jag missar inga timmar som ger pengar!

Jag vill verkligen ha min lön nu så jag kan få shoppa loss! Jag är också sjukt sugen på att köpa något fint till min nyblivna pojkvän, Sander  som jag iprincip levt på sista tiden gällande pengar och mat och liknande. Skulle inte vara så dumt att köpa något fint till honom.

Nu mina damer och herrar, pojkar och flickor, djur och insekter (haha) lite humor måste man ju fortfarande få fastän man är sjuk, eller?  Iaf, nu är det dags för mig att ringa min kära och höra vart han håller hus.

adjöken! puss

lördagsjobb

Goddagens!
Idag är det lördag och jag har jobbat sedan 11 i morse. Jag slutade kl 18.00 och känner mig helt slut fast det inte är särskillt ansträngade. Sander kom och hämtade mig efter jobbet och vi handlade lite saker till hans mamma därefter körde han hem mig hit till mamma, där jag nu ska käka middag tillsammans med familjen. Sander åkte hem till sin familj och käkade. Kan vara bra att umgås med sina familjer varförsig ibland också. Efter maten ska vi hem till sander och chillla, titta film och mysa.
Det var även ett alternativ att festa ikväll men jag har varken pengar eller ork till det känner jag nu. Det är ju trotts allt midsommar nästa vecka! haha

Nåväl. Som jag sagt i de förgående inläggen har jag har väldigt ont om tid till att blogga och dessutom har ju kameran min gått sönder vilket gör det mycket mycket tråkigare att blogg dessutom.
Jag har redan gett mitt ord på att när min nya kamera investeras kommer att dyka upp mycket tätare och roligare inlägg här på bloggen.
Just nu sitter jag i Elins rum och väntar på att maten ska bli klar. Ska nog alldeles strax ner och fråga om mamsen och resten av familjen och gästerna ska äta här behöver hjälp.
Det blir grillad kycklingfilé, fläskfilé eller fläskkarré med färskpotatis och bea. Så jävla gott! Det bara vattnas i min mun när jag tänker på det, speciellt med tanke på det lilla min mage blivit fylld på idag.
Nu mina vänner ska jag faktiskt ner till köket och visa att även jag håller på att bli vuxen och kan hjälpa till i köket.
Hoppas ni får en grym lördagskväll!

Sköt om er så hörs vi i morgon!
puss

worthless

Hej och förlåt allesammans!
Jag vet jag vet, jag skriver aldrig längre men jag har fan aldrig tid! Jag jobbar hela tiden eller så är jag på Brevik hos min plupp vilket leder till att man inte bloggar. Jag har verkligen haft fullt upp.
Nu lovar jag att försöka förbättra mig. Min kamera är förövrigt kaputt så det är inte så kul att blogga utan bilder hela tiden. När lönen rullar in på kontot ska jag investera mig en ny ROSA digitalkamera och en sjukt snygg mobil. Då jävlar!
Nu måste jag tyvärr meddela att jag är fruktansvärt trött efter att ha jobbar 08.00-17.00 med endast en timmas sömn som backup!
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv med sander.
PUSS OCH GODNATT. Vi hörs i morgon, jag LOVAR!

trött som en gnu

Halloj!
Kom hem frå¨n jobbet för ett tag sedan. Jag skulle ju egentligen iväg till Felicias slutskiva nu men jag har verkligen ingen ork. Är helt slut!
Jag ska faktiskt hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen.
I morgon tar sander och alla andra nära vänner studenten så jag ska till tyresö gymnasium vid 14.00 och se på när dom springer ut.
Nu ska jag hoppa in i ducshen.
Vi höres i morgon,
Puss och Godnatt!

GRATTULERA

Jag glömde helt bort att Grattulera mina två väldigt betydelsefulla födelsedagsbarn.
Grattis till Andrés Kauder som fyller hela 21 år idag, tiden går äckligt fort. Idag har vi känt varandra över sex år.
Grattis till min lillebror Sebastian Brusewitz som fyller 13 år idag. Du blir bara större varje minut som går.

Hoppas ni får en grymt bra dag!

Lillebror Sebastian för några år sedan.


Andrés för ett par år sedan.

Åretigen GRATTIS!

2 Juni 2009

Godkväll!
Jag sitter nu hemma helt själv och bara tar det lungt. Det var verkligen evigheter sedan jag gjorde något sådant.
Jag har haft så mycket att göra sista tiden så det är helt galet. Jag har nu börjat jobba och jobbar väldigt oregelbundna tider vilket leder till att det är väldigt svårt att planera någonting ordentligt. Men nu har jag i alla fall fått ut en massa scheman för 6 veckor frammåt. Sedan nringer dom jämt och frågar om man kan jobba vissa tider då någon blivit sjuk eller ska iväg. Klart att man säger ja!
I alla fall. Jag har jobbat i stortsett hela veckan som var. I Fredags jobbade jag till 19 och sedan träffade jag Emma en snabbis och hyrde sedan tre filmer. Taken, Bröllopsduellen och nya Wallander- Hämden. Meningen var att jag skulle titta på hem hemma ensam men jag åke med Linnea, Joel och Sander hem till Sander och tittade på filmerna i stället.
Sedan gick vi och la oss. Lördagen började med jobb 15.00 till 19.00 och sedan var det meningen att jag skulle ut och fira Sara som fyllde 19 igår (det gjorde även världens bästa Jennie. GRATTIS TILL ER TJEJER!) men med brist på pengar så blev det ändrade planer. Jag åkte istället direkt hem till mamma efter jobbet, käkade, duscshade jag gjorde mig i ordning och sedan mötte jag upp Felicia och tog några öl och glas vin på snaps. Jag åkte hem väldigt tidigt! Så detta var skönt.  Söndagssolen strålade in i sanders fönster och hettade upp mig så jag höll på dö och vaknade därefter också väldigt tidigt. Meningen var att jag skulle tillsammans med Sander titta på min lillasyster som skulle spela match vid 10 tiden på vallen. Men detta belv ändrat då vi inte hann. Så istället åkte vi i det sjukt jävla bra väderet  till bollmoravallen för att titta på Sanders lillebror och samtidigt möta upp Adam och Joel.
Eftersom det var så himla  fint väder fick vi Ideen att hyra båt och åka ut på sjön hela dagen. Så det gjorde vi. Vi åkte till OkQ8 och hyrde en roddbåt. Vi åkte ut vid 12-13 tiden och kom inte hem förän 21 tiden. Jag kan härmed tala om att jag Kim Denise Carneholm Brusewitz är ganska bränd på både axlar, ansikte och rygg. Jag låg hela dagen/kvällen i bara bikini och solade, läste skvalller och mode och skrattade. Medans Adam och Joel fiskade satt Sander på andra sidan båten och solade. Det var så grymt härligt!
Väl hemma hos mig tittade vi på Wallander som vi inte hann se i Fredags och sedan rusade vi till bussen för att hinna till Time och lämna tillbaka filmerna innan dom stände. Sedan åkte vi till Brevik och somnade så gott.

Igår mina kära vänner var jag, Sussanne (sanders mamma), William (sanders älsta lillebror), Douglas (sanders yngsta lillebror, Sander, Adam och Joel på Gröna Lund, och jälkar vad kul vi hade. Vi köpte åkband och körde gärnet igenom alla åkattraktioner. Vi åkte det nya ber-och.dalbanan "INSANE". Den var verkligen helt insane. Dock var det lite för snabb. Man hann inte riktitgt tänkte innan den var över. Det var lite synd. Det skulle vara mycket bätre om den var längre.
Vi åt mat, åkte allt möjligt, skrattade. åt godis, drack en öl i solen och skrattade lite till. Dessutom hade vi lika bra väder som i söndags så man klagade ju verkligen inte.
Riktigt trevligt måste jag säga.
Idag har jag bara varit ute på Brevik med Sander. Kom hem för ett tag sen. Hela Tyresö Gymnasium har ju sin Studentbal nu om ett par minuter på Tyresö Slott. Gissa om jag är avis!?
Jag funderade på att gå dit, titta på alla ta en massa kort och så men jag orkar nog inte det. Dessutom är det pissväder så jag känner för att skita i det.
Istället ska jag bara ta mig en städ och pyssel/pyssla om mig självkväll. Jag har tänkt att efter detta inlägg dra på mig tränigskläder gå ut och springa sedan in och ta en lång dusch med peeling och raka benen mjuka som silke. Sedan hadee jag tänkt dra på mig en skön mjukisdress, bädda rent, städa och plocka lite på rummet. Sedan måla naglarna och plocka ögonbrynen.
Vad tror ni om det?
Senare ikväll/natt kommer en antagligen full Sander hit så måste ju hämta krafterna lite. Haha
Nu säger jag adjöken till er!


köpte nya skor, enkla vita tygskor att ha till jobbet och enklare outfits.
Köpte även ett skit snygt rosa lack.

Jag var helt enkelt bara tvungen, haha!

den otroligt vackra utsikten vid öringesjön. Kortet är tagit av mig själv. Nice right?
haha

NU BLIR DET TILL ATT RÖRA PÅ FLÄSKET. HA EN FORTSATT BRA KVÄLL!
I morgon blir det jobb 16.00-20.00 så antingen lär vi höras senare ikväll eller i morgon efter jobbet.

puss


evighetersevigheter

HEJ!
Ja, jag lever fatksitk. Det är massvis med folk som har skrivit sms och ringt och frågat om jag verkligen lever. Jag har haft så sjukt mycket att göra så jag har inte haft tid att blogga.
Förlåt. Jag ska snart hem och då tar vi allting från början! Jag ska berätta alla roliga saker som har hänt senaste dagarna.
Nu ska jag äta klart min lunch.
puss

RSS 2.0