ingenting

HEJTJOLLAHOPPP!
Sitter hemma hos mig. Spelade Sims 3 hela natten och så jobb på det. Härligt va? Jag har verkligen INGEN LUST att skriva, känns som att allt jag har att skriva om är samma saker jämt. Tråkigt liv jag har va? Mm jag vet!
Jag hade tänkt att möta Jennie strax, ta en ciggis och snacka lite koblajja. Ska ju jobba i morgon på löningsdagen 11-19.00 roligt? Nej men det är ju pengar!
Detta inlägget kommer ju endast upp för att jag har en kompis som är hora och hon lägger mer energi på att klaga över att jag aldrig bloggar än att knulla gubbar. Det går med andra ord inte så bra för henne på HORfronten!
Ni kan mejla eller skirva kommentar om ni vill fixa er ett ligg. Hon är ganska billig tror jag. Extra förmånligt pris nu när det närmar sig jul och alla gamla gubbar är tvugna att vara hemma med sina feta fruar och trycka i sig en massa jävla julmat och sprit.

Men som sagt, hör av er! Nu ska jag kila. HADET!

Pösssssochhej

uppe i ottan

Good morning!
Ligger i min säng. Kom hem hit för en halvtimma sedan ungefär. Jobbet igår gick bra och efter skulle jag egentligen ha jobbat med träningsvärken sa imot. Jag åkte hem med Sanders mamma hem till älsklingen för att laga mat. Vi åt mat, duschade, städade och gick och la oss i sängen.
Jag vaknade i morse av extrem smärta i axlarna (träningsvärken har inte heller försvunnit). Jag pratade ju med passledaren i förrgår om att jag inte kunde göra alla rörelser pga av mina inflamerade axlar. Jag kände inte av axlarna alls igår, konstigt att de smällde till i morse. Jag täner kontakta sjukhuset ännu en gång för jag tänker inte gå omkring och vara handikappad (som man faktikst blir). Jag vill bara få problemet ur världen.
Idag skulle jag egentligen jobbat men med dessa axlar skulle jag inte klara mer än 10 min. Det är dessutom inte bra att sitta i kassan när jag har ont i dem, det blir ju bara värre!
Tänkte ringa vårdcentralen och få en tid. Sista gången jag kollade upp axlarna gick jag direkt till Södersjukhuset, en akuttid eftersom jag hade så ont så jag hellre skulle vilja att någon kapade av armarna och axlarna på mig. Han gjorde INGENTING för att hjälpa mig. De tidigare doktorerna har gett mig kortisonsprutor, inflamatioonshämmande, smärtstillande, alltid någonting som skulle kunna motverka. Men den sista gången när jag kom in gråtandes, helt förstörd och bad iproncip på mina bara knän att han skulle hjälpa mig. Han lyfte mina ömma armar i olika vinklar 3 gånger, kände lite och sa sedan att jag måste gå via en vårdcentral. Motvilligt betalade jag den fakturan på 300 kr sedan vill jag lova.

Nu tänkte jag gå till botten med detta. Är så jävla trött på att hela tiden få avstå olika saker pga av något som svenska sjukhus inte har tid eller inte prioterar så högt så att de tycker att man är värd att få någon hjälp!
Nu är jag förbannad, i pain och trött. Ska totta lite till. Vi hörs sen!

HEJ!

HALLELUJIA VILKEN VÄRK!

GODMORGON SMÅ APOR!
Nu är jag hemkommen från mitt sista besök hos Tanddjävulen. Är helt bedövad i vänstra sidan och det känns som om jag dreglar konstant, riktigt inbjudande!
Igår åkte jag in på den där träffen på Balance med Blondinbella. Hon var jätte söt och vi fick alla ett gymkort som gäller gratis i två veckor. Efter själva träffen bokade jag in mig på ett Kettebells pass. Klocka 18.45 vad passet slut och jag hade fruktansvärt svårt att gå. Jag ska inte ens prata om hur mina lår och rumpa känns idag. Pojkvännen min var ju inte snällare för det när han självklart skulle retas med mig halv sju i morse och börja snärta till mig på rumpan så jag inte var långt till tårar. Haha ne så hemskt var det inte, men ont gjorde det!
Nu ska jag strax iväg för att jobba (11-16) och sedan en tur till Balance för att gå på spinningpass, öka på träningsvärken lite. Tänkte köra stenhårt i två veckor nu. Kanske ser någon skillnad, lite i alla fall.

Nej nu har jag brååådis! Hörs ikväll. pussss



NITTONNOLLNOLL

HEJ KOMPISAR!
Jag är nu hemkommen från jobbet och ligger och degar hemma hos mig. Tänkte säga lite kortfattat vad jag har sysslat med i helgen. I fredags umgicks jag med Feli och Jeni hela dagen och på kvällen blev det fest hos Joel så jag och Sander åkte dit, senare kom även tjejorna mina!
Igår var det jobb som gällde för mig. Därefter förkrök hos HOOOEN och sen krogen. Vi gick till Royal Garden som SÖG! Träffade Tzatziki killen på gatan, han tiggde cigg och var ungefär en meter lång.
Klockan blev mycket och det var dags för DONKEN! Tjejutgång igår alltså!
Idag var det lika kämpigt att gå upp till jobbet som igår, men krigare som jag är kom jag dit fräsch med sliten och med ett leende på läpparna!
Idag ska jag bara dega gärnet, ikväll ska jag se Paradise Hotel, mest bara för att Cimon är med, kan vara kul att titta när någon man känner är med. Annars är ju inte programmet något direkt att hurra för. Efter det ska jag SOVA!
I morgon är det träningsmötet inför tävlningen jag vann via Blondinbella. Ska bli intressant. Yeye, ska ju lägga upp bilder så tänkte sluta skriva nu. PUSSSSHEJ


HOEN SJÄLV!

sluuutten och jag

vad glad jag var!

jag är coool och feli langar fjortispooosen!

nu ska jag möta jenii och sen kommer baby och hämtar mig!

hare

puuurisar

Tjabba!
Nu sitter jag i soffan. Jag och älskling har precis betalt lite räkningar och han har beställt ett nytt bankkort med en bild på mig, gulligt va?
Efter jobbet åkte jag till centrum för att möta upp Jennhoeeen och ta en fika. Vi snackade som vanligt lite skit! Efter fikan dök Sander upp och vi blev uppplockade av Sanders lossas pappa Staffan.
Vi åkte ut på Brevik och käkade lite, duschade. Jag köpte även sådna "plåster" som man sätter över näsan, hakan och pannan för att rensa porer och annat snusk. Jag och sander satt båda två med dessa som två STORA töntar.
Nu är jag SUPERTRÖTTIS! Jag hade tänkt att krypa ner i sängen för att läsa lite modeplaskor och kanske börja på en ny bok.
I morgon är jag ledig. Men ska endå upp tidigt för att åka med Sussanne och älsklingen. Så jag blir skjutsad hem och kan fortsätta sova. På dagen ska jag träffa jenniehoen igen och snacka ennumera skitsnack. Kul va?
Nenu ska jag säga hej till sängen! MUMMAAA!

NATTI PLUTTISAR!

HOEN OCH JAG. ja den tiden var jag brunett!

mm, horor!

GODNAT!

kall höstmorgon

Godmorgon alla mina kära!
Jag kom nyss hem. Jag fick skjuts av Sanders mamma hit. Sander åkte till jobbet i samma veva. Vi släppte honom i centrum. Jag har precis tänd en massa ljus i rummet, satt på Norah Jones och ska strax börja göra mig i ordning. 08.14 går min buss till Centrum, då ska jag till Tandis. Jag börjar jobba 11 och vet inte om jag orkar åka hem i mellan eller om jag åker in tidigare till jobbet. Jag får se.
Idag är jag så trött så att ögonen håller på med sin egna vilja jämt. Jag kan inte ha dem öppna utan att blinka ständigt. Jobbigt!
En till sak som är jäklans jobbigt är att jag glömde min mobil hos Sander på Brevik. Jennie! Om du läser detta så ringer jag dig HEM på min lunch på jobbet. Jag har inte ditt mobilnumer i huvudet. Bara hemnummret!
Nej nu ska jag avrunda och börja sminka mig. En lång dag idag! Jag kan inte heller äta eller dricka något på evigheter eftersom jag kommer gå runt med bedövning i evigheter!
Hoppas att ni få en underbar Onsdagsmorgon!

Pussar och Kramar! Denise

JAG VANN!

Jag är på lite bättre humör. Jag pratar med min sjuka, älskade vän Jennie. Jag gick in på F scure och köpte ett virusprogram. Efter det gick jag in på hotmail och tittade min mejl. Där såg jag att jag hade fått mejl från Balance Tävlingen som jag anmälde mig till. Tävlingen hittade jag på Blondinbellas blogg och den gick ut på att man skulle vinna ett gymkort för två veckors gratis träning på Balance. Man skulle även få träningsråd osv. Jag anmälde mig för att få motivation till att börja träna. Jag behöver verkligen en spark i baken. Detta är förhoppningsvis min chans.

såhär såg mejlet ut:


Jag är på bättre humör. Men fortfarande lite ledsen. Jag vinner aldrig något så det var ganska stor överraskning!
Som ni märkt har jag fortfarande inte kommit isäng. Tänkte hoppa i säng nu!

NATTI IGEN!

bajs!

Jag är ledsen! Jag täntke faktiskt erkänna det. Man skriver ju alltid ifall man är glad osv. Nu är jag ledsen. Jag tänker däremot inte gå in på detaljer.

Nu är jag hemma hos sander. Efter jobbet åkte jag hem och några minuter därefter kom Sander och hämtade mig. Vi åkte hem hit till honom. Sander dök ner i sängen för att sova och jag sitter i vardagsrummet. Tittar lite på nätet och är trött. Jag ska strax också lägga mig.
Jag har inte så mycket annat att tala om. Tråkig kväll!


såhär såg jag ut idag!

GODNATT!

Jag älskar dig fruktansvärt mycket!


Det lyxiga singellivet

Jag ska berätta om en kvinna:
Hon är 28 år gammal. Hon är lång, blond, blåögd, smal och har ett otroligt vackert utseende. Hon är till personligheten helt underbar och du kan inte hiitta ett enda fel. Hon bor i en paradvåing på Östermalm i Stockholm. Lägenheten är inrett ljust, öppet och modernt. Trotts den stora ytan är lägenheten väldigt hemtrevlig. Hon arbetar med att äga sitt eget startade Styling Company företag. Hennes företag har stylister inom kläder, hår, mode, smink och design anställda. Företaget fungerar som en catering firma på ett ungefär. Företaget startade hon då hon bara var 21 år gammal och precis hade gått klart sin andra kurs inom styling. Hon var skolornas bästa elev och lärarna visste från första början att hon skulle lyckas.
Med tanke på att hennes företag är internationellt har hon en liten lägenhet centralt i New York samt Paris. Dessa platser besöker hon regelbundet och spenderar mycket tid tillsammans med sin syster som just nu jobbar som supermodell i Paris och har hand om hennes lägenhet.
Hennes vardag är så lite komplicerad som möjligt och hon gör inte annat än njuter då hennes företag går riktigt bra och hennes liv är ett sånt som andra människor bara drömmer om.
Hon är väldigt modeintresserad och shoppar mycket till vardags. Hennes privata chafför samt assistent älskar att följa med henne ut på resor samt shopping turer. Det första åren var det mycket jobb med företaget. Nu har det börjat gå bra och hon behöver knappt lägga ett finger då hon har anställda till allt jobb.
Helgerna brukar hon oftast spendera ute i skärgården i hennes vackra herrgård tillsammans med sina närmaste vänninor. Där brukar de bjuda över lite folk, dricka vin, umgås och koppla av.
Varje måndag då det sker hemfärd från lanstället brukar de åka för en shoppingtur med följd av lite spa-massage avslutning. Detta gör att de känner sig riktigt avkopplade och söndagen mindre ångerfull.
Senaste tiden har hon börjat dejta en 27 årig arkitekthunk som alla tjejer dreglar efter. Man vet ju aldrig hur detta ska sluta!

Vad tycker ni? ;)


hemkommen

Godmorgon!
Jag kom hem från tandläkaren för en liten stund sen. Jag lagade ett hål som gick fort och enkelt. Jag är visst inte lika rädd för tandläkaren längre. Fick en tid tidigt i morgon bitti igen. Kändes lite mindre kul måste jag erkänna!
Nu ligger jag i sängen, återigen i min gråa snobben natttröja. Jag hade tänkt sova lite till med tanke på att jag somnade halv fyra i morse. Jag kunde verkligen inte sova. Jag satt uppe i köket, spelade lite UNO med mig själv, haha sedan la jag mig i sängen brevid baby och satte på "Allt om min BUSKE" på laptopen och efter det somnade jag. Galen natt!
Jag måste megde att när jag tittar omkring på alla olika bloggar och på reklamen om den där filmen 2012 som hade premiär på bio igår så kan jag inte annat än att bli skitapåmigrädd. Det jag fruktar mest är inte döden utan just jordens undergång. Tycker det är så himla läskigt! Jag läste precis Kenzas blogg och hon verkar ju lika vettskrämd som jag. Likaså jag kan inte annat än att tro på det, även om jag inte vill! Självklart hoppas jag innerligt att detta inte är sant. Jag tycker att jorden skulle klara sig ett par hundra år till åtminstånde. Jag vill inte att mina syskon och alla andra småbarn som inte ens inlett sina liv inte ens ska ha en chans att börja leva. Jag vill inte heller gå miste om livet. Jag vill skapa karriär, familj, barn, uppleva saker och känna att jag har levt mitt liv innan jag dör. Jag vet att någongång så kommer ju detta hända och även då kommer det finnas unga människor som inte får uppleva sina liv till fullt. Vill bara inte att det ska hända om tre år. Jag är bara då 22 år. Fortfarande lillvuxen! Tror ni på att detta kommer ske?

Nu ska jag sluta deppa. Amerikanska filmer är faktiskt riktigt duktiga på att skärmma folk. Även om man vetat detta länge, eftersom filmen baseras på Mayaindianernas kalender. Så blir det ju fortfarande med aktuellt när dem kommer ut med en film om hur det ska ske. USCH! Nu skulle jag behöva min baby här så han kunde ligga och hålla om mig och tala om att allt bara är ett påhitt och att allt kommer bli bra. Dessvärre är han och jobbar. Jag får klara mig själv, krama om min kudde!
Nu tänkte jag försöka få lite sömn hade jag tänkt. Kan inte äta frukost heller pga av bedövningen som sitter som berget i munnen. Var inne på ICA efter tandis och köpte med mig en festis och en fryst färdigrätt som får bli min frukost/lunch när jag vaknar sen.
Ska ju jobba 16-19.30 ikväll!


bilden var ju söt i alla fall!

PUSS

ÅNGEEEEEST

Vill inte till tandläkaren i morgon, VILL INTE! Jag ska låga ett hål, mhm ni hörde rätt ETT HÅL! Hur ska detta gå? Jag har sedan födseln gått till specialtandläkare och blivit "nerdrogad" med lustgas pga av min rädsla. Dem har behandlat mig som en liten tre åring som för första gången ska gå till tandläkaren varje gång. Nu ska jag till den helt vanliga folktandvården, få en bedövningsspruta utan någon bedövning innan. Jag har en sån sjuk ångest! Hjälp mig!

Från ångest till normalläge nudå. Jag är hemma (för en gångs skull). Jag och sander bestämde oss för att sova hemma hos mig idag. Jag sitter just nu ute i köket, äter skogaholmslimpa med lite bregott och dricker cola. Pratar även med min otroligt sjuka vän Jennie. Ni lär märka vad jag pratar om när ni besöker hennes blogg.
Sander ligger sen några timmar tillbaka i min säng och tottar. Jag som den nattugglan jag är sitter vaken och är varken trött eller pigg.
Helgen har jag helt ärligt inte känt för att blogga och lät bli! Vill flytta bloggen, göra om den, börja om från 0 igen, försöka hitta motivation. Jag tycker ju att det är så jäkla kul att skriva och dela med mig men ibland blir det som att det säger stopp. Jag orkar inte sätta på datorn fast den ligger brevid mig.

Jag har i helgen hunnit med att jobba, städa (såinihelvete), druckit vin, myst med tjejerna, sovit och inte så mycket mer. Helgen var skön, rolig och lugn. Helt perfekt faktikst!
Jag har även givit bort en hel del oälskade kläder till min lillasyster som var helt överlycklig. Detta påminde mig att jag verkligen skulle vilja tappa några kilon och skaffa några millar och sedan åka till New York med en shopping assistent för en JÄVLA MASSA SHOPPING! Låter inte det som en riktigt sjukt bra ideé?
Det jag egentligen ville säga var att jag behöver verkligen fylla på min garderob och skohylla med nytt. Jag har blivit så usel på att shoppa saker jag tycker om. När jag shoppar gör jag oftast det bara för att. Jag vill planera lite, kika runt överallt, åka till ställen med fina saker och shoppa saker jag vill behålla och känna mig nöjd och inte ha ångest efteråt.
Nu blir detta ett alldeles för långt inlägg. Jag ska försöka skriva lite mer inlägg och kortare verisioner.

Jag hade nu tänkt att spela lite UNO och äta min Schweizer nöts choklad här i min gråa snobben natttröja, osminkad med trötta ögon, rufsigt stort hår och inte alls så trött kropp.


Såhär ser jag ut just nu. Jag förstår inte varför jag ser så trött ut när jag egentligen inte är det!


Jag ska vara hos tandisjäveln 08.15 i morgon så egentligen hade det varit bra för mig med lite sömn nu känner jag.

HEJRÅÅÅÅÅÅÅÅ!

OUTLET ÄR HELT RÄTT

hejsan.
tänker inte ens påpeka att jag ligger i sängen. haha. det är bara för att jag alltid bloggar när jag ligger i sängen. Kom hem för någon timma sedan, tog en dusch och kröp ner i sängen med älskling. Han somnade som alltid direkt och jag tog fram min andra älskling som jag ständigt är otrogen med (dig) min älskade dator. Idag har jag jobbat fram till 16, mötte upp Joel vid gullmars och vi blev upplockade av Martin och baby. Vi åkte till Barkaby för Stockholms Outlet. Egentligen åkte jag bara med för att vara smakråd när älsklingen skulle köpa skidställ men jag har aldrig sett något vackrare. Tur var det väl att jag inte hade med mig plånboken och att jag har gjort av med det mesta av min lön. För detta var en dröm, jag kommer från och med idag alltid drömma våta drömmar om Barkaby. Jag hittade en affär med VAGABOND mitt älsklingsskomärke alla skor kostade 300-400 kr. Jag trodde jag skulle svimma. Miljarders affärer med grymma priser. Någon som vill följa med igen på en gång? Kanske råna en bank först?
Efter att älsklingen hittat ett riktigt snyggt skidställ från Cross och Joel ett par snygga Nike skor var det dags att klämma ihop oss i Dalisens lilla röda brumbrum och köra mot Tyresö för att möta bilens rätte ägare. Väl i Tyresö blev det middag på KAKKAN och sen hem till Brevik.

Nu ska jag gosa ner mig i sanders nacke och somna till hans snarkningar. GODNATT! (är ledig i morgon, woooho) Ska tillbringa hela dagen till städning och tvättning. Jag är så duktig!
PUSS

jag i min limegröna som jag fick i julklapp av pappa för ett par år sedan, (haha) pyjamas för nån vecka sen!

Glömde berätta om incidenten i morse. Jag vaknade av mitt alarm på mobilen vid 6 och mobilen ligger på fönsterbläcket ovanför våra huvuden i sängen. Utan att öppna ögonen sträcker jag upp handen för att ta tag í mobilen. Istället för att få tag på den känner jag en snabb och hård smäll i pannan, smärtan får mig att grimarsera och fälla en tår till att sedan somna om. Jag förstog inte förän jag hade satt mig i bilen och började kvincka till att jag hade fått mobilen i huvudet. Ont gör det och en blå bula i pannan har den efterlämnat. SKIT OCKSÅ!


HEJRÅÅÅÅÅÅÅ!

stormigt

Hejsan!
Jag ska strax kila de tre kilometerna till bussen för att åka in och jobba. Låter väl kul? haha. Jag har slappat hela dagen och myst med mig själv och en ben och jerrys till frulle. Idag är jag klädd i min nya persikofärgade top, stickade strumpbyxor, skinnjacka, svart oversize halsduk, mocka handsakar med nitar och korta svarta uggs. Super skön och fin outfit.
Nu måste jag stressa lite. Jag kanske blåser bort påvägen till bussen. Det är storm här ute!

PUSSSS

TRÖTT, ACK SÅ TRÖTT

Tjabba!
Ligger i sängen bredvid Sander the man. Vi kröp nyss ner i sängen. Han ligger och bläddrar igenom lite musiktidningar och jag bloggar och kikar lite över nätet, samtidigt lyssnar vi på U2. Ska snart totta. Är så fruktansvärt trött! Jobber idag gick finemang. Jag var rastavlösare och tiden gick hyffsat fort. Innan jobbet sprang jag in på H&M. Är verkligen inöd av tröjor/tunikor. Förarligt! Hittade faktiskt två stycken halvsnygga på rean. Det är inte varje dag man shoppar SALE måste jag säga. Kändes riktigt bra att punga ut ynka 200 kr för två stycken tunikor. Ska börja titta på SALE CIRKLARNA oftare tror jag. Det svider inte lika mycket när man kommer fram till kassan som när man köper det absolut snyggaste, nyaste. Dock! Är det absolut inte ens i närheten av det nya som kommer in tyvärr!
Fick även syn på världens coolaste godisadventskalender på jobbet idag. Jag var bara tvungen att köpa hem den till mig och älskling. Den är bamse stor och är ifrån Haribo. Jag är mycket nöjd!
Efter jobbet hoppade jag på bussen och Sander hoppade på påvägen. Vi åkte hem och gick direkt in till stora huset för att äta middag. Sen har vi tagit en dusch. Tagit det chill! Jag har ritat lite på designboken. Kul!
Nu ska jag faktiskt sluta. Hoppas ni har haft en toppenmåndag!


första toppen

den andra mys

ett smakprov på mina ritningar (outfiten till vänster är grym!)

avslutar med en bild på älskling som jag tog nu nyss. (han har alltid en kudde på huvudet)

PUSS!

uppe med tuppen

Godmorgon! Klockan är 08.37 och jag har hunnit med att åka från Brevik till Mamma, tittat på tv, ätit frulle, badat, smörjt in mig, målat naglarna, klätt på mig och ska nu föna/platta håret, sminka mig och sen ge mig iväg till jobbet. Är ruskigt trött idag. Antar att jag får skylla mig själv att jag var uppe så sent igår. Nu ska jag i alla fall skynda mig lite så jag inte halkar efter i min tidsplan.
Har lite smått panik. Häromdan när jag skulle kliva på bussen så kom jag på att min busskort hade gått ut i datum så måste köpa ett nytt, det är så dyrt bara. Skit också!

Vi hörs efter jobbet. Ha en bra dag!


SM GULD!

Glömde helt bort att hurra för AIK som tog Sm guld idag!


GRATTIS GNAGET, DET FÖRTJÄNADE NI! 11 år var det senast och tillochmed jag som är ett riktigt uselt fan och totalt noll procent fotbollsintresserad tycker att det var riktigt jävla bra av dom och blev faktiskt jäklans nervös där ett tag innan lillbror spang till tvn i sista minuten och sa att helt matchen var avklarat och att vi hade tagit hem guldet! HÄRLIGT, HÄTLIGT, JÄVLIGT HÄRLIGT!

Nu måste jag verkligen sova, herrejesus klockan är redan halv 2 strax.
GODNATT!


natten är tung

AMENTJABBATJENA!
Ligger på mage i sängen med datorn framför mig. (viktig information, right?). Jag har precis "nattat" min lilla grisen och skrivit in mina nya jobbscheman i kalendern. Jag är så duktig!
I helgen har jag inte annat är varit sjuk, intressant va? Jag har varit så rolig att följa denna vecka så om jag skulle berättat detaljerat hela veckan så hade ni somnat eller slutat läsa min blogg. Helt klart! Därför kanskse det inte lockade att skriva så mycket, sen hade jag även en riktigt jävla helvetesvecka med all sjukdom. Nu är jag på bättringsvägen och jag ska jobba i morgon!
Idag har jag haft släktfika för mig hemma hos mamma eftersom jag fyllde 19 i tisdags. Fick lite småsaker och massa tårta med äcklig marsepan. Efter det var jag i centrum med lillasyster Elin och shopppade lite. Köpte superkorta svarta Uggs, en designbok (som egentligen är för barn) där du får utritat människokroppsmallar som du kan rita dit plagg, accesoarer m.m på. Skit kul. Har gjort 4 st snart, ska ta kort på dem, skit snygga! Jag borde bli designer!  haha.. Köpte även ny parfym, Amor Amor. SVINDYR! Blev även ett paket med träfärgpennor så jag kan färglägga alla plagg i boken.
Nu kan jag aldrig klaga på att ´jag inte har något att göra. I fredags var vi bara hemma och tog det lungt och gick och la oss innan tolv. I går var vi inne i stan och hämtade min tårta, hälsade på min kollegor i kassan som alla var glada att se mig (haha). Efter det åkte vi till centrum och jag mötte upp Jennie och Flisan. Där blev det en breezer på Gren Bull och sen hem till flisan för pizza, vin och skitsnack!
Vid halv ett kom bebis och hämtade mig, direkt hem och sen sova! Så skönt, jag älskar att sova!

I veckan har jag lite "kanskeplaner".
En sak som är helt klar är att jag ska jobba.'

Måndag- Jobb 11-16
Tisdag- Jobb 16-19.15
Onsdag- Jobb 10-16
Torsdag- Kommer antagligen Papsen med familj upp och vi ska fira min/fasters/farfars födelsedag med familjemiddag. Jag har även kollat om jag kanske ska åka till Falköping denna dag. (eller följa med pappa hem tillbaka)
Fredag- Jobb 11-16 (om jag är i fkp så försöker jag få någon att ta min tid.) Fkp?
Lördag- Fkp?
Söndag- Fkp?

Vi får väl se hur veckan blir senare. Har ännu inte pratat något med min pappa, sander eller någon annan heller för den delen. VI FÅR SE!!!!

LÖRDAGS:

flisan tänder ljus, ÖVERALLT!

vi dricker vin (och jag ber)

glader va ho mä!

nenu ska jag kika runt i bloggar, bli avundsjuk och sen krypa tättintill min gris och sova så GÖTT!

PUSS OCH KRAM!

RSS 2.0