Det lyxiga singellivet

Jag ska berätta om en kvinna:
Hon är 28 år gammal. Hon är lång, blond, blåögd, smal och har ett otroligt vackert utseende. Hon är till personligheten helt underbar och du kan inte hiitta ett enda fel. Hon bor i en paradvåing på Östermalm i Stockholm. Lägenheten är inrett ljust, öppet och modernt. Trotts den stora ytan är lägenheten väldigt hemtrevlig. Hon arbetar med att äga sitt eget startade Styling Company företag. Hennes företag har stylister inom kläder, hår, mode, smink och design anställda. Företaget fungerar som en catering firma på ett ungefär. Företaget startade hon då hon bara var 21 år gammal och precis hade gått klart sin andra kurs inom styling. Hon var skolornas bästa elev och lärarna visste från första början att hon skulle lyckas.
Med tanke på att hennes företag är internationellt har hon en liten lägenhet centralt i New York samt Paris. Dessa platser besöker hon regelbundet och spenderar mycket tid tillsammans med sin syster som just nu jobbar som supermodell i Paris och har hand om hennes lägenhet.
Hennes vardag är så lite komplicerad som möjligt och hon gör inte annat än njuter då hennes företag går riktigt bra och hennes liv är ett sånt som andra människor bara drömmer om.
Hon är väldigt modeintresserad och shoppar mycket till vardags. Hennes privata chafför samt assistent älskar att följa med henne ut på resor samt shopping turer. Det första åren var det mycket jobb med företaget. Nu har det börjat gå bra och hon behöver knappt lägga ett finger då hon har anställda till allt jobb.
Helgerna brukar hon oftast spendera ute i skärgården i hennes vackra herrgård tillsammans med sina närmaste vänninor. Där brukar de bjuda över lite folk, dricka vin, umgås och koppla av.
Varje måndag då det sker hemfärd från lanstället brukar de åka för en shoppingtur med följd av lite spa-massage avslutning. Detta gör att de känner sig riktigt avkopplade och söndagen mindre ångerfull.
Senaste tiden har hon börjat dejta en 27 årig arkitekthunk som alla tjejer dreglar efter. Man vet ju aldrig hur detta ska sluta!

Vad tycker ni? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0