saknaden svider but still im glider

Hejsan!
Till att börja med JAG VET ATT RUBRIKEN ÄR SKIT KONSTIG, JAG HAR INGEN FANTASI LÄNGRE, HJÄLP!!!
Jag har goda och dåliga nyheter. Dem goda är att jag har tittat ut en dator som jag kanske ska slå till på i morgon. Dessutom ska jag antagligen träffa min gode vän Tim i samband med att jag åker in för att titta på datorn. De dåliga är att jag saknar ihjäl mig efter min älskling som just nu sitter på Ullevi i Göteborg och njuter för fulla drag av U2 konserten. Är självklart skit avundsjuk på Joel som är där med honom (eftersom jag gärna skulle velat vara där med honom), men samtidigt väldigt glad över att veta att han har det skit bra.
Jag har varit utan min baby i två dagar nu och kanske blir det nästan två till... hur ska jag klara mig?
Just nu spenderar jag min lediga tid till att vara hemma hos mamma och mysa med familjen. Ska nog även träffa Sara i morgon kväll.

När nya datorn är redo blir det bloggning för fulla muggar här. Är så sugen på att dra igång min blogg ordentligt igen. Det enda som fattar är en digitalkamera som nog ska införskaffas nästa månad. Eller så blir det en nu mobil med hyffsad kamera. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Framförallt inte tittat på priser eller produkter något särskit. Var med mamma och hasse en sväng till sickla idag och strosade runt i lite elektronbutiker. Jag vill bara ha allt när jag går in i sådna butiker. Jag är verkligen såkallat "elektronikgodiskåt".



ANYTHING NEW? NO, ALLT ÄR BEGG!

Glasögon från Ray Ban
Jeansväst anitk från mami
T-shirt antik från Hasse
Jeans från H&M 

Jag SKA in i en seconhandbutik nästa månad och leta väska och jacka! Blir så jävla shoppingsugen nu!

Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i sängen och titta på "What's happend in Vegas" helt ensam och sakna min älskling ennu mera när jag ser hur kära dem blir! FAN. Det suger att vara utan sin pojkvän!

SEEYA!!!!

HÄRLIGT OCH STRESSIGT!

Förlåt!
Fan det är jätte tråkigt att jag aldrig bloggar längre. Jag vill så gärna ta upp mitt bloggande igen men eftersom jag fortfarande inte varken införskaffat mig en ny mobil eller digitalkamera så är det boring as hell att blogga eftersom man inte kan fullfölja saker på samma sätt.

Nu har jag i alla fall beställd lite saker från halens, bubbleroom och beställt premination på modetidgningen Vecko revyn som från min synvinkel är en utav dem bästa tidningarna för unga vuxna kvinnor.
Funderade även på Plaza kvinna eller cosmo men hittade inte riktigt vart man beställer hem dem och eftersom revyn är en stor favorit så valde jag den.
Jag känner att jag har varit väldigt frånvarande från allt sista tiden. Har inte kunnat shoppa eller umgås men nästan några av mina vänninor. Därefter har det inte bidragit till någon utgång eller något festande heller.
Jag har endast jobbat, sovit och umgåts med min älskling.  Sen ska jag inte klaga. Jag har haft super mysigt med jag vill fortfarande sätta igång mitt "tjejiga" liv igen med shopping, fika med tjejerna och utgång på helgerna.

Nåväl. Jag har nu fått tillbaka min efterlängtade och älskade klocka efter den har varit på lagning allt för länge.
Riktigt skönt!

Väntade även väldigt energiskt på mina beställningar. Jag har beställt mig en skit snygg kuvertvväska/plånbok från Rules by mary. En svartlite spacead volangklänning. Ett par svarta platå skor och en vågtång från obg nordica. And guess what.. dom har kommit. Har dock bara hämtat ut det ena paketet som är från halens. Skorna var att dö för. Tyvärr var dem ganska trånga på sidan pga av mina ganska så breda fossingar. Vågtången därimot är jag ganska säker på att jag ska lämna tillbaka. Är lite mer inne på att köpa mig den nya locktången från babyliss icurl. Den verkar sjukt bra och ger ganska så slarvigt snygga lockar. Eller vad tror ni?

Nu sitter jag hemma hos min älskades graniepäron. Dom är på sitt landställe lite längre bort än till eskillstuna. Där ska de stanna enda tills nästa torsdag vilket innebär att jag och baby har hela huset helt för oss själva tills dess. Om det är mysigt!
Tänkte fixa bloggens utseende och bli bättre på att uppdatera men jag jobbar så hektiskt och har fullt upp jämt. Måste nästan krypa ner hos min sötnos som redan ligger nerbäddad nu.
Får fixa med bloggen när jag kommer hem i morgon. Jag jobbar ett bajspass i morgon 10-19.30. Hur ska jag orka? Efter det ska jag laga mat och blir det nog en tid till för mig att blogga förhoppningsvis!

Nu mina kära läsare (dom som jag har kvar efter att ha varit så usel på att uppdatera) ska jag krya ner i sängen brevid mitt gull.

Ha det så bra.

PUSS OCH KRAM!

RSS 2.0