saturdaynightlive

Goddagens allesammans!
Nu sitter jag hos Sanne och även Emil är här idag och hälsar på, det tycker vi om! Idag har vi inte gjort så mycket speciellt. Vi tittade på film och så kom Emil till mig. När vi sedan bestämde oss för att ta en promenix till Sanne kommer Hannes och Joel påvägen mot mig och försöker övertala oss att stanna eftersom deras mål var att få komma in till mig. Ovanligt, right? Ne, skämt åt sido. Vi började gå mot Sanne och sen droppade Hannes och Joel gick hem för att käka jordgubbstårta då Hannes fyllde 17 år yesterday. Grattis min vän!
Nu har vi bakat chokladkaka och pratat. Ska snart ner och trycka i oss den. Igår repade jag och Sanne i min skola hela eftermiddagen och sedan gick vi och åt kebabrulle. Sedan vidare till gymmet och körde lite styrka och spinning, efter det var det äventyrsbadet som gällde. Där hade vi kul som fan enda tills klockan var runt 20.00. Träffade även några killkompisar till Sanne.
Senare gick vi till Sanne, sminkade oss och klädde oss i lite mer anpassande "outfit" inför kvällen. Sedan blev det till att gå till Matte och träffa lite folk.
Efter att ha suttit där och pratat med en massa fulla ungdommar och sjungit lite låtar gick jag Sanne och Joel till valentino som för övrigt bjussade på en pirre och käkade. Efter det promenix till Folkets park och träffa bebis snabbt och sen drog jag och bananen hem till mig och sov.
Ikväll blir det nog till att träffa lite folk och sedan upp till någon fest (om vi orkar) som sagt ska vi börja "vårat nya liv" eller vad man nu ska kalla det för. I denna "process" ingår det endast att avstå från festande, alkohol, onyttig mat och feta saker i övrigt. Vi ska alltså om vi ska upp till denna fest ikväll vara nyktra, sociala och framföra budskapet, "man behöver inte dricka alkohol för att ha roligt".
Nu ska jag och mina kära vänner ner och käka vårat bakverk.
Hoppas ni får en trevlig/rolig lördagskväll!
adjöss!

glömsk och glad

Jag glömde ju berätta den störsa glada nyheten för idag. Jag fick träffa Emil idag! Dock väldigt snabbt, han kom med hans skola och skulle titta på våran konsert. Usch så jag har saknar honom!
    
 massa söta, gamla bilder på oss

big love to you, dear friend!

ack så slitet

Godagens!
Jag sitter än en gång i Falköpings Stads Biblotek. Jag älskar biblotek! Det är en sån skön stämning. Man är omringad av en massa böcker och folk är förhållningsvis tysta. Passar mig alldeles utomordentligt!
I alla fall. Igår blev den "stora" konserten för allmänheten en succé! Vi hade tydligen fått fruktansvärt mycket beröm och positiva kommentarer, vilket glädjer mig.
Jag är helt slut i kroppen efter allt sjungande och alla konserter. Vi gjorde tre stycken konserter igår och idag har vi hunnit med tre stycken också. Det har varit väldigt kul men jag lovar er att jag känner mig mer sliten än någonsin trotts att man egentligen bara står och sjunger så är det väldigt påfrestande.
Nu är det i alla fall över. Jag kom nyss från stadsteatern där vi plockade ner hela scenen. Igår sov bebisen hos mig. Han kom efter han slutade jobbet och vi tittade lite på tv och sen somnade jag direkt. (helt utslagen efter gårdagens alla framträdanden). Tro det eller ej så försov jag mig i morse också! Jag är nog världens bästa "försovare". Trotts det hann jag precis som igår i tid. Bebis skjutsade mig så jag hann tillochmed äta en skål med fil och flingor.
Jag träffade Sanne idag en stund på rasten mellan konserterna. Ska nog träffa henne snart igen men sen blir det till att gå raka vägen hem och plugga. Har uppsatsskrivning i morgon 08.00-11.00 vilket jag inte hunnit förbereda mig inför. Sedan senare ikväll har vi träningsmatch mot U17.
Full fart hela dagen idag med. Det är nog bra för mig att få ha någonting att göra stup ikvarten för det får mig att bli utamattad vilket leder till att jag kan somna bättre på kvällarna.

Jag tänkte också berätta för er att på lördag ska jag och Sanne på audition till en Grease musikal i Skövde. Så det måste jag också förbereda mig inför. Måste lära mig låten utantill samt hitta en egen låt att sjunga.
Ni får önska oss lycka till för fulla krafter för det lär behövas om jag känner mina nerver rätt!

Jag tror jag börjar få lite lätt panik över Skara Sommarlands antällningen. Eftersom dom inte har hört av sig (dom skulle höra av sig i slutet på mars) så måste någonting ha satt sig på hjärnan. Jag och Sanne pratade om det igår då vi också pratade om att hon var nervös om hon kommer komma in på MoP (musikskolan i Skara). För i natt drömde jag en jätte konstig, halvläskig dröm om att jag fick ett beskedsmejl av Sommarland men jag inte kunde läsa det för att det alltid kom någonting i vägen eller så avbröt någon alltid mig.
Jag minns inte hela drömmen lika tydligt som jag gjorde när jag vaknade till vid 5 tiden i morse. Men jag minns i alla fall att det var ganska läskig och panikartad. Konstigt att hjärnan spelar en spratt om nätterna tycker jag!

Nu ska jag faktikst kila hade jag tänkt, folk börjar ju undra när jag sitter här och knappar på tangenterna för fulla bullar!
ajöken folket, ha en fortsatt bra dag/kväll!


stress, press och scenskräck

Goddag alla!
Nu sitter jag på bibloteket tror det eller ej. Jag har luchrast fram till 12.15. Vi har hafr konsertrep hela morgonen och 12.30 drar första konserten igång. Jag var nyss på statoil och köpte mig en macka och en juice sen träffade jag Sanne en snabbis utanför hennes skola. Jag kommer nog att träffa henne vid tjugo i också eftersom det endå är påvägen tillbaka till stadsteatern.
Jag måste säga att det är riktigt stressigt samtidigt som man har mycket press på sig. Jag har ju även den dåliga förmågan att ha scenskräck såfort det kommer in lite människor. Men jag står ju bara tillasmmans med kören så det borde vara okej idag.
Efter vi hade kört sista repet innan lunchen fick vi en massa beröm av en kille som jobbat på stadsteatern under många år. För att citera hon rätt av sa han -"Jag måste bara säga att jag har jobbat här i många år och hört mycket. Men det här.. fyfan va bra! Helsike va bra ni är". Ungefär så uttryckte han sig så jag antar att vi borde vara stolta- om inte solisterna ska vara mer än stolta, dom är grymma!
Idag har vi två konserter för gymnasiet och sedan den offentliga konserten ikväll kl.19.00. Känns ganska lamt eftersom jag är fruktansvärt seg. Jag fastnade ju självklart igår när jag började läsa min bok igen. Jag kan inte sluta när jag väl börjat! Jag läser alltså "ljudet av ditt hjärta" som är den tredje (av fyra totalt) i kärleksromanerna skrivna av Stephenie Meyer varav den första är boken som filmen Twilight är baserad på. 
Jag läste ungefär 100 sidor sen somnade jag med boken i handen (märkte jag i morse). Jag försov mig självklart i morse. Vaknade 07.20 istället för 06.30 och var tvungen att springa upp och klä på mig och sminka mig. Skulle ju göra mig fin också eftersom vi har konserter så det kändes lite stressigt. Förvånadsvärt nog hann jag faktiskt i tid till repet. 
Känner mig fortfarande halvkrasslig i halsen och ber om ursäkt för hur det låter när jag tar ton just nu. 

Från det ena till det andra, jag och Sanne funderar på att söka in till en musikal i Skövde på lördag. Jag tvekar på att jag kommer komma in men Sanne har nog en rätt så stor chans att bli antagen. Jag gör det mest för skojs skull. Alltid kul. Jag har alltid drömt om att få vara med i en musikal så varför inte försöka sätta punkt på sina drömmar.
Nu ska jag kolla mejlen och fejjan. 
hörs sen
ÖNSKA MIG LYCKA TILL PÅ KONSERTEN!
adios 


kristråkigt i skolan

Nu sitter jag här och nötar framför datorn i skolan igen. Ska jag vara ärlig är det bara ett sätt att fördriva tiden på. Jag har pluggat lite nu en stund men jag har inte så många böcker här. De flesta är hemma eftersom jag har varit sjuk så pass länge. Jag sitter här brevid min käre klasskamrat Rickard Hansson. Vi hade nyss retorik och jag har börjat på mitt debatttal med Anton. Vi ska ha "skönhetsoperationer" som ett ämne. Jag har suttit och klurat lite på olika argument till debatten. Det är ganska svårt faktiskt, i alla fall för att finna ett bra argument som visar att vi verkligen är för skönhetsoperationer utan att det låter så "uteseendefixerat". Någon som har ett bra förslag?
Jag ska inte ner till genrepet förän om två timmar och jag måste införskaffa mig lite "matsäck" eftersom jag ska spendera resten av kvällen där. Jag ska försöka få med mig hansson till LIDL, haha. Förhoppningsvis föjler han med. Jag ska sitta här lite vid datorn ett tag till. Skriva lite på min romanredovisning så den blir klar. Det är lätt gjort.
Nu ska jag ringa Sanne och kolla om hon har lust att ses vid halv fyra innan repet börjar.
Vi hörs kanske ikväll eller i morgon.
adjö


sommarjobbsstress

Godmorgon allesammans!
Idag är det tisdag vilket innebär att jag sitter i skolan och väntar på att min svenska lektion ska börja. Idag blir det till att vara i skolan tills halv 2 sedan plugga i någon timma sedan direkt ner till stadsteatern kl.16.00 för att sedan ha genrep inför konserterna i morgon och övermorgon. På stadsteatern ska jag vara enda tills klockan 20.00 så det blir ett par timmar. Jag funderar om det verkligen är så bra att sjunga med min hald egentligen men man måste ju faktiskt ställa upp för "laget" samtidigt som jag älskar att sjunga så för mig är det bara kul.
Jag har funderat lite på att kanske stänga ner bloggen pga av vissa klagomol och oväntade läsare. Jag får se hur jag gör. Nackdelen med det är ju att jag tycker om att skriva av mig och att det är kul att medela mina vänner som faktikst rekommenderade mig att skriva om vad jag gjorde eftersom jag ser dem så sällan. (alla i stockholm). Som sagt jag vet inte hur jag gör, men blev bara lite osäker när jag fick höra detta.
Idag är jag på bättre humör än förgående. Jag har sovit ut och tagit en skön dusch nu på morgonen vilket kanske bidrog lite till att jag är hyffsat pigg.
Nu har vi snart påsklov och jag reser iväg till mamsen i Stockholm under hela lovet. Ska bli så fruntansvärt skönt! Som jag har saknat min älskade mamma. Självklart har jag saknar resten av min underbara familj och vänner ocskå.
Jag är fortfarande ett nervvrak eftersom jag sitter och väntar på beskedet från Skara Sommarland. Jag börjar få mer och mer dåligare inställning till att jag verkligen kommer få jobbet. Jag tror helt ärligt att jag är chanslös när det gäller anställningen. Men jag har ju ingenting att säga till om utan det är bara till att vänta och se.
Igår fick jag faktikst sms utav min härliga Morfar. Han erbjöd sig att kolla efter sommarjobb hos Sia Glass. Vilket jag tyckte var jätte snällt. Sedan har bestämt mig för att lämna in CV hos Ica Supermarket i ringen på Söder i Stockholm där min mor jobbar. Så vi får väl se vart all den här sommarjobbs stressen slutar.
Igår tränade jag Volleyboll för första gången på jätte länge. Det var riktigt kul bortsett från att jag började hosta stup i kvarten så jag skippade alla springövningar. Det känndes faktiskt väldigt skönt att komma igång igen efter denna hemska förkylningsvirusperiod.
Dessvärre kommer jag inte kunna träna särskillt mycket resten av veckan pga av alla konserter och genrep. Den enda lediga dag jag har restrerande denna vecka är fredag, så jag får väl se till att gymma den dagen.
På fredag är det även Let's Dance finalen som jag ska titta på. Jag har inte följt serien något vidare men finalen är alltid roligast då alla paren kommer tillbaka och återförenas.
I morgon ska jag också försöka hinna med att inhandla mat till mitt alltför tomma kylskåp- för att inte prata om min frys. Men som sagt åker jag till Stockholm hela påsklovet så det är inte större ideé att kamma hem allt för mycket eftersom alla jäkla matprodukter har en tendens till att gå ut ur datum så snabbt!
Jag får handla hem mat så jag känner mig bekväm tills det att jag åker. Resten får jag ta hand om när jag kommer hem till Falköping igen.
Nu ska jag faktiskt kila, vi hörs sen!
adjöken


mondaaaayafternoon

Tjenixen!
Nu ska jag strax iväg. Ska upp till skolan för körövning och sen blir det volleybollträning för min del. Jag tänkte ringa sanne och titta vad hon ska hitta på så hon kanske har lust att gymma efter volleybollen.
Nu måste jag kila. Har lite bråttom!
adioss


puss/ denise


söndagsnatt

god"natt" allesammans!
Sitter fortfarande vid datorn. Pratat med lite folk och spanat efter snygga plagg på nätet. Ni ska få lite smakprov på de smaskiga jag hittat hitills:


plockade ihop lite smått&gott från h&m.
Dessa var mina absoluta favoriter. (se ovan)


Hittade flera grymt coola badkläder från Hervé Léger by Max Azria

 



som även Beyoncé och Anna Faris syns med på olika omslag till tidningar
med bäddräks från samma märke,

snygg va!

Nej! Nu mina vänner ska jag ta och sova, har trotts allt skola i morgon. Godnatt!

deppdeppdepp

Jag hatar söndagar! Jag blir alltid lika depp när jag vet att skolan väntar, därmed en massa plugg. Usch! Det är så mycket som inte är bra nu vilket också en del i det hela. bläääää
Jag saknar redan Sanne. Hon är alltid glad och smittar alltid av det på mig så jag slipper deppa. Jag är avundsjuk på alla som just nu sitter hemma med sina pojkvänner/flickvänner och myser. Söndagar kan inte vara tråkiga och deppiga då. Utan då blir det mer som en mysdag! Nu låter jag deep. Jag vet, det är inte kul för er att sitta och läsa om att jag är depp.
Nu ska jag sluta. Jag kan istället berätta att jag nyss var ute med bebis. Vi pratade lite och tog en cigg. Mysigt med lite kärlek från en trogen vän.
Jag har shoppingsug som bara attan! Vill bara få in lite cash så jag kan förnya min garderob vilket var alldels för länge sedan jag gjorde. Är jätte nervös inför bekedet om antällningen på Skara Sommarland som jag kommer få nu i veckan. Jag tänker inte hoppas på för mycket eftersom det är så få som verkligen blir anställda men jag vet att mina nära och kära håller tummarna så jag får lita på att det hjälper.
Nu ska jag kolla runt lite på kläder och skor. Kanske lägger in något inlägg om jag hittar något jag vill ha.
puss så länge.

trashdenise med benhård blick!


segisdegis

Thalo!

Jag sitter nu hos dadi. Han har dessvärre inte anlänt hem än från sin sälen resa med "grabbarna grus" men han kommer i morgon, vilket jag ser fram imot!
Idag vaknade jag upp med mina kära vänner Svenne och Hampa i lägenheten. Alla deckade igår efter folket hade gått sin väg. Jag hade lyckats låsa ute stackars Sanne, Emma därimot lyckades ta sig in i lägenheten. Jag har en svagt minne att jag gick och låste upp (fortfarande sovandes).
Emma hade knatat ner till Sanne när jag vaknade så jag blev lite orolig, haha. Efter jag hade vaknat upp började jag gå mot Sanne för att dega hos henne med Emma innan Emma åkte tillbaka till Lidköping. Vi skrattade till minnen från igår och satt vid datorn och degade. När emma åkt tillbaka satt jag och Sani kvar i sängen i antal timmar och la in bilder och nötade i största allmänhet. Sedan var det dags för henne att plugga så jag lunkade hit. Efter det har jag bara suttit här, ätit köttbullemacka och druckit obo'y. Det var riktigt gott med mat!
Ikväll ska jag träffa bebis ett tag och sen läsa lite ut min bok. I morgon blir det skola och sen börjar träningen på allvar! Börjar bli frisk så nu måste jag verkligen lägga manken till och se till att bli smal. Right Sanne? Hon ska vara min trogna gymbuddy. Hoppas på att se resultat.

Nu ska jag kila. Puss

dagens foton:

osminkade, sletna och bakis. Ruggigt klockrena är vi!

puss

LS

Igår blev det patry i friggeåkers bygdegård. Där hade Sofia och Emelie sin artonårsfest. Vi hade riktigt kul! Efter det åkte vi hem till mig (ingen större skräll). Nu ska jag snart hem till pappa, käka lite och ta det lungt.
Här kommer lite bilder från igår.






























Puss. Tack för en grym kväll alla goda vänner!
Visst är bilderna för goa?

hejåhååå

Tjena!
Sitter här hos sanne med emma också. Vi fixar oss lite, blir antagligen party ikväll. Igår chillade jag och sanne. Först hos mig med Filip och Anton. Körde klädpoker och snackade. Efter det gick jag och sani vidare till pippi där filip hade sin fest. Träffade lite roligt folk och sen slutade kvällen lite krookigt.
Hoppas på en ruggig kväll! Börjar bli bättre vilket känns jätte skönt även om jag inte är helt frisk yet.
Nu ska vi kila
adioso, puss

arbetsinterljuven i torsdags!

innan bogrens

jag innan bogrens

jag och sanne innan bogrens

chillidill på min balkong igår

filip och anton igår hos mig

jag utklassade alla i klädpoker

födelsedagsbarnet filip.

nu ska vi kila. adjöken!

got it all, need it all

VILL DU GLÄNSA, SÅ VARFÖR VÄNTA? GE MIG DETTA OCH DU ÄR OCH KOMMER ALLTID FÖRBLI PRIO ETT HOS DENISE CARNEHOLM BRUSEWITZ!
I wish i had, the perfect:


phone



hair


car


look!
am i right?


täpt är vad det är

TJA!

Sitter återigen hos far min. Jag har varit i skolan och hämtat böcker, hemma i lägenheten och städat samt vikt en massa tvätt. Efter det kom bebis och hämtade en sjuk liten hjälplös? Denise som hostade hela vägen till donken där vi åt massa god mat. Det var behövligt, har inte fått mycket till mat i min mage på länge.
Jag är extremt trött eftersom jag inte fått någon sömn på över ett dygn och dessutom något otålig för att Sanne inte hört av sig. Ville ju träffa henne nu, trotts att jag är sjuk och borde stanna inne.
Idag lånade jag både trejde samt den fjärde och sista boken av Stephenie Meyers kärleksromaner om Bella och Edward. Jag kunde inte hålla mig utan tjuvkikade i sista kapitlet i sista boken, Gissa om jag blev glatt överraskat! Nu vill jar bara läsa dem ennu mer. Fast idag måste jag lägga lite energi på att förbereda morgondagens arbetsinterjuv på Skara Sommarland. Man skulle tydligen ha med sig både det ena och det andra samt vara mycket förbered på att beskriva sig själv med särkillt utvalda ord.
Jag är faktiskt nervös som sjutton. Jag kan bara tänka mig vad jag kommer vara i bilen påväg dit runt 8 i morgon bitti. Dessutom med mitt överförtrefflga morgonhumör! fifan! Ni som vet, känner nog igen det!

JAG ÄR RASTLÖS SOM EN ODÅGA OCH TRÖTT SOM EN GNU!
varför inte läsa? Jo! för då får man lite lätt dåligt samvete när man vet att man egentligen borde förbererda sig inför morgon dagen eller- ännu viktigare, plugga!
gå ut, möta sanne, prata av sig lite och få massa kompiskramar hade ju verkligen inte suttit fel! man måste faktikst som sjukling få lite extra tröst, annars känner man sig bara mer depremerad.
blääääää! vill vara frisk, ta tag i volleybollen, gymmet och matvanor.
ne nu ska jag tracka bananen lite till!
adjoos


Onsdag morgon

Godmorgon!
Sitter hos pappa. Har inte sovit en blund på hela natten. Jag läste ut hela "när jag hör din röst" som är fortsättningen på "om jag kunde drömma". Grymt bra! Jag är helt förälskad!
Jag mår förhållningsvis bättre. Dock har jag sprängande huvudvärk och öronen börjar värka mer än vanlig. Usch!
Jag ska snart till skolan för att hämta lite böcker och möjligtvis låna den tredje boken i Stephenie Meyers otroligt uppslukande samling av kärlekshistorer.
nu måste jag kila, skriver senare
puss

pics from last week

Här kommer lite random bilder från förra veckan.
Städade lägenheten cleanis innan Sanders ankomst!

köket


vardagsrummet/sovrummet


hallen


badrummet


sander slängde sig direkt i soffan.

Fredagen blev det till att rida med ellen och sannebanan. Sedan till Pontus i stp, sedan
hem till mig, en självklarhet!









Lördagen blev det fest hos Matte, sedan "efterferre" hos mig och sedan vidare till davve


Sedan blev det poppis att mysa med nallar, tydligen.



Slut på v.11.



DAGENS HÄRLIGA BILD!

solen lyser, ser ni?




om jag kunde drömma

Hej alla glada!
Jag är på super bra humör idag trotts mitt fysiska handikapp! Solen skiner och det är relativt varmt. Dessutom kommer min älskade gymbuddy hem från London i morgon. Även om man är sjuk så kan man vara glad, detta är ett bevis på det! I söndags åkte alltså jag in till skövde med bebis för att titta på "män som hatar kvinnor", måste säga att filmen var utan att överdriva, GRYM! Dock lite seg i början men eftersom filmen isig var så bra så kan man inte klaga. Jag rekommenderar den varmt till alla!
Igår var jag bara hemma och tog det lungt. Jag antar att detta virus som har drivit mig till vansinne har spridit sig till bihålerna och gett mig en bihålsinflammation och dessutom har jag fruktansvärt ont i öronen! Inte kul måste jag säga, inte kul!
Nej, nu ska jag sluta beklaga mig. Men det är väl så en människa fungerar antar jag, man beklagar sig för att få lite medlidande och tröst. haha! Nej, nu får jag sluta spekulera! Jag är riktigt glad idag.
Jag bokade nyss min Skara Sommarlands intervjuv. På torsdag kl.08.45, det är då det gäller! Kunde ju inte gå på min förra eftersom jag var riktigt drog-förkyld då. Är dock fortfarande inte riktigt bra men bättre än då.
Jag ska fixa detta jobb! Det är inställningen jag tänker ha på torsdag. Vad säger ni, verkar det bra?

Idag har jag inte haft mycket för mig alls. Jag har vaknat några gånger under morgonen men somnat lika snabbt. Låg vaken hela natten inslukad i boken jag började läsa igår, "om jag kunde drömma" skriven av Stephenie Meyer. Boken som Twilight filmen är baserad på. Jag har ju sett filmen och bilvit passionerat förälskad, men boken.. det går fan inte ens att jämnföra hur mycket bättre den är! Jag kunde knappt sluta läsa, har dock kanske 70 sidor kvar innan jag läst ut den men med tankte på att boken sträcker dig till 440 sidor någonting, så har jag endå kommit till bokens slut. ¨
För er som älskar kärleksromaner, tveka inte ens utan läs den direkt oavsett om ni sett filmen. Allting beskrivs så mycket finare och bättre i boken!
Ni kan ju gissa vad jag tänker göra resten av dagen. Självklart! Jag kommer strax ta en med ett glas kaffe och slå mig till ro för att få läsa klart detta underverk till bok.
Sedan vet jag inte riktigt, jag har inte några planer eftersom jag är sjuk. I morgon kommer Sanne hem och oavsett om jag så ligger hemma och kräks var 20 sekund ska jag träffa henne, har saknar henne massvis!
Min bror springer runt och är nervös vilket påverkar mig med, konstigt men sant! Han ska snart åka in till någon tv studio för att vara med i sportspegeln. Detta program kommer sändas nästa vecka tror jag. Han och Emma Veberg som ska tävla i EM, brottning ska alltså vara med.
nu ska jag upp och läsa min bok, adioso!

puss

SÖNDAGTRÅKIGVANLIG,SÖNDAG!

Hejohå!
Hur mår ni? Jag är fortfarande inte frisk och det mina vänner är så fruktansvärt irreterande och jobbigt ska jag tala om för er! Jag vill bara vara frisk så jag kan köra igång med träningen ordentligt, jag måste nämnligen bli en pingla inför sommaren! Just nu lever jag på sötsaker och fet mat eller ingenting alls och ciggaretter. Vilket inte direkt bidrar till en så vacker kropp. Idag åkte sander hem till älskade Tyresö. Gissa om jag blev avundsjuk! Vi har haft en trevlig långhelg här i Falköping, trotts allt gnabb. Idag vaknade jag, gick ner till tvättstugan och hämtade sista tvätten, sen åkte jag och sander och tvättade papsens bil (vilket var vadet ifall vi skulle låna den hela helgen) detta gjorde vi effektivt på en halvtimma och sedan var det till att åka och lämna tillbaka bilen och sedan följa honom till tåget.
Sedan träffade jag bebis och redde ut lite saker. Gud så jag har saknat honom!
Nu sitter jag här, har bara slappat framför tvn med the hills och ätit lite pasta med familjen. I veckan ska jag försöka pallra mig till skolan hela veckan för att ta igen de mesta. Har varit borta alldeles för mycket så nu blir det till att ta tummen ur och göra allt på rätt sätt.
Ska snart träffa bebis igen, vi ska på bio. Det blir "män som hatar kvinnor". Ska bli mysigt som attan.
Nu måste jag ut med vovven.
adioso

saknar min sanne!

sjuk och sömnig

tjenamittmena!
nu sitter jag här med sanne och sander. vi var nyss på gymmet och sen badade vi och simmade. fettme kul ska jag tala om!
ikväll vet jag faktikst inte vad vi ska hitta på, blir nog bara chillkväll eftersom jag är trött och dessutom sjuk som en jävla gris!
Nu måste jag vara social men jag kände att jag var tvungen att uppdatera mig lite eftersom jag inte har skrivit på ett jävligt bra tag!
adjösss!

im sorry, so sorry

Hej!
Sitter hos pappa, efter skolan gick jag hem, skulle hem och vänta på att klockan skulle bli 16.00 då vi skulle gymma. Devärre somnade jag ifrån denna tid och vaknade kl. 19 någonting.
FÖRLÅT MIN UNDERBARA GYMBUDDY SANNEBANAN ATT JAG LÄMNADE DIG TILL DEM STORA STYGGA POJKARNA! jag lovar att återgälda dig på något annat sätt, vi får köra hårt resten av veckan istället! Nu hörde jag att min kära vän sander från stockholm kommer i morgon och hälsar på mig, han stannar resten av veckan tror jag. Fettme kul! :)
nu ska jag prata klart med min vän,
adioooos

moymoypalaboy






Så jävla underbart sköna! Det går inte att låta bli att skratta!

Sannebanan

Jag har helt glömt bort att presentera min nya gymbuddy, Sanne Österberg! Hon är goochglad samt söt som kexchoklad.
Här har ni min flicka:


ni hittar hennes blogg längre ner bland "mina länkar".
adiosooo!

halihalooo

Hejsan!
Ny vecka och allt, är det inte härligt att man närmar sig påsklovet allt mer? Nåväl, det är i alla fall min åsikt. Jag har inte skrivit sen i lördags, vilket är dåligt av mig, jag vet! Men nu får jag sätta igång igen. I lördags blev det chill, skönt det eftersom det har blivit en hel del krökande för mig sista tiden så nu ska jag ta det lungt med alkoholen tills påsklovet så min kära kropp får tid att "återhämta" sig, haha.
Söndagen var också bara en chilldag. Igår kännde jag mig krasslig och sjuk så jag stanande hemma från skolan sedan gjorde jag misstaget att gå upp till gymmet med Sannebanan för att få lite gjort, köpte även ett gymkort för ett helt år så nu ska det bli till att träna varje dag! I alla fall så kände jag efter några minuter på springbandet att jag skulle kollapsa om jag inte la av så jag var illa tvungen. Efter gymmet bar det av hemmåt till pappa igen, där åt jag, pratade med Sander och käkade godis (ovanligt). Måste bli av med sötsuget!!!
Idag vaknade jag väldigt tidigt av att golvläggarna kom och gjorde av med massa oväsen när dem höll på att lägga golv i köket, vilket bidrog till att det inte ens var någon idé för mig att försöka somna om utan jag klev upp och hoppade in i duschen.
Efter det gick jag ner och drack ett glas juice och åt en macka, ovanligt att jag faktiskt fick i mig en macka, men jag märker att nu är jag på god väg till ett bättre liv, eller tycker ni inte det? haha
Pappa skjutsade mig till skolan och nu är jag här. Börjar egentligen inte förän 12.10 och det är min enda lektion för dagen så det är riktigt chilldag idag. Måste dock plugga gärnet eftersom jag har, svenska läxa tills i morgon, organisation och ledarskapsprov och en svenska redovisning i skolan. Dessutom har jag intevjuv på Skara Sommarland i morgon eftermiddag, så jag måste förbereda lite saker tills dess också.
Usch nu måste jag gå och snyta mig, jag avskyr att vara förkyld och att ha ont i halsen!
adjö så länge!

, ge mig sommaar tack!

yeeeah

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag hos min vän, med sanne. Vi har varit ute på äventyr, snackat skit och varit allmänt bakis hela dagen. Igår var det meningen att jag skulle försöka starta upp en ny livsstil då jag skulle sitta hemma och läsa och träna hela helgerna vilket redan sprack vid 4 då jag, sanne och louise gick för att införskaffa gårdagens "outfit".
Gårdagen var väldigt lyckad, började hos mig med louise, sanne och jag, vi dansade, drack vin och spelade sanning och konsekvens, vi hade riktigt kul. Sedan kom Lojsan och elise så gick vi över till grannen och festade lite. Sedan viadre till anden och sedan till mig igen med massa folk och fortsatte festa.

Ikväll ska vi festa igen tror jag eller så blir det till att mysa. Men sanne och hennes vän emma. Kanske skriver senare.
förresten saknar jag tyresö och människorna, bara 4 veckor kvar tills jag kommer!
adioso amigoos

music makes me loose control

Här kommer några låtar jag tycker är ruggigt bra. Framförallt till förkröket eller bara chillkväll med vännerna.









Låtarna är grymt bra tycker jag, vad säger ni?

avis

Jag blir avundsjuk och helt såld på sånahär bilder under, det ser så lockande ut och jag känner verkligen nu att jag måste friska upp min trista garderob med lite nytt, är så less på allt jag äger!




blir man inte sugen?
bilder tagna från www.elle.se

freeedaaaaaaag

Godmorgon!
Jag vaknade i morse kl.07.22 i panik då jag skulle på föreläsning i skolan klockan 08.00. Jag sprang ner till pappa och Agneta och bad dom att skjutsa mig kvart i 8, sprang upp i duschen och sen sprang ner, klädde på mig, svepte ett glas obo'y i ett svep och sedan blev det till att sätta upp håret i en klassisk "bulle" och sätta på lite mascara i bilen påvägen hit. Väl framme köpte jag mig ett guldmål, vilket var riktigt behövligt, istället för att ta en cigg så kan man äta för att bli lugn.
Nu sitter jag i F-huset och ska snart på denna föreläsning som hade blivit förflyttad till 09.00 för oss företagare (ovanligt), vi får aldrig riktigt med information!

Ikväll eller efter skolan i alla fall blir det till att träffa Sanne, sen skulle jag kanske med och fira Louise ikväll. Men jag känner jag skulle vilja träna lite också.
Det har jag ju glömt att berätta. Jag och Sanne pumpade på gymmet igårkväll! Det blev en del oseriöst i det hela men annars så kan jag i alla fall stolt berätta för er att jag har en del träningsvärk i armarna idag. Brukar inte få det av volleybolltr'äningarna så det betyder att det var ett behövligt pass igår. Kan väl kanske bero på att jag inte har kommit igång med min volleybollträning seriöst på flera veckor vilket det blir ändring på nästa vecka. Det har ni mitt ord på!
Nu börjar snart föreläsningen, skriver sen!
adioso

torsdag

Hejsan!
Idag har jag bara degat här hemma hos pappa hela dagen, jag har inte gått utanför dörren. Så himla skönt! Jag drack nyss tè, åt en macka och läste lite. Boken är slut om ca 10 sidor vilket jag har huuge ångest över, hatar att böckerna tar slut!
Nåja, jag funderar starkt på att fortsätta ligga hemma hela dagen, jag hade världens dundervärk i mitt huvud i morse. Det är rätt konstigt för jag är en person som väldigt sällan har ont i huvudet så jag blir lika förvånad varje gång.
Jag vill så gärna vara i Tyresö nu, jag drömde världens underbaraste dröm inatt! Jag flyttade tillbaka, en egen lägenhet, fick värsta jobbet och grejer, grymt! Blev endel besviken när jag vaknade och insåg att det hela endast var drömmar. Blä!

Nu ska jag försöka övertala någon vän till mig att hjälpa mig att montera ihop min säng hemma.
byebye

 i need the time.


myys med telefonen

godkväll. nu sitter jag här med min syster, ska snart sova. jag har legatr och pratat´med sader hela kvällen, det var jätte mysigt. jag ar även spenderat kvällen tillsammans med sanne och de två musketörerna, haha
ne men nu ska ja lägga mig i sängen och läsa lite.
godnatt kärt folk!

eftermiddag i skolan

God eftermiddag allt folk!
Nu har jag suttit jätte länge i skolan, endast vid datorn fast jag egentligen borde plugga. Nu ska jag ska jag snart möta Sannemannen och jag kunde inte låta bli att tänka på "hakuna matata" och "prima skinka" haha!
Min telefon funkar fortfarande så jag vet inte hur jag ska kunna överleva, jag får nog ta och sova hos pappa inatt igen för att ha tillgång till mobil.



Denise och Sanne i ett nötskal! SÅ JÄVLA BRA!

bestämd, motiverad och glad

Nu har jag bestämt mig! nu jävlar ska det tränas och ätas bra för nu ska denise raaaasa i vikt för att bli snygg som förr. Jag har ju inte lust att gå runt på beachen och skämmas, vore ganska pinsamt ifall människor började titta på än med avsmak.
Blond, smal och hyffsat snygg, det låter väl bra det?
Jag är sjukt taggad just nu! Blir så jävla avundsjuk när jag ser alla smala brudar och jag vill känna mig lika dan, att tjejer som jag ska bli avundsjuka på mig för att jag är smal. haha. Jag är lite wierdoo i know!

Dessutom ska jag få tummen ur och börja söka lite jobb här i skithålan igen så jag kan unna mig lite plagg till sommaren! Jag har också fått svar från skara sommarland. jag ska på interljuv på onsdag nästa vecka, bra va?!
Jag ska även söka hos mamma, ica på söder. Hoppas jag får båda jobben så jag kan unna mig lite utlandssemester i sommar. Jag har nästan spikat en USA resa till blomman i alla fall det är bara biljetterna som fattas!

Från det ena till det andra, känner inte ni att det skulle vara skönt att få vara liten igen? Jag saknar att göra vad man vill utan att behöva ta en massa ansvar och tänka på allt hela tiden. Om jag vore liten skulle jag fortfarande bott i Tyresö hos min mamma, jag skulle fortfarande vara söt och jag skulle fortfarande inte ha tagit det dumma beslutet att flytta till ens skithåla!

här jag några biler på mig som liten:

naked men farbror jockes fiskestövlar var visst en hit!



visst var jag väl söt endå?

En liten Kim Denise Carneholm Brusewitz. mummaaaaaa. Nu tycker jag mallan ska komma hit. Börjar känna lite beroende att prata med sune. konsitgt egentligen eftersom jag inte känt den hemliga mannen så pass länge.

nu börjar min organisation och ledarskapslektion snart!
adiosoooo!

GODMORGON KÄRA LÄSRE

MORNMORN!
 Idag är jag konstigt nog på riktigt bra humör. Jag har ätit frukost och jag har fått prata lite med min lilla vän från brevik (dock via sms från mallans lur).
Mitt abonemang la av igår och jag känner mig ruggigt isolerad samt grovt handikappad utan den och utan att överdriva det minsta. Jag har kommit på att utan min mobiltelefon skulle jag gå under!
Nu sitter jag i varjefall i skolan och jag har egentligen lunchrast men jag är varken hungrig eller törstig så jag skippar lunchen idag och sitter istället här vid datorn och nötar, vilket är min specialité här i skolan.
Ikväll jag har volleyboll träning 18-20, det ska bli riktigt skönt att träna eftersom jag inte har tränat sen innan sportlovet, vilket är väldigt längse sen, fy på mig!
Jag måste nog plugga lite också. Jag har fortfarande inte gjort mitt organisation och ledarskapsprovet och inte heller har jag gjort mitt företagsekonomiprov. Om jag hinner så kommer kanske mr.n hem till mig och hjälper mig att montera ihop min sängram så det kan se lite mig "hemtrevligt" igen i min lilla lya.

Skolan är så trist. Jag vill inte ha ett år kvar efter detta, jag vill ta studenten som alla andra 90or! bläää!
nu ska jag sitta här och tjura och vänta tills mitt lilla bröd malin kommer tillbaka med mobilen så jag kan fortsätta smsa med min lille´breviksvän! haha
adjö!

SKIT OCH PANNKAKA

Jag vaknade för ett tag sen. Jag är feta ångesten, jag vill vill vill vill INTE åka tillbaka. Usch, och tillbaka till tråkiga skolan i morgon också!
Nu ska jag ner och dämpa min ångest lite, dricka kaffe eller något.
hörs senare.
puss


godissugen

Nu är jag tillbaka igen!
Tänkte bara medela att jag sprang jätte fort ut och lämnade samt hämtade lite saker ute från parkeringen där Jennie med pojkvän satt.  Jag är seg och ska strax kila ner till konsum för att köpa något att lugna godissuget med. Behöver en nypa frisk luft och en cigg dessutom!
Sedan blir det nog till att lägga mig i soffan och läsa, eller kanske titta en film men eftersom jag är utan sällskap då alla familjemedlemmar har anlänt till sina sängplatser och alla vänner ska upp till skolan i morgon så blir det nog till att läsa i alla fall. Jag tycker faktiskt inte det är lika kul att titta på film själv!
Nu ska jag kila ner till konsum, adjöken!


Härlig lördag/ och en mysig söndag

Idag är det söndag och i morgon åker jag hem till Falköping, jag har verkligen grov ångest vill inte lämna Tyresö! Jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv över att vara i Tyresö, ni som bor i Tyresö förstår nog vad jag menar!
Gårdagen var väldigt lyckad. Kvällen började med en mysig familjemiddag här hemma och sedan hoppade jag upp på cykeln och "bikade" till Jennie där även Felicia var. Väl där drack vi vin, lyssnade på musik, sminkade oss och hade alla ångest över våra klädval. Alltid samma vida oavsett vad man bär på kroppen!
Vid 23.30 tiden halvsprang vi till bussen och åkte till gullmars, sedan vidare till medis där vi skulle möta jennie pojkvän med vänner. Efter vissa omständigheter blev det att jag, Jennie och Felicia åkte till Östberga till John där det var fest.
Väl framme där var det mycket med folk än väntat vilket gjorde det roligt.
En flaska vin samt en grogg senare anlände även min gode vän Alexander som efter vissa problem med att hitta äntligen hittat rätt.
Alla skrattade, tog kort, dansade, strippade, drack, rökte, stängde in folk i garderober!, surade, snuskade och deepade vilket gjorde det till en hejdundrande fest!
Vid halv 4 tiden var alla slutfestade och trötta vilket ledde till hemgång. Alla hoppade in i bilen och vi hade nog kommit hem snabbare om det inte var så att någon kom fram till att alla var hungriga och att vi bara var tvungna att stanna till på donken i Norra Sköndal.
Tio (?) minuter senare satt vi alla på donken och väntade på mat. Fick visst för mig att personalen inte tyckte om mig eftersom jennie fick sin burgare före mig men det ska vi inte gå mer in på.
När alla var mätta och belåtna satte vi oss återigen i bilen med destination Tyresö. När vi släppt av alla så åkte jag och Sander längst ut på brevik för att få oss ett par timmars sömn.
Självklart var det världens längsta och brantaste backe upp till "lilla sanders lilla stuga" (bli inte arg) som dessutom var tänkt med blank is och snö så vi fick ta en trappa som var fullt lika snöig och isig som backen men var ett bättre val för mig som var onykter.
Oskadd och förvånadsvärt glad klev jag in i den lilla stugan strax bakom min vän. Vi lyssnade på musik och pratade innan vi gick och la oss och väl inbäddad i sängen gjorde jag en klassiker, deckade!

lite bilder från igår:











jag orkar faktiskt inte lägga upp alla bilderna, det tar sån oändlig tid. För er som är vänner med
mig på facebook så finns resterande bilder där.

Nog om gårdagen.
Idag vaknade jag upp hos sander i hans lilla stuga och var fruktansvärt torr i munnen så jag gick upp och tog en kopp vatten ur dunken, haha. Efter det var jag fortfarande så pass seg så jag gick och la mig och sov i någon timma till medans sander tittade på film.
Väl vaken runt 12 tittade jag lite av slutet på filmen, vilket var en kass overklig film med slutet lyckligt. Resten av dagen har jag bara varit där i ute i den söta stugan på brevik och degat gärnet, tittat i skolkataloger, halvsovit, "solat", lyssnat på musik och pratat.
Ïnte förän runt 16.30 åkte vi och åt på Lilla italien. Mums vad got det var med mat! Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här vid datorn och latar mig, men nu måste jag skynda mig, Jennie och Dennis kommer till parkeringen för att hämta jennies stuffs.

såhär söt var jag i morse när jag vaknade, haha

ADIOS AMIGOS!


RSS 2.0