nattinlägg

hej!
Nu kom jag nyss hem. Det har varit två fartfyllda dagar må ni tro. (haha uttrycket). Gårkvällen var riktigt lyckad. Jag var alltså på fotbollsklassens skiva (Tyresö Gymnasium). Vi hade jätte kul.
Väl framme vid gullmars kl. 03.02 ungefär så ser vi att det inte går några bussar hem vilket fick negativa slutsatser för Fredrik som var den enda killen som man kunde ta sig hem till. Det blev till att åka hem till honom att sova helt enkelt. Vi vaknade i morse och jag och Sander åkte till centrum. Vi åt på mästergrillen och därefter mjukglass ute i solen. Efter några timmar ute i solen bestämde vi oss för att åka hem. Sander åkte ut till Brevik och jag till krusboda.
Jag gick hem och sedan direkt till Jennie. Där satt vi vid datorn och lallade därefter kom hennes pojkvän Dennis och sedan gick jag hem igen. Låter kul va?
Sander kom och hämtade mig vid 20 tiden och vi åkte hem till Fredrik för att kolla matchen. Jag och alla killarna. Kände mig lite utstött och framförallt blåst när jag ställde frågor om fotbollen som var helt självklara för dem. Men vad ska man göra när man inte vet. Det är väl bättre att fråga än att sitta där som ett jävla fån? eller?

Nåväl.. Efter att tittat klart på matchen så åkte alla hem. Jag och sander åkte runt lite och sedan var det dags för mig att visa mina körskills. Jag körde runt lite vid nyfors.
Självklart blev jag utelåst då min kära farfar hade låst gårdsporten. Tillslut kom jag in och nu sitter jag här och bloggar.
Jag känner att jag måste ta upp mitt bloggande lite mer seriöst och skriva om lite mer intressanta saker än bara saker som jag har gjort. Något som ni kanske tycker är roligare att läsa. Ni får gärna ge förslag. Något ni skulle vilja veta eller liknande.

Här kommer lite bilder. Jag lägger upp dom i miniatyrer eftersom det går så mycket smidigare. Tryck bara på dem för att få dem stora.
    

nu ska jag ta igen den skönhetssömn jag inte fått på väldigt länge.
Godnatt kära läsare, vi hörs i morgon!


BRÅTTOM

Nu är jag jätte stressad. Jag måste strax kila iväg till bussen. Ska till centrum och byt buss till 872 eftersom alla andra ska hoppa på den. Jag ska in till fotbollsklassens studentskiva.
Jag är ledsen men jag hinner inte skriva mer.
såhär ser jag ut:

sådär

vad tycker ni?

nu måste jag verkligen kila
pusspusss

monday

Hej!
Idag är det måndag och det är halvfint väder. Idag har jag bara umgåts med Jennie, Feli och Emma. Vi har tagit det lungt ute i solen. Det blev ingen runda i morse med Jennie. Men det får vi ta igen i morgon känner jag. Nu ska jag sätta mig ner och ringa lite och fixa. Jag har i alla fall klart ett sommarjobb på Ica på söder. Skönt det!
Idag har jag inga planer. Skulle egentligen in till stan och träffa Emilie men jag vet inte om jag orkar det. Det var riktigt länge sen jag bara tog det lungt helt själv. Så jag funderar på om jag ska lägga mig på sängen och läsa lite.
Vi hörs senare.
puss

söndag

Tjenixen!
Idag är det söndag. Jag kom nyss hem. Jag har spenderat hela dagen tillsammans med Sander, Joel och Adam. Men i morse så var jag en sv'äng i centrum med syster Elin och Alicia. Vi åt godis, tittade på kläder och sedan satte vi oss ute i gräset och myste i solen.
Efter en stund kom Sander och hämtade oss och vi körde hem flickorna. Efter det hämtade vi upp Joel, Linnea och Adam så åkte vi ner till Alby och spelade lite fotboll och traskade runt i solen ett tag. Sedan var det dags för att åka hem och äta. Joel och Sander skulle hem till Joel medans Adam skulle hem till sig och Linnea till jobbet. Så jag åkte hem till mamma som bor på samma gård som Joel och käkade hemmagjort pizza.
Efter vi hade käkat klart åkte vi till "lillittan" och Sander fick med sig en kebabtallrik som han vräkte i sig i bilen. Sedan fick jag och Joel köra lite bil. Haha jag ska inte kommentera så mycket om den saken.
Efter bilkörningen var det dags att plocka upp Adam och sedan ner till alby igen där dem fiskade medans jag och Sander satt på någon grej och pratade och skrattade. En riktigt uppfriskande dag måste jag säga.

Gårdagen var riktigt kul. Vi var på Malins 18 års fest som ägde rum på Kumlagårds Herrgård. Där festade tills klockan närmade sig 3 och vi tog taxi hem till Josef.

I morgon ska jag göra lite nytta. Jag ska in till stan och lämna tillbaka min mascara eftersom det visade sig att mamma hade inhandlat tre st mascarer och parfym till mig på planet påväg hem från Spanien. Sedan är det dags att börja ta tag i bitarna när det gäller att söka jobb.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen tvätta lite.

lite bilder från igår samt idag.

såhär såg jag ut igår innan festen.

såhär också

josef spelar gitarr på festen och alla sjunger med och är glada

Adam, Joel, Stoffe och Araz

Alicia, Elin och jag

Sander på grejen i alby

Nu ska jag kila. puss

SHOPPHOPP

Godmorgon säger jag till er alla!
Nu sitter jag här hos min farfar. Jag tänkte nu berättta att jag har flyttat till Tyresö. Jag är jätte glad samtidigt som jag kommer sakna alla vännerna i Falköping.
Jag har nyss vaknat. Det blev sent igårkväll. Jag ska strax upp till ICA och handla lite frukost och sen ska jag in till stan, träffa Sara och ta ett glas vin i kungsträdgården.
Igår åkte jag in till stan med Andreas för att shoppa, medans han lämnade in bilen för att byta deck åkte jag till min älskade Faster Anette Brusewitz, hennes blogg hittar ni här nedan vid länkar "Faster Anette".
Jag totalrensade hennes garderob och kom hem med 7 fulla kassar med massa kläder som hon inte kunde ha längre. Så jävla nice. Eftersom kläderna är relativt nya och skitsnygga!
Nu måste jag promenixa till Ica och sen blir det till att ringa sara och bestämma en tid.
adiooos folks

shopaholic

puss

massamys

Godkväll
Nu sitter jag hos min käre och bäste vän Andreas. Vi har tittat på film och ätit mat. Vi ska snart sova. Jag är jätte trött.
Det har hänt en massa saker som jag ska tala om för er när det blir lite mer bestämt och lite lättare att förklara.
Från det ena till det andra. Igår var det riktigt bra. Jag åkte in till Saras skiva, vi drog sedan vidare till Laroy och sedan Whiteroom. Efter det åkte vi med Andreas och några till Hugo där vi sov över.
När vi vaknade satt vi och pratade och gick sedan för att köpa thaimat och sätta oss på bryggan i Hammarbysjöstad där Hugo och Rafael bor. På bryggan låg vi och åt, solade, lyssnade på musik och myste.
När klockan började närma sig 4 gick vi tillbaka hem till Hugo och Rafael, därefter fick vi skjuts hem till Tyresö av Andreas. Jag åkte hem till Sander där jag duschade och klädde på mig för att sedan åka hem till Andreas.
Nu ska jag faktiskt vara lite social mot min vän som jag inte träffat på evigheter och sedan ska jag ta igen lite skönhetssömn.

här kommer lite bilder från gårdagen och idag.

Sara och Rafael

Rafael och Jag

myspys vid bryggan

Sandra och Anderas

Hugo, Sandra och Andreas

godnatt kära läsare
puss

for once

Godkväll!
Nu har jag precis laddat håret med massa slingor. Det ska sitta i en timma. Hoppas att jag blir blondare nu eftersom det är vad jag hoppas på.
Ikväll ska jag på Saras studentskiva. Ska bli skit kul. Temat är "hippie" och jag ska ha löshår, lite vågigt och band runt huvudet samt en stor t-shirt med ett snöre i midlan och leggings till tror jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för skor men det ordnar sig nog. Klackar eller sneakers?
Det ska bli skönt att träffa henne. Jag har saknat henne.
Nu ska jag hämta lite grejer sen ska jag skölja ut håret och åka till jennie och hämta håret och en stor t-shirt.
önska mig lycka till och stort grattis till sara
puss


Smått och gott

Hittat saker jag verkligen ska läga över händerna på nu till sommaren.

Jeans från gina tricot

Klänning från gina tricot
All Star Hi Canvas SEK 599, Converse - NELLY.COM
Vita converse från Nelly.com

Är det inte snygga grejer?
JAG VILL HA DEM NU!

Inköp

Ville bara berätta att jag äntligen tagit mig tid till att lägga undan ett par vårskor. Jag kan ju inte gå runt i mina hemska, slitna stövlar hela våren.

jag la undan dessa:

Dem är från eurosko och inhandlas på fredag.
det var allt jag hade att säga!
adios


oväntat inlägg

Hej!
Jag har legat uppe hela natten och grubblat. Jag tror helt ärligt att det är farligt att vara deppig. Man kan inte undgå att tänka så konstiga saker. Självklart måste jag medge att man oftast kommer fram till ganska kloka beslut när man inte är på topp, men också väldigt orimliga och absurda saker.
Jag tycker inte det är kul men det är skönt att skriva av sig sådna här saker. Är det inte vad en blogg är till för egenligen? Visst, man ska ju inte gå in på för privata detaljer, men det gör jag ju inte heller. Däremot tycker jag är man ska få visa att man inte är mer än människa. Alla har sina bra samt dåliga perioder. Jag anser alltså att det är riktigt skönt att få skriva av mig och så jag kan gå tillbaka och se hur jag hade det senare i livet.
Många har liknande åsikter angående bloggar. Jag skulle chansa på att dem flesta tycker att man håller sina problem för sig själva och inte lägga över en massa saker på allmänheten genom bloggen. Jag vet detta av egen erfarenhet. Men jag tycker detta är fel. Bloggar är som dagböcker. Man måste kunna få skriva precis vad man tycker passar och precis vad man känner. Folk som inte tycker det är okej, tycker jag personligen kan sluta läsa bloggar då och sköta sitt eget.

Jag måste erkänna att jag blir lite chockerad av mig själv när jag läser vad det jag skriver. Men det är så skönt! Jag menar det verkligen. Jag struntar i om folk tycker att det är fel att jag sitter och beklagar mig i min blogg. Men om jag får citera min och min familjs närstående vän Thomas som sa till mig vad han tyckte när jag berätta för honom vilken kritik jag fått av peroner i min omgivning. (ni kanske kommer ihåg inlägget då jag skrev att jag funderade på att lägga ner bloggen.) Det är i alla fall helt uteslutet i nuläget. Jag tänker inte låta en person knäcka ner mig.
Så här sa han i alla fall:
"Du ska inte bry dig, en blogg är som en dagbok. Du får skriva vafan du vill. Skit i honom/henne."
Ungefär så var det. Kommer inte ihåg exakta orden eftersom det var ett tag sedan nu. Men dem orden sjönk in i mig och jag förstod att han hade rätt. Thomas är en väldigt klok man på 30 år och en väldigt nära vän till min mammas familj i Tyresö. Han även väldigt mycket om datorer och är därför väldigt medveten om vad som händer i nuläget runt omkring på nätet, bloggar, olika sidor m.m.

Nu ska jag sluta deepa.
hörs sen


SIW ASTA BRUSEWITZ

Låten kommer alltid få mig att tänka på dig, den bär med sig många minnen.



Jag skulle verkligen behöva dig nu. saknar dig och kommer alltid att älska dig mest älskade farmor, din Denise.

förjävligt

Goddagens kära läsare!
Idag är det soligt så det bara skriker om det och jag är glad, såklart! Men jag måste medge att jag är inne i en tuff "fas" eller ska man kanske kalla det för period, jag vet inte. I alla fall så är det lite kämpigt med vissa grejer just nu. Jag är inte perfekt, precis som alla andra. Vi har alla våra peridoder. Eller tycker ni att jag har fel?

Jag är super shopping sugen nu eftersom det börjar bli sommar och jag vill ha nya fräscha saker som kan passa till vädret. Dessutom är jag nästinpå spyfärdig på allt jag äger om vi ska snacka klädfronten. 

Nu sitter jag fast, jag vet inte vad jag ska skriva mer nu. Jag avskyr att sitta och försöka koka ihop något som ska låta bra. Egentligen har jag en massvis med roliga och spännande saker att tala om för er. Men jag kan tyvärr inte yttra någonting om det just nu. Ni får helt enkelt ha lite tålamod, precis som jag måste ha. Därför struntar jag i att skriva något mer så länge.

Vi hörs antagligen senare.
puss

två goda vänner och jag

torsdagskväll

Hej kära läsare!
Jag tänkte tyvärr meddela att jag inte kommer kunna uppdatera så mycket nu. Ska ta en liten "paus" jag börjar uppdatera med bilder och mer skoj nästa vecka,
Ha det så bra folket,
Puss

Denise Carneholm Brusewitz

oviktigt

godnatt alla!
nu sitter jag hos min kära vän filip. jag är här med Sanne, Patrik och Jonathan. Vi har haft en jätte trevlig kväll.
I morgon ska jag till skolan och sen ut på en roadtrip.
Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men det kommer snart. Jag ska skärpa mig igen.
Godnatt folket!

en gädda med vingar

Halo!
Nu sitter jag här hemma här med Elin, Frida och Jimi. Jag sitter och lyssnar på när dom berättar hur dem åker till spaninen i övermorgon och jag kan inte med att inte erkänna att jag är sjukt avundsjuk.
Jag vill också komma ifrån Sverige, lite värme och njutning.
I förrgår var jag alltså ute på Brevik med en massa sköna människor (jag har inga bilder eftersom Annelie var fotografen, kommer senare).
Vi hade jätte trevligt trots att det blev lite tjaffs. Sedan igår åkte jag in till stan med Sandra. Vi åt korv och satt vid bryggan på Gamla stan. Jätte mysigt. Väl hemma gick vi in till Sandra, åt nudlar och sjöng singstar. Sedan kom John, Sandras morbror och vi följde med på en tripp till Trånkan där dem bor (John och hans kompis). Dom åt pizza och och Sandra satt brevid och blev suktade.
Efter en snabb visstelse hos John efter pizzan så skjutsade de hem oss för att jag skulle käka. Väl hemma hos mig igen satt vi och åt med hela familjen. Efter det hoppade jag in i duschen och började fixa mig sen gick vi in till Sandra och fixade klart oss så kom John  och hans vän igen och vi begav oss till Trångsund igen för att föra lite innan krogen (som var beräknat först). I stället blev det krök hos John och ingen hade planer för att dra vidare och "klubba".
När vi varit där ett tag började vi få lite lätt panik när det visade sig att vi inte kom hem till Tyresö pga att våran skjuts hade hällt i sig alkohol. Jag ringde runt som en galning utan att lyckas, alltid var det något.
Det slutade med att vi hoppade på en buss som visade sig köras av världens snällaste och mest omtänsammaste busschafför. Han visste att vi inte skulle hinna ifall vi skulle åkt till Farsta innan och sedan byta till Gullmars så kan gjorde ett jätte fel och skjutsade oss direkt till Norra Sköndahl så vi hann med våra bussar. Tack så jätte mycket främmande man, du gjorde oss en jätte tjänst!
Sandra begav sig till sin pojkvän Martin och jag tog bussen till ringen för att efterfesta hos Josef. Vi hade jätte trevligt tills när det var dags att gå hem och jag upptäckte att jag inte hade med mig nycklar hem. Jag fick lite lätt panik men blev snart lugn igen när en kompis erbjöd sig sängplats.
I morse vaknade jag upp för att jag blev väckt vid 9, sedan började jag lunka till bussen för att ta mig hem. Väl hemma slocknade jag i lillasysters säng och vaknade klockan halv 12 igen, klädde på mig och åkte till centrum för att fixa min klocka som gått sönder igen!
Jag träffade där lillasyster Elin och hennes kompis Frida. Vi käkade på sibylla, kollade i affärer och lagade min klocka.
Min lossas pappa fyller 40 så idag ska vi ha grillbjudning och en massa gäster. Dom kommer klockan 16 så jag måste skynda mig ganska mycket nu. Sedan fyller även Adam 20 år idag så vi firade honom lite igår natt. Ska över till honom sedan och äta lite tårta antagligen. Grattis Hasse och Adam!
Nu måste jag kila, skriver och lägger in bilder senare.
adios

påskafton

Glad påsk allesammans!
Nu sitter jag hemma. Det är världens finaste och varmaste väder ute vilket gör mig jätte glad! Dessutom är det påskafton och jag vet att det väntar en jätte god grillningskväll med familjen, påskägg och sedan antagligen krök ute på brevik. Det kommer bli så skönt!
Jag fick precis mitt påskägg och kuvert med 100 kr från min lossas farmor och farfar, Britt och Leif. Satt ute och glassade i solen på framsidan med mamma och småsyskonen. Men nu är jag inne för att blogga. Ska snart ut och spela lite fotboll med lillasyster Elin strax.

Godis är verkligen mums!

lillebror Jimi på gården

mamsen

jag satt i solen utanför dörren och åt chirre (glassig bild, right?)

påskpuss

lillasyster Elin
¨
mitt påskägg och kuvert

hela ligan, bästa trion i världen!

GLAD PÅSK!


skärtorsdag,långfredag

Goddagens!
I onsdags var vi alltså hemma hos Jennie och chillade hela dagen och hade mysigt. Runt 23 tiden kom vi på att vi vill hitta på något så vi ringde Sander som kom och hämtade oss för att sedan köra oss till sin lilla stuga på Brevik. Jag, Jennie, Felicia, Sander och Martin spelade kort, krökade, lyssnade på musik och pratade. Det var mycket trevligt.
Igår var jag hemma och passade mina syskon samt elvira, liam och seb. Efter det gick jag in till Sandra ett tag och sedan begav jag mig till Joseph där det var krök.
Jag hade jätte trevligt och det var endast skönt folk vilket bidrog till att stämningen var klockren!
Nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt, sitta och vänta på min lillasyster som är och kör sin cross. Efter det ska jag nog gör något med Jennie och Felicia. Jennie pratade om att dom kanske skulle bjuda hem lite folk. Så det ska nog bli trevligt.
bilder från gårdagen samt från i förrgår:

mys på altanen

mys på altanen
Krök hos "jossip"

boysen taggar

adam ville visa koretet med antal klunkar han skulle ge till mig (ölspelet)

seriösa grabbar

klassiska snurra flaskan leken ägde rum lite senare (joel kysser linnea i armhålan) haha

kyssar på magen

böhög

Fler bilder finner ni på min Facebook.
nu ska jag kila
adios

"brudarmedstil"

Här kommer lite mer bilder från igår:

jag på bussen in till stan

Felicia på bussen in till stan

jag inne på sugarbar

jenniepennie

jen och jag försökte oss på en powernap

Felicia också!

Jen och kuksugarmunnen

jennie och jag (jag försöker)

sedan kausade vi! (felicia i kundvagnen och jag som kör)

Vi hade en riktigt rolig hemresa!

tjejmys

Nu sitter jag hos Jennie, är med Felicia också! jätte mysigt. Igår var vi ute på Sugarbar och tittade på Josses Syrras band när dom spelade. Jag skrev fel i förra inlägget!
Nu ska vi upp ta en cigg, prata och mysa på Jen's altan.
Här kommer bilder från igår:

Jennie och jag

Felicia

adioossoooo


a great day

Hej igen!
Idag vaknade vi alltså allihoppa hos Sander runt halv 11. Vi gick in till stora huset, åt frukost och myste i solen på verandan med det underbara utsikten.
Sedan satt vi bara och lyssnade på musik och chillade tills vi började lunka mot bussen. Vägen dit är verkligen oändlig!
Nu är jag hemma och ikväll blir det till att träffa Jennie. Sedan ska vi till någon krog i stan med Felicia, Josse och Anja där Josses pojkvän spelar med sitt band tror jag.
Det ska bli riktigt kul att få träffa dem. Eftersom det inte blev någon med Jennie igår så ska det bli riktigt kul att få umgås med henne ikväll.
Nu ska jag ner och käka någonting, ringa Emma och ta en cigg.


En morgontrött Joel

En morgontrött Sander

En morgontrött Linnéa

En morgontrött Adam

Martin åkte tidigt på morgonen med bilen för att jobba så jag fick inte något morgonkort på honom och vad gäller mig så var jag inte så sugen på att fota mig själv.
haha

adios, njut av den härliga dagen!
hörs sen

två dagar av mys

Hola!
Nu är jag änligen hemma efter två fartfyllda, händelserika dagar!
Jag har inte uppdaterat mig pga av att jag då som jag sa inte har varit hemma så mycket. De väldigt lilla tid jag har varit hemma har jag bara hämtat något eller ätit.
Jag ska börja berätta om i söndags. Det var alltså dags för att gå på bio. Jag skyndade ju mig ner till bussen som jag skrev i förgående inlägg. När jag väl sitter nere på busshållsplatsen ringer Sara och säger att jag absolut inte ska hoppa på bussen, utan hon kommer med Marschell och hämtar mig istället. Väl inne i bilen sätter även Oscar, en trevlig vän till Marschell.
Vi åker in till stan, fikar och sen går in på bion. Vi skulel alltså se filmen "Hunger". Dessvärre måste jag säga att det är den absolut mest långtråkiga absurda och mest nämt dåligaste fimen jag någonsin sett. Jag råder verkligen inte någon till att behöva sitta där i nästen två timmar och "lida". För det var precis vad vi gjorde. Efter filmen var vi ärligt deppade. Så vi åkte hem till Marschell för att titta på någon rolig film.
Väl framme satte vi på Fritzels dokumentär av någon anledning. Mycket intressant måste jag säga och tusen gånger bättre än det vi innan sett på bio även om det inte var någon direkt komedi.
Vi drack lite vin och satte sedan på "Rallybrudar" som inte heller var någon större hit. Vi lyckades verkligen inte med något filmval på kvällen. Så efter halva rallybrudar bestämde vi oss för att röra oss hemåt.
Vi fick skjuts hem från stan av värden vid halv 1 på natten. Efter att ha varit hemma i ca 20 min kom Sander och hämtade mig. Vi åkte till statoil för att jag skulle inhanla cola och ciggaretter. Efter det ringer Jennie och vill att vi ska komma och träffa henne ett tag. Vi åker dit och snackar lite "skit".
Sedan var det raka vägen ut till brevik som gällde. Vi kollade lite på tv och pratade i telfon med saknade Sanne.
Lördagen vaknade jag upp. Gick ut i det fina vädret som blev så mycket finare ute på brevik med sjöutsikt från tomten. Tog det lungt ett tag. Sedan frågade Sander om jag ville hänga på in till stan där Joel. Joseph och Linnéa var. Jag hade naturligtvis ingen anledning att tacka nej så jag följde med. Vi gick den otroligt långa vägen till bussen och var helt utmattade när vi anlände till busshållsplatesen två minuter innan bussen skulle avgå.
När vi kom in till stan strosade vi runt, åt lite mat, designade jeans (eller joel gjorde) och njöt av det fina vädret.
Bussen påväg hem till Tyresö bestämde vi oss för att grilla. Vi delade upp oss för att gå hem till respektive och hämta lite saker. Jag måste tyvärr medela att det inte blev någon vidare grillning.
Vi gick alla hem till Joseph och tog det lungt, spelade lite gitarr, sjöng och drack öl. Sedan kom vi på den brillianta idén att åka ut till strand och tända en brasa. Martin kom och alla hoppade in i bilen. Vi åkte först till Brevik för att Sander skulle låsa upp dörren till hans stackars mamma som var utelåst. Sedan åkte vi till öringe. Vi satt i över en timma och försökte få fart på brasan som släcktes lika fort som vi tände den. Efter lite olika förslag kom vi på att alla skulle hem till Sander, titta på film och chilla.
Vi hoppade då in i bilen och åkte till Sanders stuga längst ut på Brevik. Jag stekte kyckling, alla drack vin, lyssnade på musik och umgicks. Eftersom man inte kommer därifrån på nätterna/kvällarna så var det övernattning för hela gänget som gällde. Det blev lite campingstuk på det hela vilket gjorde stämningen jätte mysig.
Vi började titta på Grease men alla tröttnade väldigt fort och tröttheten började ta över för dem flesta. Martin och Sander somnade först sedan slocknade även Linnéa. Så jag, Joel och Adam satt uppe till 4 snåret. Joel och Adam turades om att spela gitarr och vi sjöng. Jätte mysigt!

Här kommer lite bilder från dagarna:

Sanders härliga utsikt från altanen.

världens gosigaste hund, Ronja!

jag på våran långa färd till bussen.

Breviks smala vägar

Våran strosning i Stan

Riksstadshuset, gamla stan

vattnet

gamla stan

Joel, Joseph och Sander

gamla stan

Joseph i Sveriges smalaste gränd, Gamla stan. (lägg märke till turisterna bakom, haha)

Hamnen var proppfull av människor så vi fick inte plats!

that's all folks, bye!

bioooo

heluu
ska iväg på bio nu med sara, killen vi sov hos i fredags (glömmer alltid hans namn) och någon av hans vänner, ska bli mysigt! Måste verkligen skynda mig. Men vi hörs senare.

jag hade lite kul med kameran förut

som sagt


nu ska jag kila
adiosssss

mornmorn

God morgon!
Jag sitter här brevid Björn. Vi vaknade nyss och har ätit frulle. Igår tog jag det bara lungt. Jag degade hemma hela dagen och sen kom Björn vid 22 tiden och vi tittade på Mr.Beans semester, dock somnade han efter halva filmen och vi gick och la oss strax efter 12. Inte en så händelserik lördag kanske, men fruktansvärt skönt att bara vara hemma och slappa!
Jag har inga planer inför idag men jag har knappt vaknat heller så jag tänker ju inte riktigt som jag ska än. Detta löser vi nog senare.
nu ska jag kila
adiossss


pics from yesterday

Här kommer lite bilder från Magenta igår:

Magenta


Jag, Ian och Sara

(Sen är det absolut inget ovanligt att jag alltid utan att överdriva ser fucked ut på partybilder!
Men jag antar att det är sånt jag måste leva med och försöka förbättra!)


Man ser Sara med minen och jag i bakrunden, fullfart att leta efter money.

bilder tagna från www.stureplan.se 
fotograf: Maximilian Borovic


stoooockholm

Hej alla glada!
Igår anlände jag till stockholm, så skönt verkligen! Tågresan var halvläskig fick en creepy kille brevid mig och jag började genast få för mig att han skulle kniva ner mig så jag satt som på spikar i ungefär en timma innan jag bytte plats. haha. Jag vet att jag är nojjig men ibland måste man faktiskt följa sin magkänsla, right? Nu sitter jag i alla fall hemma hos mamma och tar det lungt. Kom hem för en timma sen.
Efter en fartfylld och riktigt rolig kväll igår så kom jag till Tyresö i morse runt halv ett sen 10 min efter ringde min käre vän Sander och frågade om jag skulle med till alby och spela lite fotboll/volleyboll, sola och ta det lungt med några andra. Jag hängde självklart på eftersom det är så grymt fint väder ute. Dessvärre blev det inget alby eller volleyboll heller. Det slutade med att vi hamnade på en fotbollsplan i lindalen och tittade på när alla spelade fotboll. Jag ska inte klaga heller för det var faktikst ganska trevligt. Jag försökte vara med i fotbollen men jag är inte riktigt född för att skapa en fotbollskarriär så jag ska inte kommentera någonting mer om det.
Efter någon timma blev det lite långtråkigt och magen kurrade så jag bad sander köra hem mig. Sen har jag bara tagit det lungt, pratat lite med mamma, ätit och tyckt synd om min magsjuka lillasyster.
Tillbaka till igår.
Allting började med att jag kom hem till mamma runt sjutiden. Sen kom Björn och vi satt och pratade, umgicks med mamma och planerade bröllopsplaner, haha. Efter det övertalade Sara mig att följa med ut och jag satte igång med fix inför kvällen.
Efter det tittade Björn på sporten medans jag satt och samtalade med mor min en stund (bara för att han var absolut tvungen att titta på sporten innnan vi åkte).
När han väl hade tittat klart åkte vi och plockade upp Sara och så skjutsade Björn in oss till gullmars. Efter det åkte vi till centralen där vi mötte upp Jennifer, Freddan och någon till och vi begav oss till Magenta för att starta kvällen.
Efter lite strul kom vi in och vi träffade även lite folk man inte sett på år och dar. Alltid lika trevligt!
Vid tre tiden stängde Magenta och vi gick vidare till Whiteroom men det sket sig där så istället stog vi och var sociala mot en trevlig man vi träffat inne på Magenta. Efter en halvtimma ungefär kom Christoffer och vi hoppade in i en taxi för att bege oss till Eriksbergsgatan till Måns för att efterfesta.
Väl där hade vi trevligt även om visstelsen inte var särskillt lång. Vi begav oss sedan hem till en utav killarna som konstigt nog bodde på kommendörsgatan väggivägg med min kära faster. Jag blev riktigt förvånad.
Väl där drack vi lite champange och pratade tills vi kom fram till att det var bäst att sova. Sara och jag bestämde oss för att sova där eftersom vi varken hade ork eller vilja att åka till Tyresö 7-8 tiden på morgonen.
Jag somnade på soffan omedelbart helt utmattad efter en galen kväll med Sara. Det var ritkigt kul att träffa henne, har saknat henne grymt!

Ikväll då. Jo jag ska ta det lungt. Skulle egentligen träffat Jennie men hon skickade ett sms där hon medelade att hon låg hemma med feber. Tråkigt, hade verkligen sett fram imot att få träffa henne.
Jag tror att jag ska tillbringa min lördagskväll här hemma med familjen och Bjön som ska komma snart. Hoppas på att det är något bra på tv. Jag håller inte riktigt koll länge. Jag har verkligen gått från största tv-nörden till nollkoll. Jag har så mycket att gör hela tiden så jag har aldrig tid och när jag väl är hemma och har en stund för mig själv så läser jag.
Det får vara min förklaring eller teori rättare sagt.
Saknar Sanne och "crewet" faktiskt. Inte för att det är så konstigt egentligen men jag trodde faktikskt inte att jag skulle börja sakna alla redan andra dagen.
Nej nu ska jag sluta babbla om en massa ovesäntliga saker!

nu ska jag kila
adiosoo folket


andraaprilnollnio

Hejhopp!
Nu sitter jag här med min älskade banan. Vi har varit i stan och jag har köpt nyasolglasögon! Det är marknad där så vi träffa en hel del människor. Vi ska snart hem till henne och hämta lite småsaker sedan blir det till att gå hem till mig för fix. Vi ska till bogrens ikväll (nyktra) och fira eller ta avsked eller vad man nu ska säga eftersom jag åker till Stockholm i morgon! Så skönt! Jag bokade nyss biljetten. Åker från Falköping kl.15.11 i morgon och är i Sthlm vid 18.50 någonting.
Nu måste jag kila jag kan inte sitta här och vara osocial!
puss


onödigt men trevligt

Nu sitter jag här í skolan och blir ompysslad av Malin i håret. Det är underbart! Jag har fortafarande inte haft någon lektion då den blev inställd eftersom det var någon slags övning på skolan med kommunen och brankåren. Jag var inte riktigt så insatt när dem förklarade.
Jag ska snart ha Svenska i alla fall. Jag ska redovisa min bok som jag berättade att jag gjorde klart igår.
Jag har suttit och pillat lite med Sannes dator här i skola och la in bilderna från i lördags. Blev dessvärre inget vidare kort på mig om jag ska vara ärlig så jag har inte lust att dela med mig av något av dem heller. Men här kommer istället lite andra små fina bilder på mig och min älskade banan.

ovan ser ni mig!

min banan!

här har ni mig igen!

jag njuuuter just nu. fan va skönt det är när någon pillar än i håret! Tack Malin!


aprilaprildindummasill

Godmorgon!
Jag har inte skrivit på ett tag nu men det beror på att jag inte har haft så mycket tid över till att slå mig till ro vid någon dator. Det har hänt mycket sedan jag skrev senast. Lördagen blev väldigt fullspäckad och trevlig till en viss del. Jag tänker inte gå in på några detaljer!
Jag har dessutom lite tråkiga nyheter att meddela er. Jag har blivit avvisad sommarjobbet på Skara Sommarland. Jag blev ledsen trotts att det faktiskt var beskedet som jag hade väntat mig.
Jag satsar i stället på att få jobb i Stockholm och vara hos mamma hela sommaren.
Jag sitter för övrigt nu i skolan och väntar på att jag ska börja min svenska kl.09.00. Inatt sov Sanne hos mig och vi satt och pluggade i många timmar igår kväll. Jag blev klar med min bokredovisning. Jag bestämde mig i sista minuten att skriva om "om jag kunde drömma" istället för "P.S jag älskar dig" vilket gjorde det hela mycket lättare för mig. Jag skrev klart hela redovisningen på lite mer än en timma och det bästa var att den faktiskt blev bra.
Jag ligger förresten nu på sista boken i serien. Jag har snart läst ut den och den är så förtrollande bra! Jag kan inte fatta att det är en människa som har skrivit dessa böcker! Jag är helt totalt, äckligt och försummat nerförälskad i dessa böcker. Kan ni tänka er, jag som aldrig i hela mitt liv har fattat tycke om något som ens liknade fantacy böcker förut.
Jag råder er verkligen till att läsa dessa böcker. Även om ni har sett Twilight och kanske inte tyckte det var en höjdare så måste jag rekommendera böckerna. Det är en helt annan grej att läsa dem. Framförallt om du har sett filmen innan. Allt är så mycket mer detajlerat i böckerna. Jag kunde knappt slita mig i morse från boken, helt ärligt!
Idag är det sova som gäller för mig. Jag känner att jag har en hel det sömn att ta igen. Jag ska även hinna mer att träna och plugga till Organisation och Ledarskaps provet i morgon också. Hur ska jag hinna detta? Ja det kan man verkligen fråga sig!
Nu måste jag kila, hörs sen
puss

RSS 2.0