papsens dag

Godmorgon allesammans!
Jag kom nyss till skolan, jag börjar om 20 minuter då jag har körövning tills klockan 12. Min hals är inte på topp men hoppas det går än endå! Inatt sov jag hos pappa igen och åt massvis med pankisar och tittade på tzatziki med mina små syskon innan jag slocknade runt kl. 23 vilket innebär det tidigaste på väldigt länge.
Idag är det min pappas dag han fyller 46 vilket förvånade mig väldigt mycket, jag visste inte att han hade blivit så gammal, haha. Tur för mig att han inte läser min blogg för då hade jag aldrig mer fått sett röken av några pengar igen. Dagen började bra då hela familjen gick ner vid 7 tiden till pappa och sjöng "ja må han leva" (alla med vackra morgonsprucken klang i rösten) det lät "fantastískt vackert"! Efter det öppnade pappa presenterna och han läste min kluriga dikt jag skrivit till honom som jag verkligen lyckades få till på ett bra sett. Sedan var det dags för kaffe, macka och KLADDKAKA med grädde till frulle, helt underbart och för första gången på mycket länge var jag riktigt hungrig till frukosten även om klockan var så lite. Vid 8 tiden var det dags för alla syskonen att lunka till skolan medans jag som inte börjar föräns kl.10.30 började gå upp för trapporna för att platta håret. Ca 08.10 plingar det på dörren och in kommer en elektriker och innan jag ens hann stoppa i plattången hör man Agneta ropa "han kommer kapa strömmen, bara så ni vet" , vilket skämt! Alltså fick jag sminka mig i mörker och endast sånt härligt vintermorgonljus som kommer in genom fönstren och fick sedan reda på att hallen fortfarande hade ström så jag kilade ner dit och tog med mig en spegel och satt där för att kunna platta till nattens vridningar som förstört håret.
Nåväl efter att ha gjort mig i ordning satt jag länge och diskuterade med min kära far och hans fru Agneta (min lossas mamma) om allt mellan himmel och jord och vi började prata om (och observera "PRATA OM") att kanske renovera källaren till mig så det blir en litet mysigt rum med toalett där i stället eftersom jag är så fruktansvärt less på att bo själv. Ensamt, tråkigt, fattigt och jobbigt! Det är precis vad det är att bo själv i en lägenhet när du ennu inte har egen ekonomi, pojkvän eller kan laga mat. Tänk på det innan du gör ett förhastat beslut att flytta hemifrån.
Senare idag ska jag hem till lägenheten och städa eftersom jag inte gjorde ett skit igår har jag ganska mycket som väntar på mig där hemma på wetterlinsgatan. Sedan blir det nog lite plugg tror jag.
Nu ska jag i alla fall kila till skåpet hämta mina noter och sedan ner till konsertsalen, hörs senare.
adios amigos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0