vaknade besviken

Godmorgon säger jag eftersom jag vaknade för en halvtimma sen. Har iofs hunnit sätta på en tvättmaskin och vikt in den torra redan. Jag är så duktig!
Drömde super konstig dröm inatt. Drömde att jag bodde hos jennie med min lillebror Jimi och att Sander var i Afrika och inte skulle komma hem på jätte länge pga av något plan som hade störtat.
Det flöt på och var helskum. Sedan helt plötsligt kommer min älskling, brun som en pepperkaka och hår som lyser för att det är så blont och hans blåa ögon strålar. Han bara kommer från ingenstans och kramar om mig och kysser mig. Bästa drömmen! Förutom det konstiga i början som egentligen var det mestadels av hela drömmen. Det är sjukt hur man tillochmed kopplar saker tillp drömmar, även om dom förvränger saker lite så är det ju endå sjukt. Det är min åsikt i alla fall.
 Men när jag väl vaknade och insåg att det inte alls hade kommit hem någon Sander, åkte mungiporna ner till fötterna och jag ville bara somna om. Jag blev riktigt besviken.

Happ, Jobb idag igen. Ovanligt va? Börjar känna mig alltför vuxen. Det känns inte bra ännu. Vill inte vara helt vuxen än. Om något år kanske men inte nu.
Självklart känner man attt man har "växt" i huvudet och nu när man sköter det mesta själv är det inte så svårt att undgå att känna sig som a grownup.
Ikväll jobbar jag 16-21.00. Inte världens bästa tid men det är ganska skönt när man jobbar sent endå. Vissa dagar i alla fall.



Min baby lekte med min webcam och fick fram denna bild. Jag tror den ska efterlikna honom!
Haha!

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0